Familie fotoshoot Zeeland

Een familie fotoshoot is een fotoshoot met jouw gezin of familie op een mooie locatie in Zeeland.

Familie fotoshoot strand Zeeland

Tijdens een familie fotoshoot proberen we altijd zoveel mogelijk spontane plaatjes te maken. Soms gaat dat gemakkelijker dan de andere keer, daarom geef ik jullie leuke, makkelijke opdrachtjes. 

Een familie fotoshoot moet leuk zijn voor jong en oud! Als de kids een voetbal mee willen nemen, graag in bomen klimmen of poses willen verzinnen krijgen ze daar alle ruimte voor. Laat me dit vooraf weten en ik denk zoveel mogelijk met jullie mee. 

Familie fotoshoot Middelburg

Zijn er stelletjes binnen jullie familie? Willen jullie graag een foto van alleen de kinderen? Geen probleem! Tijdens de fotoshoot is er ook tijd om apart op de foto te gaan of in andere samenstellingen. 

Fotoshoot Zeeland

Wat kost een gezin fotoshoot in Zeeland? (Tot 6 personen)

Een gezinsfotoshoot in Zeeland kost €90,-. Het gaat hierbij om een fotoshoot met maximaal 6 personen. 

De reiskosten die hier nog bijkomen zijn €0,15 per kilometer vanaf ‘s-Gravenpolder en eventuele parkeer-/ tolkosten. 

Voor deze prijs fotograferen we een ongeveer een drie kwartier op een locatie naar keuze. Achteraf ontvangen jullie minstens 40 digitale foto’s in groot formaat. Zitten er meer geslaagde foto’s tussen? Dan krijgen jullie die er gratis bij. 

Wat kost een familie fotoshoot in Zeeland? (Vanaf 7 personen)

Een familie fotoshoot in Zeeland kost €125,-. Het gaat hierbij om een fotoshoot vanaf 7 personen. 

De reiskosten die hier nog bijkomen zijn €0,15 per kilometer vanaf ‘s-Gravenpolder en eventuele parkeer-/ tolkosten. 

Voor deze prijs fotograferen we een ongeveer een uur op een locatie naar keuze. Achteraf ontvangen jullie minstens 50 digitale foto’s in groot formaat. Zitten er meer geslaagde foto’s tussen? Dan krijgen jullie die er gratis bij. 

Fotoreportage Zeeland

Hoe gaat een familie fotoshoot in Zeeland er aan toe?

Misschien heb je nog niet eerder een (familie) fotoshoot gedaan. Het is dan fijn als je kunt inschatten wat je moet verwachten van een fotoshoot. 

Wil je graag een fotoshoot boeken? Het is dan handig dat je me een bericht stuurt via de contactpagina op deze website of via mijn social media. Vertel wat voor soort fotoshoot je graag wilt boeken, of je al een locatie weet en met hoeveel personen jullie op de foto willen. Het is ook altijd handig als je vertelt hoe jullie gezelschap is opgebouwd (opa, oma, vader…). Ik zal je aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. We plannen de fotoshoot dan op een beschikbare datum in onze agenda’s. 

Zijn er jonge kinderen binnen jullie familie? Het is dan aan te raden met de ouders te overleggen wat een goede tijd is voor hen om de foto’s te maken. Na een slaapje is bijvoorbeeld vaak handig omdat de kinderen dan lekker uitgerust zijn. 

Het is de dag van de fotoshoot! We hopen nu uiteraard dat het weer meezit. Mocht het weer niet meezitten hebben we hier contact over en kijken we wat het beste alternatief is. Meestal is dit het prikken van een andere datum omdat toegankelijke binnenlocaties vrij schaars zijn in Zeeland. 

Probeer rekening te houden met files en andere oponthoud en vertrek daarom op tijd zodat je op de afgesproken tijd op de locatie aanwezig bent. Zo kunnen we op tijd starten en heb ik alle tijd om jullie op jullie mooist op de foto te zetten. 

Voor kids is het leuk om bijvoorbeeld speelgoed als een voetbal mee te nemen. Mochten ze hun concentratie kwijt raken hebben we daardoor altijd nog iets achter de hand. Verwacht je vooraf dat de kids weinig concentratie zullen hebben? Laat me het dan vooraf weten! 

We kunnen beginnen, het leukste gaat beginnen! Samen lopen we rond op de locatie. Op verschillende plekjes maken we leuke foto’s. Vaak beginnen we met het fotograferen van de gehele groep. We focussen door middel van opdrachtjes zoveel mogelijk op spontane foto’s, maar enkele geposeerde foto’s zijn vaak niet te voorkomen. 

Als we geslaagde groepsfoto’s hebben gaan we over op foto’s van andere samenstellingen, of foto’s van iedereen apart. Dit ligt een beetje aan jullie behoeftes! Wil je graag specifieke foto’s? Laat het weten, dan houd ik daar rekening mee. 

Wow. De tijd vloog! Voor dat je het weet is de fotoshoot al weer voorbij. Gelukkig moet het leukste dan nog komen. Het resultaat! Tijdens de fotoshoot laat ik jullie al sneak peaks zien, zodat jullie weten wat voor foto’s jullie kunnen verwachten. 

Eenmaal thuis ga ik meestal direct enthousiast aan de slag met het uitzoeken, en bewerken van de foto’s. De tijd van het bewerken verschilt ook weer door de drukte van het aantal shoots wat ik heb. Ben je benieuwd hoe lang het duurt? Vraag het even! Ik kan je altijd wel een indicatie geven op dit moment. 

Het resultaat – de foto’s dus – ontvang je online, in hoge resolutie op het opgegeven e-mailadres. De foto’s mag je gebruiken voor wat je maar wilt. Wel vind ik het altijd lief als je LauLokerseFotografie tagt wanneer je foto’s post op social media. 

Ja! Ik ben overtuigd en wil graag in contact komen met Laura!

Mijn ervaring met familie fotoshoots in Zeeland

Ik fotografeer zeer regelmatig familie- en gezinfotoshoots in Zeeland. Hieronder geef ik je daarom een kijkje in mijn portfolio. Ben je benieuwd naar meer? Check dan mijn sociale media eens! 

Familie fotoshoot Goes

Fotoshoot broer en zussen Goes

Familie fotoshoot Borselle

Familie fotoshoot in Borssele

Fotoshoot familie Dishoek Vlissingen

Familie fotoshoot in Vlissingen, Dishoek

Gezin fotoshoot Oostkapelle Walcheren Zeeland

Gezin fotoshoot in Oostkapelle

Familie fotoshoot in Bergen op Zoom

Familieshoot in Domburg

Fotoshoot Zeeland Vlissingen gezin

Familie fotoshoot in Vlissingen

Fotoshoot Renesse met familie

Familie fotoshoot in Renesse

Fotoshoot Zeeland Bergen op Zoom Noord-Brabant spontaan gezin familie

Fotoshoot met familie in Bergen op Zoom

Ik wil graag een familie fotoshoot boeken of meer informatie!