Bruidsfotograaf Zeeland

Gaan jullie trouwen in Zeeland? Gefeliciteerd! Een hele dag die totaal ingericht wordt naar jullie wensen… die wil je achteraf nog wel eens kunnen herbeleven! Met een bruidsfotograaf zorgen jullie ervoor dat jullie achteraf keer op keer kunnen nagenieten van jullie dag! 

Wat kan jij als bruidsfotograaf in Zeeland voor ons betekenen?

Als jullie gaan trouwen in Zeeland bestaat die dag waarschijnlijk uit verschillende onderdelen. Niet iedereen kiest ervoor om de gehele dag vast te laten leggen, maar dat is wel mogelijk. Hieronder bespreek ik waar de dag meestal uit bestaat en wat op de trouwdag dus vaak wordt gefotografeerd. 

parfum opdoen bruiloft

De dag begint bij het aankleden,  het haar en de make-up. Wanneer je dit vast laat leggen weet je zeker dat je deze mooie momenten achteraf zelfs vanaf het begin kunt herbeleven. 

trouwauto first look bruiloft zeeland

Wanneer jullie aangekleed zijn en de make-up en het haar zit goed, is het meestal tijd voor de ‘first look’. Dit is het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien. Dit moment is prachtig om vast te laten leggen!

bruidsboeket zeeland foto

De trouwreportage. Een klassieker! Bij iedereen is het eigenlijk wel bekend. Wanneer je gaat trouwen hoort daar een mooie fotoreportage bij! Jullie zijn met die prachtige trouwjurk en -pak op jullie mooist en dat mag vastgelegd worden! Op een mooie locatie in Zeeland leg ik jullie vast op een spontane én liefdevolle wijze.

bruidspaar in trouwauto zeeland

Voor jullie bruiloft in Zeeland hebben jullie een mooie trouwlocatie geregeld. Misschien wel aan het strand, of in het stadhuis van Middelburg of Goes. Het is gaaf om het moment dat jullie aankomen op de trouwlocatie vast te laten leggen. 

trouwen in hulst

Het is het belangrijkste van de dag… de ceremonie! Het moment waar jullie al maanden op gewacht hebben is daar dan eindelijk! Uiteraard mag dit moment niet gemist worden door jullie trouwfotograaf.

Groepsfoto zeeland trouwen

Na de ceremonie wordt iedere bruiloft anders ingedeeld. Misschien gaan jullie gezellig een hapje eten of geven jullie een groot feest. Ook is het natuurlijk tof om op de foto te gaan met jullie gasten, dus de groepsfoto’s mogen eigenlijk niet ontbreken!

trouwen romantisch fotograaf

wat kost

een bruidsfotograaf in Zeeland?

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoeveel bruiloftfotografie in Zeeland kost. 

Uiteraard is het lastig om een standaardprijs te geven voor het fotograferen van een bruiloft. Iedere bruiloft is namelijk anders. 

De prijzen van de verschillende pakketten vind je daarom hieronder. 

Pakket 8 uur

€1000,-

 • 8 uur fotografie
 • kennismakingsgesprek
 • +/- 320 foto’s 
 • pre-weddingshoot in Zeeland voor slechts €100,- 
 • exclusief album
 • inclusief reiskosten in Zeeland

Pakket 10 uur

€1200,-

 •  10 uur fotografie
 • kennismakingsgesprek
 • +/- 400 foto’s
 • pre-weddingshoot in Zeeland voor slechts €100,- 
 • exclusief album 
 • inclusief reiskosten in Zeeland

Pakket 12 uur

€1400,-

 • 12 uur fotografie
 • kennismakingsgesprek
 • +/- 480 foto’s
 • gratis pre-weddingshoot in Zeeland
 • exclusief album
 • inclusief reiskosten in Zeeland

Passen jullie wensen niet helemaal binnen een van de pakketten? Willen jullie bijvoorbeeld meer of minder uren, of trouwen jullie buiten Zeeland? Neem vooral gewoon even contact met me op. Zoals ik altijd zeg… ik ben de moeilijkste niet 😉 

Ik kom graag met je in contact

Lieve

woorden

"Wauw wauw wauw! Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! 😍 Ik blijf er maar naar kijken😍 Echt super tof dat je er was! Heel erg bedankt!"
trouwen fotoshoot nollebos

Lise

Bruiloft fotografie Goes/Middelburg
"Laura heeft onze trouwdag in Middelburg vastgelegd. We hebben prachtige foto's ontvangen waar we erg blij mee zijn!"
Trouwfotograaf Zeeland

Belinda

Bruiloft fotografie Middelburg
"Wauw 😍. Bedankt voor de schitterende foto’s!! We zijn er helemaal verliefd op en we hebben echt hele leuke reacties gehad. Hier gaan we nog heel erg lang van genieten! 🥰"
Bruiloft Walcheren fotograaf

Nica

Bruiloft fotografie Oostkapelle

Een greep

uit mijn portfolio van bruiloften in Zeeland

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar een wat uitgebreidere selectie van foto’s die ik gemaakt heb op een bruiloft in Zeeland. Die bekijk je hieronder. Geniet van de plaatjes!

Veelgestelde

vragen

over een bruiloft fotograaf in Zeeland

Stress over locaties om te fotograferen op jullie trouwdag? Absoluut niet nodig! Als fotograaf in Zeeland ben ik bijna overal wel bekend en weet ik de mooiste plekjes te vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie van houden en welke locaties hier bij passen. Ik kan jullie eventueel zelfs voorbeeldfoto’s laten zien zodat jullie een idee hebben van hoe de locatie eruit ziet. 

Leuk! Het beste kunnen jullie mij zo snel mogelijk een berichtje sturen met daarin jullie trouwdatum. We kijken dan eerst wat jullie trouwdatum is en of ik op die dag nog beschikbaar ben. Ik plan daarna graag een kennismakingsgesprek in (bij jullie thuis, ergens in een restaurant, of via Skype) en dan bespreken we eens wat jullie wensen zijn en wat ik daarin voor jullie kan betekenen. Neem achteraf rustig de tijd om daar over na te denken en ik hoor dan achteraf graag of jullie mij als bruidsfotograaf kiezen 🙂

Wanneer jullie er voor kiezen om de trouwdag door mij te laten fotograferen, zal ik jullie een factuur voor een aanbetaling sturen. Deze aanbetaling is 15% van het totaalbedrag. Wanneer dit bedrag is overgemaakt is jullie datum bevestigd! 

Tijdens jullie trouwdag zal ik zowel de spontane, onverwachte momentjes fotograferen, als jullie tijdens de fotoshoot aansturen om prachtige ‘geposeerde’ foto’s te maken. Ik geef jullie dan makkelijke opdrachtjes die jullie uit mogen voeren waardoor jullie prachtig op de foto zullen staan. We nemen lekker de tijd en doen het op een relaxte, ontspannen manier. Even een momentje waarbij jullie samen tot rust kunnen komen voordat de drukte van de dag begint 😉

Passen de pakketten niet precies bij jullie wensen? Laat dat me dan weten en we kijken samen naar wat jullie graag willen en wat ik hierin kan betekenen. Dat jullie dag vastgelegd wordt op de manier hoe dit voor jullie werkt, dat vind ik het belangrijkste. 

En nog een tip

voor jullie planning

Ik ben echt gék op zonsondergangen. Onderstaande plaatjes kunnen dus eigenlijk ook niet missen op deze pagina. Als de planning het toelaat, raad ik het je zo erg aan om een momentje tijdens zonsondergang te maken om te fotograferen! 😍

Ik ben benieuwd naar wat je voor ons kan betekenen