Loveshoot

Zeeland

Een loveshoot is een fotoshoot met jouw partner op een mooie locatie in Zeeland.  De fotoshoot is een afwisseling van geposeerde en spontane foto’s. 

loveshoot bergen op zoom

De focus ligt bij een loveshoot op de liefdevolle connectie tussen jullie. Door subtiele aanwijzingen zullen jullie prachtig op de foto staan. 

fotoshoot partner zeeland

Een romantische locatie maakt de fotoshoot echt af. Gelukkig zijn er in Zeeland en West-Brabant tal van mooie, romantische locaties voor een fotoshoot. 

Loveshoot Zeeland Brabant

Naast partners zijn jullie waarschijnlijk ook elkaars beste vriend en vriendin. Tijdens de shoot is er dus altijd tijd voor wat spontaniteit en gekke momentjes. Dit levert leuke foto’s op waarin jullie jezelf herkennen! 

fotoshoot veere

de prijs

van een loveshoot in Zeeland

€150,-

inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s
exclusief reiskosten van €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

wil je meer dan 20 foto’s uitzoeken?
€5,- per foto
of alle foto’s voor €100,-

tijdens een shoot maken we tussen de 60 en 100 foto’s.

Hoe gaat

een loveshoot in Zeeland er aan toe?

Lees je deze pagina en wil je graag een fotoshoot boeken? Kijk dan eerst in jullie agenda’s wanneer het voor jullie mogelijk zou zijn om de shoot te plannen. Ik adviseer vooral in de zomer vaak om bij zonsondergang te shooten. Het zonlicht is dan ontzettend romantisch!

Stuur mij daarna een berichtje waarin je een voorstel geeft wanneer we de fotoshoot zouden kunnen plannen en of jullie al een locatie in gedachten hebben. Wanneer jullie het lastig vinden om een locatie voor een loveshoot in Zeeland te bedenken help ik jullie uiteraard graag! 

Het is de dag van de fotoshoot! Het is leuk als jullie ietwat gematcht gekleed zijn. Ga bijvoorbeeld allebei voor een lichte kleur of draag allebei spijkerstof. Het hoeft niet maar het is mooi als het afgestemd is. Dit maakt het plaatje compleet!

We hopen uiteraard dat het niet regent of hard waait. Dan is het namelijk niet handig om de foto’s te maken en zullen we een andere datum moeten prikken. Soms kunnen we ook uitwijken naar een binnenlocatie, maar is vaak iets lastiger op de korte termijn te regelen. 

Een loveshoot duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. We lopen in die tijd rond op de gekozen locatie en zoeken de leukste plekjes uit. Op deze locaties maken we geposeerde en spontane foto’s. De poses zijn gemakkelijk en niet te geforceerd, zo blijft het allemaal lekker natuurlijk. Zeker als jullie houden van wat gekkigheid hou ik jullie niet tegen. We maken dan ook leuke spontane foto’s. 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het uitzoeken en bewerken van de foto’s. Uit deze selectie aan foto’s maak jij de selectie die je graag wil ontvangen. 

De foto’s ontvang je meestal binnen twee weken na de fotoshoot. Wil je graag weten hoe lang ik er over doe? Vraag dit dan tijdens de shoot en ik kan je een preciezere inschatting geven. De foto’s ontvang je in hoge resolutie, digitaal. 

Het resultaat van de fotoshoot ontvang je op jouw opgegeven e-mailadres. De foto’s mogen gedeeld worden op social media. Tag dan @laulokersefotografie wel in je post! 

Reviews

loveshoot Zeeland

"Wat een mooie foto's zijn het geworden 😍 We zijn er zo blij mee en we voelden ons erg op ons gemak tijdens de fotoshoot. Dat gaat helemaal goedkomen met de trouwshoot! 🥰 Je bent echt een top fotografe! "
loveshoot veere

Joelle

Loveshoot Veere
"Wauw 🥰 Super gaaf! En wat heb je ze snel verstuurd!😊"
loveshoot oostkapelle

Rhode

Loveshoot Oostkapelle

een greep

uit mijn portfolio

Regelmatig fotografeer ik loveshoots in Zeeland en West-Brabant. Het is fijn om alvast een kijkje in mijn portfolio te kunnen nemen. Dit doe je hier, of door een kijkje te nemen op mijn sociale media! 

Ik wil graag een loveshoot Zeeland boeken of meer informatie!