Fotoshoot zeeland

met dier

Fotoshoot hond zeeland

Jouw hond, paard of zelfs konijn… ze verdienen het om vastgelegd te worden! 

Waarschijnlijk maak je zelf ook wel eens foto’s, maar vaak zijn ze het nét niet. Toch? Zo zijn foto’s van je hond snel bewogen door de snelle bewegingen die ze kunnen maken, of vind je het lastig om zijn aandacht te trekken waardoor je hond niet in de camera kijkt.?

Zelf heb ik ervaring met het fotograferen van honden en ben ik in bezit van de juiste vaardigheden en apparatuur om óók jouw hond prachtig op de foto te zetten. 

Fotoshoot hond

Ik leg jouw hond graag vast! In de afgelopen jaren heb ik al verschillende honden mogen fotograferen en het blijft speciaal. Iedere hond heeft namelijk zijn eigen trekjes en deze leg ik dan ook graag voor je vast. 

De fotoreportage van jouw hond bouwen op aan de hand van jouw wensen. Zo mag je zelf op de foto, maar hoeft dit niet en kan ik ook actiefoto’s maken. 

Een standaard fotoshoot van een hond duurt een uur en hierbij maken we portretten van de hond, samen met jou/jullie en actiefoto’s. De prijs voor zo een fotoshoot is €175,- exclusief reiskosten (€0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder) en eventuele parkeerkosten. 

Fotoshoot paard

Al sinds klein af aan heb ik iets met paarden gehad. Mijn hele jeugd was ik bezig met het rijden, verzorgen én uiteraard fotograferen van de viervoeters. 

Tijdens al die jaren heb ik daardoor veel ervaring op mogen doen. Ook jouw paard leg ik daarom graag professioneel vast! 

De prijzen van een fotoshoot met je paard starten bij €175,-. Afhankelijk van jouw wensen kan ik de prijs bepalen. Neem daarom contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent in een fotoshoot met je paard.