Lees

reviews van anderen

"Laura heeft elk speciale moment op onze bruiloft perfect weten te pakken in haar foto’s. Stuk voor stuk raak. Ze is heel leuk, spontaan, gezellig en enthousiast en dat zie je echt terug in haar fotografie. Ze heeft oog voor wat belangrijk is. De mensen, de emoties, de spontaniteit. Ook van onze gasten kregen wij als reactie op haar foto’s; “Wauw, wat een super mooie foto’s!”. Tijdens onze eerste kennismaking werden we meteen enthousiast over haar. Ook in het bevestigen van de afspraken en haar communicatie van tevoren, tussendoor en achteraf werkt ze ontzettend fijn. Heel duidelijk, meedenkend en flexibel. We konden heel relaxed, volledig op haar vertrouwen dat ze tijdens onze bruiloft de foto’s zou maken die wij belangrijk vonden. Dat is echt heel fijn! Wat wij ook bijzonder vonden is dat we de dag na de bruiloft meteen een online preview kregen met de eerste foto’s. We konden dus meteen nagenieten en de foto’s delen met onze gasten. Dat hadden we echt niet verwacht. Laura heeft in alles onze verwachtingen overtroffen en we zullen haar dan ook nog vaak aan anderen gaan aanbevelen!"

Mariëlle

Bruiloft fotografie
"Wauw, Laura, dat is nog onverwachts snel. Fijn zeg. De foto’s bij het kasteel, het bruggetje en strand vind ik echt fantastisch!!! Echt heel gaaf! Jeetje, ben er echt heel blij mee!"

Martine

Portret fotoshoot Zeeland
"We willen je bedanken voor het ontzettend leuke pakketje wat je ons hebt toegestuurd! Wat een verrassing en een feestje om uit te pakken! Heel leuk dat je zoveel goeie nazorg geeft! Nogmaals bedankt voor alles! Mocht je ooit een referentie nodig hebben, stuur ze maar naar ons door."
trouwfotograaf in zeeland binnenlocatie

Susanne

Trouwfotografie in Zeeland
"Samen met mijn familie een super spontane en fijne fotoshoot op het strand bij zonsondergang gehad! Laura is echt een topper en super professioneel. Ze zorgde meteen voor een gezellige sfeer en leverde ons super snel prachtige foto's, dank je wel! ♥️!"
Blauwe kleding fotoshoot

Iris

Gezinsfotografie in Oostkapelle
"In 1 woord WAUW! Vorige week samen met mijn vriend een loveshoot gedaan met de lieve Laura. We waren allebei toch wel een beetje nerveus en benieuwd naar wat ons te wachten stond. Laura stelde ons meteen gerust waardoor we gewoon onszelf konden zijn. De fotos ontvingen we heel snel en waren meer dan fantastisch, echt zo onwijs mooi. Ver boven verwachting! Een mega aanrader!! 🥰 Liefs uit Maastricht!"
fotograaf dishoek

Merel

Loveshoot Dishoek
De loveshoot van een tijdje terug verliep heel soepel, hele spontane fotografe en dat is ook terug te zien in het resultaat.🤩 We zijn er nog steeds ontzettend blij mee! We hebben de foto's ook heel snel na de shoot ontvangen!🤗""
Loveshoot in de duinen van Zeeland

Angelique

Loveshoot Oostkapelle
"Laura is heel relaxt. Ze ziet details en weet deze mooi vast te leggen. De foto's ontroerden ons en Laura heeft ons echt vast weten te leggen, zoals wij zijn. Binnen een week kregen we de foto's al en zijn zo gelukkig met het resultaat."
baby fotograaf zeeland

Frieda

Newborn fotoshoot in Zeeland
"WAUW 😍😍😍! Wat is dit suuuuper gaaf zeg!! Zó ontzettend blij dat we de shoot gedaan hebben 😊.. Ik ben er gewoon stil van, je bent echt heel goed in je vak :)!! We komen zeker nog ‘n keertje terug!"
fotograaf goes

Leanne

Portret fotoshoot Zeeland
Vooraf was ik wat gespannen maar de fotoshoot was erg relaxt! We kregen kleine opdrachtjes waardoor de fotoshoot niet zo gedwongen was en we konden hierdoor echt onszelf zijn. Het resultaat is echt prachtig. Ik ben helemaal verliefd op de foto's. Echt ontzettend bedankt Laura voor het goede contact en het geweldige resultaat!! Echt een aanrader 😍"
fotoshoot oostkapelle strand duinen

Rhode

Loveshoot in Zeeland

laat hier

jouw review achter!

Hebben we wel eens samen geshoot? Ik zou het superleuk vinden als je een review achter zou willen laten! Voor mij leuk om te horen wat jullie tof vonden aan de shoot, maar ook voor nieuwe klanten natuurlijk superfijn om te kunnen lezen!

Spontane loveshoot