Familie fotoshoot Zeeland

Fotoshoot gezin familie Zeeland

Een fotoshoot met jouw familie of gezin in Zeeland? Ik kan niet wachten om jullie vast te leggen! Tijdens de familie fotoshoot leg ik jou, samen met je gezin of familie op jullie mooist vast. En, dat doe ik het liefst op een mooie locatie in Zeeland. 

Herken je het, dat je een foto van jullie dochter probeert te maken, maar dat hij bewogen is? Of dat jullie hele fotoalbum bestaat uit selfies? Dan is het tijd voor een familie fotoshoot!

Ik neem tijdens de familie fotoshoot namelijk uitgebreid de tijd om jullie allemaal op je mooist vast te leggen. En, daar horen ook spontane plaatjes bij. Jup! Dat zijn de moeilijkste plaatjes op zelf vast te leggen, maar ik doe het erg graag voor jullie!

 

 

familieshoot zeeland

Spontane foto’s van jullie gezin of familie, afgewisseld met tips en tricks zodat jullie het allerbeste op de foto staan. 

gezins fotoshoot hoedekenskerke

Een toffe fotoshoot voor jong tot oud! Tijdens de shoot met jullie gezin laat ik de kinderen lekker meedenken. Zo is de fotoshoot ook voor hun een feestje! 

Bij kinderen kies ik het liefste voor een locatie waar ze tussendoor ook even kunnen ontspannen. Zo is het bos van Oostkapelle erg geschikt door de krulbomen die er te vinden zijn. 

Prijzen fotoshoot familie Zeeland

De prijs van een fotoshoot met een familie/gezin is €90,-. 

Reiskosten zijn €0,15 per kilometer vanaf ‘s-Gravenpolder. Eventuele parkeerkosten/tolkosten nog niet meegerekend.  

 

In 1 uur zet ik jou en je familie of gezin op de foto. We wisselen dan zoveel mogelijk verschillende locaties en poses af zodat jullie veel diverse foto’s ontvangen. 

In overleg kiezen we een prachtige locatie in Zeeland of West-Brabant. Ik hou er hierbij rekening mee of we op deze locatie veel verschillende mooie spots hebben voor foto’s. Zo creëren we veel verschillende foto’s! 

Afhankelijk van jullie wensen komen we tot een bepaald aantal foto’s. Ik zoek deze zorgvuldig uit en daarna worden deze bewerkt. Je ontvangt deze foto’s achteraf in de hoogste kwaliteit via e-mail. 

Lastig om te bepalen wat jullie aan moeten trekken of welke locatie jullie moeten kiezen? Ik adviseer jullie hier graag in!

Foto’s apart, samen en in verschillende samenstellingen. Zo hebben we veel diverse foto’s!

Reviews fotoshoot met gezin/familie bij LauLokerseFotografie

fotoshoot oostkapelle
"Dank je wel voor de mooie leuke en spontane foto's. Ze zijn echt super!"
Nancy
Familie fotoshoot met haar twee zoontjes in Oostkapelle
fotoshoot familie hoedekenskerke
"Wat een te gekke shoot was dat afgelopen zaterdag! 😍 Blij met het resultaat voor alle foto’s. Een echte aanrader voor iedereen😊"
fotoshoot hoedekenskerke
Marilene
Familie fotoshoot met schoonfamilie in Hoedekenskerke
Fotoshoot Vrouwenpolder familie
"De fotoshoot vonden we erg geslaagd. Het zijn vrolijke en ongedwongen foto's geworden. De achtergrond, eerst bij de Oosterscheldekering en daarna op het Noordzeestrand, is helemaal zoals we het ons voorgesteld hadden. We zijn blij met de foto's."
Martine
Familie fotoshoot Vrouwenpolder

Boek nu direct jouw familie fotoshoot Zeeland!