baby fotoshoot

Zeeland

Gefelicteerd met jullie kleine! In deze tijd verandert er zo veel in jullie leven en jullie kindje lijkt na een dag alweer groter geworden te zijn. Laat het moment even bevriezen met een lifestyle baby fotoshoot in Zeeland! 

Newborn fotoshoot Zeeland

Het mooiste aan het fotograferen van jullie kindje vind ik alle mooie kleine details. Want die kleine nageltjes, mini-voetjes en die mooie ogen; het blijft allemaal zo bijzonder! Tijdens het fotograferen leg ik deze details dus graag voor jullie vast!

Baby fotoshoot Goes

De afgelopen weken is er zoveel veranderd in jullie leven! Opeens zijn jullie van een stel, een gezin geworden, of is jullie gezin uitgebreid met een extra kindje. In die tijd verandert er thuis ook veel, en daarom leg ik jullie graag op een lifestyle wijze vast. Dit wil zeggen dat het tof is als jullie ook op de foto willen en dat we foto’s maken door het hele huis. 

Newborn fotoshoot Vlissingen

Het belangrijkste tijdens een newborn fotoshoot? We nemen de tijd! En alles komt zoals het komt. In de 1 tot 1,5 uur dat ik bij jullie ben, forceren we niets. Als jullie kindje slaapt, dan slaapt hij/zij. Is hij wakker? Ook dat is tof! Het gaat zoals het gaat, dus jullie hoeven je nergens druk om te maken.  

Fotoreportage baby Zeeland

de prijs

van een baby fotoshoot in Zeeland

Tijdens een baby fotoshoot in Zeeland neem ik ongeveer 1,5 uur de tijd om jullie kindje op zijn/haar mooist vast te leggen. Langer de tijd nodig? Dat is geen probleem. We nemen net zo veel tijd als dat nodig is, de 1,5 uur is een richtlijn. 

Een fotoshoot met baby kost €175,- exclusief reiskosten van €0,19 per kilometer vanaf s-Gravenpolder. Jullie ontvangen alle foto’s van de fotoshoot.

Reviews

baby fotoshoot Zeeland

"Oh wow wat een mooie foto's 😍 Echt prachtig al deze preview... nu geduldig wachten op de andere foto's 😁 "

Frieda

Baby fotoshoot Zeeland
"We genieten onwijs van de foto's! Ik vind ze allemaal zo mooi! We gaan er daarom een fotoboekje van laten maken. Nogmaals onwijs bedankt voor het maken!"
Fotograaf baby fotoshoot

Andrea

Newborn fotoshoot Zeeland