Bruidsfotograaf Zeeland

relaxte & ongedwongen foto's

Gaan jullie trouwen in Zeeland? Gefeliciteerd! Een dag die jullie helemaal inrichten naar jullie wensen… die wil je achteraf nog wel eens kunnen herbeleven! Daarom vind ik het heel belangrijk om op jullie dag de sfeer ongedwongen & relaxt vast te leggen, zodat jullie keer op keer terug kunnen blikken op deze mooie dag. 

Op deze pagina lees je wat ik voor jullie kan betekenen!

Zonsondergang-trouwfotograaf-in-Zeeland
bruidsfotograaf-borssele
Trouwfotograaf-Zeeuws-Vlaanderen
Trouwfotograaf-Axel

mijn werkwijze

Jullie trouwdag is een feestje! Op jullie trouwdag vind ik het belangrijk dat jullie kunnen genieten met de mensen om jullie heen. Ik leg de sfeer op een relaxte wijze vast, met als resultaat ontspannen en spontane foto’s.

Waar ik jullie op momenten zoals de ceremonie en de first look helemaal vrij laat, help ik jullie tijdens de fotoshoot met aansturen. Ik vind het namelijk belangrijk dat ook de fotoshoot een leuk onderdeel van de dag is en dat deze zeker niet saai, ongemakkelijk of mega geposeerd is. Om dit te bereiken werk ik met makkelijke poses in combinatie met opdrachtjes. Deze opdrachtjes kunnen variëren van een ‘wie is het meest…’ vragen spelletjes tot een stukje wandelen. Dit zorgt er écht voor dat dit moment echt even quality time is op de dag zelf en dat we in plaats van cliche foto’s, foto’s maken waarop jullie jezelf herkennen. Tijdens een kennismakingsgesprek vertel ik je er graag meer over!

Stadshaven Goes fotoshoot
Trouwen-Hulst
Spontane-trouwfoto

mogelijkheden

& tarieven

€1.125,-

  • 6 uur fotografie
  • 20×20 cm mini-album met 30 pagina’s cadeau
  • alle foto’s op USB 
  • preview van minstens 20 foto’s binnen twee werkdagen
  • kennismakingsgesprek (online of reallife)
  • 20% korting op een loveshoot vooraf

extra uren

Trouwen-Kaapduin-Dishoek-strand

Extra uren fotografie: €175,- 
Wachttarief (bijvoorbeeld van toepassing bij een kerkdienst zonder fotografie): €50,- per uur

Maximaal aantal uren fotografie: 12 uur.

album

Trouwalbum-Zeeland

Het is mogelijk om jullie pakket uit te breiden met bedankkaartjes vanaf +/- €50,- of een luxe album vanaf €400,-. Ik vertel jullie hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Een greep

uit mijn portfolio van bruiloften in Zeeland

Dit is waar het om gaat: de foto’s! Spreken deze foto’s jullie aan? Lees dan zeker eens verder op deze pagina. Mijn trouwfotografie zou ik omschrijven als liefdevol, kleurrijk en relaxt.

of bekijk

mijn blogs van bruiloften in Zeeland eerst eens

Hi! Laura dus, geboren en getogen in het fijne Zeeland en inmiddels fulltime fotograaf. Ik vind de liefde prachtig en leg het liefst zo puur mogelijk vast. Ik wil jullie liefde, geluk en bovenal  lol graag vastleggen. Op een manier waarop jullie prachtige liefdevolle foto’s hebben voor aan de muur, maar ook kunnen terugblikken met toffe spontane foto’s. Het lijkt me gezellig om jullie te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. 

Neem eens vrijblijvend contact op!

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

wie

ben ik?

Hi! Laura dus, geboren en getogen in het fijne Zeeland en inmiddels fulltime fotograaf. Ik vind de liefde prachtig en leg het liefst zo puur mogelijk vast. Ik wil jullie liefde, geluk en bovenal  lol graag vastleggen. Op een manier waarop jullie prachtige liefdevolle foto’s hebben voor aan de muur, maar ook kunnen terugblikken met toffe spontane foto’s. Het lijkt me gezellig om jullie te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. 

mooie woorden

waar ik heel trots op ben

Veelgestelde

vragen

over een bruiloft fotograaf in Zeeland

Stress over locaties om te fotograferen op jullie trouwdag? Absoluut niet nodig! Als fotograaf in Zeeland ben ik bijna overal wel bekend en weet ik de mooiste plekjes te vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie van houden en welke locaties hier bij passen. Ik kan jullie  zelfs voorbeeldfoto’s laten zien zodat jullie een idee hebben van hoe de locatie eruit ziet of mijn locatiebrochure toesturen.

Leuk! Het beste kunnen jullie mij zo snel mogelijk een berichtje sturen met daarin jullie trouwdatum. We kijken dan eerst wat jullie trouwdatum is en of ik op die dag nog beschikbaar ben. Ik plan daarna graag een kennismakingsgesprek in (bij jullie thuis, ergens in een restaurant, of via Skype) en dan bespreken we eens wat jullie wensen zijn en wat ik daarin voor jullie kan betekenen. Neem achteraf rustig de tijd om daar over na te denken en ik hoor dan achteraf graag of jullie mij als bruidsfotograaf kiezen.

Wanneer jullie er voor kiezen om de trouwdag door mij te laten fotograferen, zal ik jullie een factuur voor een aanbetaling sturen. Deze aanbetaling is 15% van het totaalbedrag. Wanneer dit bedrag is overgemaakt is jullie datum bevestigd! 

Tijdens jullie trouwdag zal ik zowel de spontane, onverwachte momentjes fotograferen, als jullie tijdens de fotoshoot aansturen om prachtige ‘geposeerde’ foto’s te maken. Ik geef jullie dan makkelijke opdrachtjes die jullie uit mogen voeren waardoor jullie prachtig op de foto zullen staan. We nemen lekker de tijd en doen het op een relaxte, ontspannen manier. Even een momentje waarbij jullie samen tot rust kunnen komen voordat de drukte van de dag begint 😉

Ik ben benieuwd naar wat je voor ons kan betekenen