Trouwalbum-Zeeland

Albums

Jullie hebben samen met mij een fantastische herinnering vastgelegd. Of dit nu de newbornshoot van jullie kindje was of jullie bruiloft; jullie zijn er blij mee en willen dit graag laten vereeuwigen in een prachtig luxe album. Op deze pagina lees je dan alle opties.

Album fotoshoot

Luxe groot album bruiloft

Mini-album bruiloft

optie 3

optie 2

optie 1

Bij een bruiloft vanaf 6 uur zit een mini verrassing album van 20x20 cm met een linnen omslag en 20 pagina's inbegrepen. Willen jullie in plaats van dit album een luxe grotere trouwalbum met al jullie favoriete foto's? Jullie krijgen dan €50,- korting op dit album. Zie optie 3 hieronder.

Voor dit album kies ik ongeveer 30 foto's uit.

Willen jullie na jullie shoot graag een album? Het is mogelijk om zelf een album samen te stellen via jullie persoonlijke online galerij vanaf €59,50. Dit album heeft 20 pagina's en is 20x20 cm groot met een linnen omslag. Upgraden is uiteraard mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Boeken jullie in één keer zowel een zwangerschap als newborn fotoshoot? Dan ontvangen jullie dit album als cadeau gratis van mij.

Willen jullie foto's van de complete bruiloft in een album en zelf vrijheid hebben voor het kiezen van een omslag, opdruk en jullie favoriete foto's? Jullie kunnen dan in overleg met mij samen een album samenstellen. Tijdens een kennismaking neem ik staaltjes mee om de kleuren uit te kunnen kiezen. Er zijn onwijs veel opties voor de omslag. Ik stuur jullie graag de albumbrochure toe!

Voor dit album kiezen jullie ongeveer 150 favoriete foto's uit.

couple shoot detail

Jullie mooiste herinneringen vastgelegd in een prachtig luxe album

Want jullie herinneringen verdienen het om keer op keer op terug te blikken.

een cadeau aan julile zelf en deze fantastische herinnering samen

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Willen jullie graag een album?

Stuur me eens een berichtje! Dan overleggen we samen wat de opties zijn en stellen we een prachtig album samen.

CONTACT