Loveshoot Zeeland

loveshoot zeeland

Tijdens de loveshoot leg ik de bijzondere band tussen jou en je grote liefde vast. Iedere relatie is bijzonder op zijn eigen manier. Denk maar aan jullie eigen grapjes of die ene speciale blik. 

Romantiek moet natuurlijk op een prachtige, romantische locatie vastgelegd worden. Gelukkig zijn er tal van deze liefdevolle locaties te vinden in Zeeland. Zo zijn mijn favorieten Goes, Oostkapelle en Veere. 

 

fotoshoot liefde zeeland

De focus ligt bij deze fotoshoot op de liefdevolle connectie tussen jullie. Door subtiele aanwijzingen zullen jullie prachtig op de foto staan. 

fotoshoot partner zeeland

Een romantische locatie maakt de fotoshoot echt af. Gelukkig zijn er in Zeeland en West-Brabant tal van mooie, romantische locaties voor een fotoshoot. 

fotoshoot liefde zeeland

Naast partners zijn jullie waarschijnlijk ook elkaars beste vriend en vriendin. Tijdens de shoot is er dus altijd tijd voor wat spontaniteit en gekke momentjes. Dit levert leuke foto’s op waarin jullie jezelf herkennen! 

Prijzen loveshoot

De prijs van een loveshoot is €75,-. 

Reiskosten zijn €0,15 per kilometer vanaf ‘s-Gravenpolder. Eventuele parkeerkosten/tolkosten nog niet meegerekend.  

fotoshoot liefde oostkapelle

In ongeveer één uur zet ik jullie op de foto. We wisselen zo veel mogelijk verschillende poses en locaties af. Zo ontvangen jullie veel diverse foto’s!

In overleg spreken we een toffe locatie af. Ik hou er bij de locatie rekening mee of we er verschillende kanten op kunnen waardoor we veel verschillende foto’s kunnen maken. Suggesties zijn altijd welkom! 

Na de fotoshoot zoek ik de foto’s zorgvuldig uit. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s, deze bewerk ik stuk voor stuk. Het aantal foto’s wat jullie achteraf zullen ontvangen zijn er ongeveer 45/50. 

Lastig om te bepalen wat je aan moet trekken of welke locatie geschikt is? Laat het me weten en ik adviseer jullie hier in. 

Vinden jullie het tof om ook foto’s apart te maken? Geef het dan aan! Dan maak ik ook foto’s van jullie apart. Heb je weer een nieuwe profielfoto!

Wat deze stelletjes vonden van hun loveshoot

"Wauw wat een geweldig mooie foto's! Dankjewel!"
loveshoot zeeland
Lise
Loveshoot in Bergen op Zoom
loveshoot hoogerheide
"Super dankjewel! Ze zijn gaaaaaaf!"
fotoshoot liefde brabant
Anneliese
Loveshoot in Hoogerheide

Boek nu direct jouw fotoshoot!