newborn fotoshoot

Zeeland

Gefelicteerd met jullie kleine! In deze tijd verandert er zo veel in jullie leven en jullie kindje lijkt na een dag alweer groter geworden te zijn. Laat het moment even bevriezen met een lifestyle newborn fotoshoot in Zeeland 🙂

newborn fotoshoot in zeeland

Het mooiste aan het fotograferen van jullie kindje vind ik alle mooie kleine details. Want die kleine nageltjes, mini-voetjes en die mooie ogen; het blijft allemaal zo bijzonder! Tijdens het fotograferen leg ik deze details dus graag voor jullie vast!

Newborn fotoshoot Vlissingen

De afgelopen weken is er zoveel veranderd in jullie leven! Opeens zijn jullie van een stel, een gezin geworden, of is jullie gezin uitgebreid met een extra kindje. In die tijd verandert er thuis ook veel, en daarom leg ik jullie graag op een lifestyle wijze vast. Dit wil zeggen dat het tof is als jullie ook op de foto willen en dat we foto’s maken door het hele huis. 

fotoshoot met baby goes

Het belangrijkste tijdens een newborn fotoshoot? We nemen de tijd! En alles komt zoals het komt. In de 1 tot 1,5 uur dat ik bij jullie ben, forceren we niets. Als jullie kindje slaapt, dan slaapt hij/zij. Is hij wakker? Ook dat is tof! Het gaat zoals het gaat, dus jullie hoeven je nergens druk om te maken.  

moeder en kind fotoshoot

de prijs

van een newborn fotoshoot in Zeeland

Tijdens een baby fotoshoot in Zeeland neem ik ongeveer 1,5 uur de tijd om jullie kindje op zijn/haar mooist vast te leggen. We nemen de tijd en pakken het op een relaxte wijze aan.

€200-
inclusief 10 zelf uitgekozen foto’s
exclusief reiskosten van €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

wil je meer dan 10 foto’s uitzoeken?
€5,- per foto
of alle foto’s voor €100,-

tijdens een shoot maken we tussen de 50 en 75 foto’s.

tips

newbornshoot Zeeland

Benieuwd naar tips voor jullie newbornfotoshoot? Op mijn Instagrampagina @baby.by.laulokerse deel ik tips met je voor jullie newbornshoot. Als je vragen hebt mag je die natuurlijk altijd aan me stellen. Ik help jullie graag!

Wil je een newbornshoot in Zeeland boeken?

Reviews

newborn fotoshoot Zeeland

Hee Laura, ik was heel erg benieuwd naar de foto's, maar wat zijn ze gaaf en mooi geworden! Echt mijn complimenten, ik ben er super blij mee. Deze plaatjes gaan we in ons leven nog heel vaak terugkijken 🙂 Heel erg bedankt!
lifestyle newborn fotoshoot

Sharon

Newborn fotoshoot Goes
"We genieten onwijs van de foto's! Ik vind ze allemaal zo mooi! We gaan er daarom een fotoboekje van laten maken. Nogmaals onwijs bedankt voor het maken!"
Fotoreportage baby Zeeland

Andrea

Newborn fotoshoot Zeeland

een greep

uit mijn portfolio