Baby fotoshoot Zeeland

Baby fotoshoot Zeeland

Een baby fotoshoot in Zeeland? Ik fotograaf jouw kleintje graag! 

Wanneer een baby net geboren is, kiezen ouders er tegenwoordig vaak voor om hun baby te laten fotograferen door een professionele fotograaf. Tijdens zo een newborn fotoshoot wordt jouw baby op zijn of haar mooist vastgelegd en zo wordt een herinnering gecreëerd die voor altijd tastbaar zal zijn. Hóe leuk is het als jouw kindje later naar zijn eigen foto’s kan kijken en wanneer je deze kunt delen met anderen?

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over een baby fotoreportage!

 

Fotoshoot baby Zeeland

Het mooiste aan het fotograferen van jullie kindje vind ik alle mooie kleine details. Want die kleine nageltjes, mini-voetjes en die mooie ogen; het blijft allemaal zo bijzonder! Tijdens het fotograferen leg ik deze details dus graag voor jullie vast!

Waarschijnlijk hebben jullie na de geboorte van jullie baby een (bescheiden) feestje gevierd, of in ieder geval een babyshower/kramfeest gehad. Misschien hangen de ballonnen daarvan nog wel in huis, of hangt het huis nog vol kaartjes. Óók dit is een mooie herinnering voor later en leg ik tijdens de baby fotoshoot vast. 

Is jullie pasgeboren baby niet jullie eerst kindje? Tijdens de baby fotoshoot is er ook ruimte om samen met de eventuele grote broers en zussen een foto te maken! Of met de trotse ouders uiteraard! 

Prijs baby fotoshoot Zeeland

De prijs van een baby fotoshoot is €75,- voor een uur fotograferen. Daarbij betaal je €0,19 p/km reiskostenvergoeding vanaf ‘s-Gravenpolder en eventuele parkeerkosten. 

Locatie baby fotoshoot Zeeland

Bij een baby fotoshoot wordt er over het algemeen gekozen om thuis te fotograferen. In deze omgeving is de baby gewend en is alles aanwezig om de baby prachtig op de foto te zetten. Wanneer de baby al iets ouder is, behoort het eventueel ook tot de mogelijkheden om buiten te fotograferen. 

Als fotograaf ben ik werkzaam in heel Zeeland en West-Brabant. Woon je dus in een van deze prachtige provincies kom ik graag bij je langs voor een fotoshoot! 

Wat ontvang ik na de baby fotoshoot?

Logische vraag, zou je denken. Toch? Foto’s! Toch is het handig om vooraf goed te weten wat je ontvangt en wanneer. Dit maakt de keuze voor een baby fotograaf ook direct een stuk gemakkelijker! 

Bij LauLokerseFotografie ontvang je van ieder uur fotograferen altijd minimaal 50 foto’s. En ja, mi-ni-maal. Kan dus meer zijn! En of je deze er dan bij moet kopen? Nee hoor! Die ontvang je er gewoon, gratis en voor niks. Service van de zaak 😉

De foto’s ontvang je meestal binnen één week na het fotograferen, zorgvuldig bewerkt en in de hoogste kwaliteit. Soms kan het wat drukker zijn en kan deze termijn iets langer zijn. Benieuwd wanneer ik jouw foto’s af kan leveren? Vraag me dit dan even! Dan kan ik je op de hoogte brengen van de huidige stand van zaken en mijn verwachtingen voor de aflevertermijn. 

Baby fotoshoot Zeeland cadeau geven

Ben je zelf niet kersvers ouder geworden, maar uitgenodigd voor een kraamfeest? Een baby fotoreportage is dan een onwijs leuk cadeau! Neem ook daarvoor graag contact met mij op. Dan maken we er samen het allerbeste kraamcadeau van! 

Reviews baby fotoshoot bij LauLokerseFotografie

"We genieten onwijs van de foto's! Ik vind ze allemaal zo mooi! We gaan er daarom een fotoboekje van laten maken. Nogmaals onwijs bedankt voor het maken!"
Andrea
Baby fotoshoot in 's-Gravenpolder