Loveshoot

Zeeland

Tijdens een loveshoot neem ik jullie naar een mooie locatie in Zeeland. Op de mooiste plekjes zet ik jullie aan de hand van makkelijke opdrachtjes en aanwijzingen ontspannen op de foto. 

Loveshoot strand zeeland

De focus ligt bij een loveshoot op jullie liefde. Ik laat jullie terugdenken aan leuke momenten die jullie al hebben meegemaakt waardoor jullie vooral met elkaar bezig zijn, en niet met de camera. Lekker relaxt dus en zeker niet te geposeerd.

Loveshoot in vlissingen

Een mooie locatie maakt de foto’s helemaal af. Ik ken Zeeland op mijn duimpje, dus adviseer jullie graag een locatie die bij jullie past. En misschien hebben jullie zelf wel een leuk idee? Laat het me weten!

Verliefd zijn is samen lachen en heel veel knuffelen, maar ook lekker jullie zelf kunnen zijn, toch? Ik leer jullie graag kennen tijdens een shoot zodat ik foto’s kan maken waar jullie je helemaal in herkennen.

pakketten

voor een loveshoot in Zeeland

Wanneer je een fotoshoot wil boeken kan je kiezen uit deze twee pakketten:

 

small

op een vaste locatie

Machinefabriek Vlissingen

€125,- 

30 minuten fotografie
een locatie in Vlissingen; of industrieel of strand
5 foto’s in hoge resolutie
op een doordeweekse dag

regular

kies zelf je loatie

vuurtoren fotoshoot koppel

€199,- 

1 uur fotografie
locatie naar keuze in Zeeland
10 foto’s in hoge resolutie
op een doordeweekse dag of in het weekend

exclusief reiskosten van €0,25 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

 

Bij beide pakketten is het mogelijk om achteraf meer foto’s aan te schaffen voor 5 euro per foto. Bij het bestellen van meerdere foto’s tegelijk, geldt er een korting.

 

Fotoshoot-locaties-in-Zeeland
zwangerschapsshoot strand
vuurtoren fotoshoot koppel

Hoe gaat

een loveshoot in Zeeland er aan toe?

Lees je deze pagina en wil je graag een fotoshoot boeken? Kijk dan eerst in jullie agenda’s wanneer het voor jullie mogelijk zou zijn om de shoot te plannen. Ik adviseer vooral in de zomer vaak om bij zonsondergang te shooten. Het zonlicht is dan zo zo zo mooi!

Stuur mij daarna een berichtje waarin je een voorstel geeft wanneer we de fotoshoot zouden kunnen plannen en of jullie al een locatie in gedachten hebben. Wanneer jullie het lastig vinden om een locatie voor een loveshoot in Zeeland te bedenken help ik jullie uiteraard graag! Ik stuur jullie de locatie- en kledinggids graag toe.

Het is de dag van de fotoshoot! Het is leuk als jullie qua kleding wat afgestemd zijn. Ga bijvoorbeeld allebei voor een lichte kleur kleding. Het hoeft niet maar het is mooi als het afgestemd is. Dit maakt het plaatje compleet! Het allerbelangrijkste is dat jullie natuurlijk iets dragen dat bij jullie past.

We houden het weer in de gaten. Mocht het slecht weer zijn (regen of harde wind). Dan zoeken we gewoon naar een andere datum of een binnenlocatie!

Een loveshoot duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. We lopen in die tijd rond op de gekozen locatie en zoeken de leukste plekjes uit. Vaak weet ik de leukste plekjes wel te vinden, maar jullie mogen zelf natuurlijk ook met inbreng komen. Eenmaal op een locatie aangekomen geef ik jullie opdrachtjes waardoor jullie niet te veel met de camera bezig hoeven te zijn. Een opdrachtje kan bijvoorbeeld zijn dat jullie een stukje mogen wandelen, of jullie terug gaan blikken naar het moment van jullie eerste kus. Ik zal altijd duidelijk zijn hoe jullie elkaar vast zouden kunnen houden, maar mogen daar zelf je invulling aan geven. Zo passen de foto’s helemaal bij jullie!

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het uitzoeken en bewerken van de foto’s. Uit deze selectie aan foto’s maak jij de selectie die je graag wil ontvangen. 

De foto’s ontvang je meestal binnen drie weken na de fotoshoot. Wil je graag weten hoe lang ik er over doe? Vraag dit dan tijdens de shoot en ik kan je een preciezere inschatting geven. De foto’s ontvang je in hoge resolutie, digitaal. 

Het resultaat van de fotoshoot ontvang je op jouw opgegeven e-mailadres. De foto’s mogen gedeeld worden op social media. Tag dan @laulokersefotografie wel in je post! 

Verlovingsshoot Zeeland
fotograaf dishoek
Loveshoot in de duinen van Zeeland
Spontane loveshoot

Benieuwd

naar meer foto's?

Volg me dan op Instagram! Ik deel daar regelmatig foto’s die ik maak tijdens loveshoots in Zeeland. Ook neem ik je daar regelmatig mee achter de schermen. Zo kunnen jullie mij alvast leren kennen. Ik zie je daar!

Je bent er nog steeds! Benieuwd naar meer informatie?