Vriendinnen fotoshoot Zeeland

Vriendinnenshoot Zeeland

Een vriendinnenshoot in Zeeland? Een vriendinnenshoot is een fotoshoot met – hoe kan het ook anders – je vriendinnen. 

Vriendinnen zijn belangrijk. Samen gaan jullie naar de film in Vlissingen, bakken een lekkere taart thuis en maken leuke foto’s van elkaar in bijvoorbeeld Goes. Toch? Maar zeg nou zelf. Spontane, leuke foto’s maken, die dan óók nog scherp zijn, dat is best moeilijk. Toch? 

Precies daarom is het zo waardevol om een vriendinnenshoot te plannen! Samen met je vriendinnen maken we er een gezellige tijd van, waarbij we zoveel mogelijk spontane foto’s maken. Tijdens een fotoshoot met vriendinnen wordt er dan ook heel wat afgelachen. Onwijs gezellig! Dat leg ik uiteraard graag vast!

De focus tijdens de fotoshoot ligt op spontane foto’s, want dat is zoals jullie écht samen zijn. Die echte lach tijdens jullie lachbuien. Dáár zijn we naar op zoek! 

Fotoshoot Veere

Sommige foto’s tijdens de fotoshoot in Zeeland zijn iets geposeerder, ik laat jou en je vriendinnen meedenken en samen komen we tot de leukste resultaten. 

Tijdens een vriendinnenshoot maak ik niet alleen foto’s van jullie samen, maar ook van jullie apart. Zo heb je naast supertoffe foto’s samen ook weer eens een nieuwe profielfoto. Twee vliegen in één klap! 

Prijs vriendinnen
fotoshoot Zeeland

Pakket Starter

Een simpele fotoshoot voor een klein budget

Een fotoshoot voor 2 personen. Ik zet jullie in 45 minuten samen en apart op de foto.

€65,-

Pakket Premium

Het meest gekozen pakket

5/5

Een fotoshoot van 2 tot 4 personen. In een uur zet ik jullie samen, apart en in verschillende samenstellingen op jullie mooist op de foto. 

€80,-

Pakket Advanced

De uitgebreidste vriendinnenshoot

Een fotoshoot van 5 tot 8 personen. In een ruim uur zet ik jullie samen, apart en in verschillende samenstellingen op jullie mooist op de foto. 

€95,-

* De genoemde prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding van €0,15 per kilometer, vanaf ‘s-Gravenpolder en exclusief eventuele parkeer- en tolkosten. 

Hoe gaat een vriendinnenshoot er aan toe?

Misschien is het voor jou en je vriendinnen de eerste keer dat jullie een vriendinnen fotoshoot plannen. Dus wat kan je precies verwachten voordat je boekt? 

Dus. Met wie sta jij zometeen voor mijn lens, of wil jij voor mijn lens staan? Dat is natuurlijk wel een handige eerste stap. Je kan dan gelijk bepalen welk pakket je zal moeten kiezen, en welke prijs daar dus bij past. 

Als je weet met wie je de fotoshoot wilt boeken, is het handig om me direct even een berichtje te sturen. Dat kan je doen via Facebook, Instagram of het contactformulier op deze website. Geef dan direct even aan welk pakket fotoshoot je wilt en met hoeveel andere meiden je komt. 

Wat vinden jullie een leuke locatie? Is er bijvoorbeeld een mooie plaats bij jullie in de buurt, of hebben jullie géén idee? Ik adviseer jullie graag! Hou er in ieder geval rekening mee dat de reiskosten berekent worden vanaf ‘s-Gravenpolder. 

Ongeveer tegelijk met het bepalen van de locatie, proberen we een datum te plannen. Soms kan dit erg snel zijn, soms kan het zijn dat de wachttijd iets langer is. Dit verschilt redelijk veel per periode. Om zeker te zijn stuur je me dus op tijd een berichtje. 

Bij het bepalen van de datum kijken we ook direct naar het tijdstip. Willen jullie bijvoorbeeld graag een shoot bij zonsondergang? Dan zitten we aan een bepaalde tijd gebonden. 

Op de dag van de fotoshoot hebben we vaak nog even kort contact over het weer en eventuele vragen. Zo weten we beiden dat het helemaal goed gaat komen!

Zo. Daar zijn we dan! Allemaal zijn we op tijd op de locatie zodat we op tijd kunnen beginnen. Ik vertel jullie eerst kort wat de bedoeling is. Dat is eigenlijk bijna altijd hetzelfde, namelijk: lekker rondwandelen op de locatie en op de mooiste plekjes te gekke foto’s maken met jouw vriendinnen! 

Tijdens de fotoshoot geef ik jullie tips en tricks zodat jullie het beste op de foto staan. Soms laat ik jullie ook lekker even je gang gaan, de spontane plaatjes zijn namelijk wel ontzettend leuk, toch?

Wow. De tijd vloog! Voor dat je het weet is de fotoshoot al weer voorbij. Gelukkig moet het leukste dan nog komen. Het resultaat! Tijdens de fotoshoot laat ik jullie al sneak peaks zien, zodat jullie weten wat voor foto’s jullie kunnen verwachten. 

Eenmaal thuis ga ik meestal direct enthousiast aan de slag met het uitzoeken, en bewerken van de foto’s. De tijd van het bewerken verschilt ook weer door de drukte van het aantal shoots wat ik heb. Ben je benieuwd hoe lang het duurt? Vraag het even! Ik kan je altijd wel een indicatie geven op dit moment. 

Het resultaat – de foto’s dus – ontvang je online, in hoge resolutie op het opgegeven e-mailadres. De foto’s mag je gebruiken voor wat je maar wilt. Wel vind ik het altijd lief als je LauLokerseFotografie tagt wanneer je foto’s post op social media. 

Wat deze meiden vonden van hun vriendinnen
fotoshoot in Zeeland

goes haven fotoshoot
"Wauw! Ze zijn echt heel gaaf! Echt super cool! Thanks!"
fotoshoot Zeeland vriendinnen 1
Lisanne
Vriendinnenshoot in Goes
fotoshoot haven goes
"Super bedankt voor de foto's! We zijn er echt ontzettend blij mee. Je hebt het echt snel gedaan!"
fotoshoot goes vriendinnen
Marita
Vriendinnenshoot in Goes

Boek nu direct jouw vriendinnen fotoshoot Zeeland!