Portret fotoshoot

Zeeland

Tijdens een portret fotoshoot gaan we op een mooie locatie in Zeeland op pad om de mooiste spontane foto’s van jou te maken. Op deze pagina vertel ik je hoe en wat.

Fotoshoot in Veere

We proberen een afwisseling te maken in de foto’s die we maken. We maken bijvoorbeeld spontane, maar ook meer serieuze beelden. Daarbij maak ik close-ups en meer beelden van ver weg. Zo krijg je een lekker afwisselende set aan foto’s.

Fotoshoot portret Zeeland

Om nog meer verschillende foto’s te krijgen is het mogelijk dat je meerdere kledingsetjes meeneemt. Daarbij lopen we een rondje zodat we op veel verschillende plekjes foto’s kunnen maken.

Portret fotoshoot pose zeeland

Tijdens de portretshoot geef ik jou aanwijzingen waardoor je weet hoe je moet staan en wat je kunt doen. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je vooral zelf via bijvoorbeeld Pinterest op zoek gaat naar poses, zodat we hiermee aan de slag kunnen.

Portret fotoshoot Zeeland

de prijs

van een portretshoot in Zeeland

€150,-
inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s
exclusief reiskosten van €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

wil je meer dan 20 foto’s uitzoeken?
€5,- per foto
of alle foto’s voor €100,-

tijdens een shoot maken we tussen de 60 en 100 foto’s.

Hoe gaat

een portretshoot in Zeeland er aan toe?

Ik kan me ontzettend goed voorstellen dat je benieuwd bent hoe een portretshoot er aan toe gaat. Daarom vertel ik je hier precies hoe en wat.

Leuk dat je een shoot wilt plannen! Laten we dan eerst een datum, tijd en locatie inplannen. Ik kies voor een portretshoot altijd graag voor een locatie waar veel variatie mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan Middelburg of Veere met haar leuke straatjes. 

Qua tijd is het tof om de fotoshoot te plannen rond een uur voor zonsondergang. Dit geeft de foto’s sowieso een gave sfeer.

Stuur me vrijblijvend even een berichtje en we brainstormen samen over wat past bij wat jij tof vindt!

Het is zo ver… de dag van de fotoshoot! Superleuk natuurlijk! We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie (vaak een parkeerplaats bijvoorbeeld) en lopen dan samen naar de eerste locatie waar we gaan fotograferen. Ik geef je aanwijzingen wat je mag doen en natuurlijk ben je zelf ook vrij om inbreng te geven. (Dat mag, zeker niet verplicht!). 

Tijdens de fotoshoot is het handig om er even op te letten dat je bijvoorbeeld geen elastiekjes rond je pols draagt of iets in je zakken hebt zitten. Dat is natuurlijk zonde! En wees niet bang, ik zal je daar ook nog even aan herinneren. 

En nu wordt het spannend… de foto’s zijn gemaakt en deze ga ik nu uitzoeken. Uit de enorme berg aan foto’s maak ik een selectie van 50 – 75 foto’s die ik zorgvuldig voor je ga bewerken. 

De foto’s ontvang je door middel van een e-mail met daarin een link van WeTransfer. Je kan de foto’s nu gemakkelijk downloaden in de hoogste kwaliteit. Tijd om te genieten van de foto’s!

Een greep

uit mijn portfolio

Je bent vast benieuwd naar wat voor portretten ik eerder gemaakt hebt! Daarom heb ik hieronder een selectie gemaakt van gave portretten die je een indruk geven wat je kan verwachten van een portret fotoshoot.

Veelgestelde

vragen

over een portretshoot in Zeeland

Ja, zeker! Ik heb speciaal een blog geschreven met kledingtips voor een fotoshoot.

Als je na het lezen nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

Na de fotoshoot stuur ik een factuur via de e-mail. Je kan het openstaande bedrag dan gemakkelijk overmaken. De betalingstermijn hiervoor is 7 dagen.

Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we zoeken naar een binnenlocatie en anders zullen we de fotoshoot verzetten. We doen dit uiteraard in goed overleg. 

Absoluut! In mijn blog over fotolocaties in Zeeland vertel ik je er alles over. Bekijk die eens!

Ik wil graag een portret fotoshoot in Zeeland boeken of meer informatie!