Vriendinnen fotoshoot

Zeeland

Een vriendinnenshoot is een fotoshoot met jouw vriendinnen. Samen gaan we op een mooie locatie op zoek naar de mooiste plekjes en maken we toffe, spontane foto’s. 

Vriendinnen fotoshoot spontane foto's

De focus tijdens de fotoshoot ligt op spontane foto’s, want dat is zoals jullie écht samen zijn. Die echte lach tijdens jullie lachbuien. Dáár zijn we naar op zoek! 

Fotoshoot Veere

Sommige foto’s tijdens de fotoshoot in Zeeland zijn iets geposeerder, ik laat jou en je vriendinnen meedenken en samen komen we tot de leukste resultaten. 

Foto's vriendinnenshoot zeeland

Tijdens een vriendinnenshoot maak ik niet alleen foto’s van jullie samen, maar ook van jullie apart. Zo heb je naast supertoffe foto’s samen ook weer eens een nieuwe profielfoto. Twee vliegen in één klap! 

Fotoshoot vriendinnen

de prijs

van een vriendinnen fotoshoot in Zeeland

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoeveel een vriendinnenshoot in Zeeland kost. 

De prijs van een fotoshoot is altijd opgebouwd uit
de prijs van de fotoshoot zelf, de reiskosten van €0,19 per kilometer vanaf ‘s-Gravenpolder en het aantal foto’s dat je kiest.

De prijzen van de verschillende pakketten vind je hieronder. 

Pakket 2 vriendinnen

€125,-

inclusief 20 foto’s die je zelf uit mag kiezen uit 40 tot 80 foto’s

meer foto’s voor €5,- per foto
alle foto’s voor €100,-

exclusief €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

Pakket 3 of 4 vriendinnen

€150,-

inclusief 20 foto’s die je zelf uit mag kiezen uit 50 tot 100 foto’s

meer foto’s voor €5,- per foto
alle foto’s voor €100,-

exclusief €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

Pakket 5+ vriendinnen

€175,-

inclusief 20 foto’s die je zelf uit mag kiezen uit 60 tot 120 foto’s

meer foto’s voor €5,- per foto
alle foto’s voor €100,-

exclusief €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

Hoe gaat

een vriendinnen fotoshoot in Zeeland er aan toe?

Misschien is het voor jou en je vriendinnen de eerste keer dat jullie een vriendinnen fotoshoot plannen. Dus wat kan je precies verwachten voordat je boekt? 

Dus. Met wie sta jij zometeen voor mijn lens, of wil jij voor mijn lens staan? Dat is natuurlijk wel een handige eerste stap. Je kan dan gelijk bepalen welk pakket je zal moeten kiezen, en welke prijs daar dus bij past. 

Als je weet met wie je de fotoshoot wilt boeken, is het handig om me direct even een berichtje te sturen. Dat kan je doen via Facebook, Instagram of het contactformulier op deze website. Geef dan direct even aan welk pakket fotoshoot je wilt en met hoeveel andere meiden je komt. 

Wat vinden jullie een leuke locatie? Is er bijvoorbeeld een mooie plaats bij jullie in de buurt, of hebben jullie géén idee? Ik adviseer jullie graag! Hou er in ieder geval rekening mee dat de reiskosten berekend worden vanaf ‘s-Gravenpolder. 

Ongeveer tegelijk met het bepalen van de locatie, proberen we een datum te plannen. Soms kan dit erg snel zijn, soms kan het zijn dat de wachttijd iets langer is. Dit verschilt redelijk veel per periode. Om zeker te zijn stuur je me dus op tijd een berichtje. 

Bij het bepalen van de datum kijken we ook direct naar het tijdstip. Willen jullie bijvoorbeeld graag een shoot bij zonsondergang? Dan zitten we aan een bepaalde tijd gebonden. 

Op de dag van de fotoshoot hebben we vaak nog even kort contact over het weer en eventuele vragen. Zo weten we beiden dat het helemaal goed gaat komen!

Zo. Daar zijn we dan! Allemaal zijn we op tijd op de locatie zodat we op tijd kunnen beginnen. Ik vertel jullie eerst kort wat de bedoeling is. Dat is eigenlijk bijna altijd hetzelfde, namelijk: lekker rondwandelen op de locatie en op de mooiste plekjes te gekke foto’s maken met jouw vriendinnen! 

Tijdens de fotoshoot geef ik jullie tips en tricks zodat jullie het beste op de foto staan. Soms laat ik jullie ook lekker even je gang gaan, de spontane plaatjes zijn namelijk het leukst!

Wow. De tijd vloog! Voor dat je het weet is de fotoshoot al weer voorbij. Gelukkig moet het leukste dan nog komen. Het resultaat! Tijdens de fotoshoot laat ik jullie al sneak peaks zien, zodat jullie weten wat voor foto’s jullie kunnen verwachten. 

Eenmaal thuis ga ik meestal direct enthousiast aan de slag met het uitzoeken, en bewerken van de foto’s. De tijd van het bewerken verschilt ook weer door de drukte van het aantal shoots wat ik heb. Ben je benieuwd hoe lang het duurt? Vraag het even! Ik kan je altijd wel een indicatie geven op dit moment. 

Het resultaat – de foto’s dus – ontvang je online, in hoge resolutie op het opgegeven e-mailadres. De foto’s mag je gebruiken voor wat je maar wilt. Wel vind ik het altijd lief als je LauLokerseFotografie tagt wanneer je foto’s post op social media. 

Mijn portfolio

van vriendinnen fotoshoots in Zeeland

De afgelopen jaren heb ik veel vriendinnen mogen fotograferen op veel verschillende locaties in Zeeland. Ik geef je graag een kijkje in mijn portfolio! 

Fotoshoot Zierikzee

Vriendinnenshoot in Zierikzee

Vriendinnen fotoshoot Zeeland Goes

Vriendinnenshoot in ‘s-Gravenpolder

Vriendinnen fotoshoot Bergen op Zoom

Vriendinnenshoot in Bergen op Zoom

Vriendinnen fotoshoot Zeeland

Vriendinnenshoot in ‘s-Gravenpolder

Vriendinnen fotoshoot heide Bergen op Zoom

Vriendinnenshoot in Bergen op Zoom

Fotoshoot Oostkapelle

Vriendinnenshoot in Oostkapelle

Vriendinnenshoot in Domburg

Goes fotoshoot

Vriendinnenshoot in Goes

Fotoshoot Veere

Vriendinnenshoot in Veere

Ik wil graag een vriendinnen fotoshoot Zeeland boeken of meer informatie!