Bruidsfotograaf Zeeland

Gaan jullie trouwen in Zeeland? Gefeliciteerd! Een hele dag die totaal ingericht wordt naar jullie wensen… die wil je achteraf nog wel eens kunnen herbeleven! Met een bruidsfotograaf zorgen jullie ervoor dat jullie achteraf keer op keer kunnen nagenieten van jullie dag! 

Op deze pagina lees je wat ik voor jullie kan beteken en check je een klein deel van mijn portfolio. Kijk voor meer foto’s ook eens op mijn social media.

Een greep

uit mijn portfolio van bruiloften in Zeeland

Laten we beginnen met het belangrijkste: een kleine selectie van de vele foto’s die ik de afgelopen jaren heb mogen maken op bruiloften in Zeeland.

trouwen romantisch fotograaf

wat kost

een bruidsfotograaf in Zeeland?

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoeveel bruiloftfotografie in Zeeland kost. 

Uiteraard is het lastig om een standaardprijs te geven voor het fotograferen van een bruiloft. Iedere bruiloft is namelijk anders. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie adviseren welke momenten je het beste vast kan laten leggen, wat een handige planning is en een offerte voor jullie opmaken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van mijn prijzen.

Pakket 6 uur

€1.125,-

  • 6 uur fotografie
  • inclusief reiskosten in Zeeland
  • inclusief alle foto’s op USB in een leuk verrassingspakket
  • preview van minstens 20 foto’s binnen twee dagen
  • kennismakingsgesprek (online of reallife)
  • 20% korting op een loveshoot vooraf
  • incl. btw
Trouwen-Kaapduin-Dishoek-strand

Extra uren fotografie: €175,- 
Wachttarief (bijvoorbeeld van toepassing bij een kerkdienst zonder fotografie): €50,- per uur

Maximaal aantal uren fotografie: 12 uur.

foto van fotoshoot

Het is mogelijk om jullie pakket uit te breiden met bedankkaartjes vanaf +/- €50,- of een luxe album. Ik vertel jullie hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Neem eens vrijblijvend contact op!

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

wie

ben jij?

Hi! Laura dus, geboren en getogen in mijn lievelingsprovincie Zeeland en inmiddels al weer een flink aantal jaar volop aan het fotograferen. Ik vind de liefde prachtig en leg het voor jullie vast zoals ik het zelf zou willen dat het op mijn bruiloft wordt gedaan. Jullie hebben uit zoveel mensen voor elkaar gekozen en die liefde, dat geluk en die lol die jullie samen hebben wil ik voor jullie vastleggen. Op een manier waarop jullie prachtige liefdevolle foto’s hebben voor aan de muur, toffe spontane foto’s om steeds weer mee terug te blikken naar jullie dag en verrasssende foto’s van momenten die jullie niet eens gezien hadden. Het lijkt me tof om jullie te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. 

lees

de lieve woorden van klanten die je voor gingen

"Wauw wauw wauw! Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! 😍 Ik blijf er maar naar kijken😍 Echt super tof dat je er was! Heel erg bedankt!"
trouwen fotoshoot nollebos

Lise

Bruiloft fotografie Goes/Middelburg
"Wauw 😍. Bedankt voor de schitterende foto’s!! We zijn er helemaal verliefd op en we hebben echt hele leuke reacties gehad. Hier gaan we nog heel erg lang van genieten! 🥰"
Bruiloft Walcheren fotograaf

Nica

Bruiloft fotografie Oostkapelle

Veelgestelde

vragen

over een bruiloft fotograaf in Zeeland

Stress over locaties om te fotograferen op jullie trouwdag? Absoluut niet nodig! Als fotograaf in Zeeland ben ik bijna overal wel bekend en weet ik de mooiste plekjes te vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie van houden en welke locaties hier bij passen. Ik kan jullie  zelfs voorbeeldfoto’s laten zien zodat jullie een idee hebben van hoe de locatie eruit ziet of mijn locatiebrochure toesturen.

Leuk! Het beste kunnen jullie mij zo snel mogelijk een berichtje sturen met daarin jullie trouwdatum. We kijken dan eerst wat jullie trouwdatum is en of ik op die dag nog beschikbaar ben. Ik plan daarna graag een kennismakingsgesprek in (bij jullie thuis, ergens in een restaurant, of via Skype) en dan bespreken we eens wat jullie wensen zijn en wat ik daarin voor jullie kan betekenen. Neem achteraf rustig de tijd om daar over na te denken en ik hoor dan achteraf graag of jullie mij als bruidsfotograaf kiezen.

Wanneer jullie er voor kiezen om de trouwdag door mij te laten fotograferen, zal ik jullie een factuur voor een aanbetaling sturen. Deze aanbetaling is 15% van het totaalbedrag. Wanneer dit bedrag is overgemaakt is jullie datum bevestigd! 

Tijdens jullie trouwdag zal ik zowel de spontane, onverwachte momentjes fotograferen, als jullie tijdens de fotoshoot aansturen om prachtige ‘geposeerde’ foto’s te maken. Ik geef jullie dan makkelijke opdrachtjes die jullie uit mogen voeren waardoor jullie prachtig op de foto zullen staan. We nemen lekker de tijd en doen het op een relaxte, ontspannen manier. Even een momentje waarbij jullie samen tot rust kunnen komen voordat de drukte van de dag begint 😉

Ik ben benieuwd naar wat je voor ons kan betekenen