Sinds ik ben begonnen met LauLokerseFotografie, kom ik door heel Zeeland voor bruiloften & shoots. Een locatie waar ik al vaker heb geshoot is de trouwboerderij in Borssele (‘t Hof Stenevate). In deze blog neem ik je mee bij een bruiloft in Borssele en laat ik je een deel van de foto’s zien.

* ik deel in deze blog expres alleen foto’s van het bruidspaar zelf

Bruidspaar in het graan

In juni is het graan nog niet ver genoeg om geoogst te worden, maar er zijn wel velden met dit soort kleuren. Supermooi voor foto’s!

De ochtend begon bij de bruidegom. Zijn vrienden stonden in hun werkkleding met klompen en de bruidegom was al gereed. Hij had zijn nette schoenen aan. Zo een leuk detail voor een foto. Zeker wetende dat de bruidegom er anders ook zo bij loopt haha!

Trouwauto detail Zeeland
Gasten bruiloft Zeeland fotograaf

Al snel was het tijd voor de bruidegom om te vertrekken naar de bruid. Lang hoefde hij niet te rijden, want ook de bruid woonde in hetzelfde dorp.

En als de bruid dan op zo een fotogenieke plek woont, dan moeten we daar echt gelijk wat foto’s maken met de trouwauto hoor!

First look bruiloft Zeeland foto
Bruidegom bruiloft Zeeland
First look bruiloft Borssele
Trouwauto Zeeland fotograaf

Daarna was het tijd om te vertrekken naar verschillende fotolocaties voor de fotoshoot! Dit stel koos voor een graanveld, het bos en het strand. Doordat al deze locaties in hetzelfde dorp waren was dit prima te doen.

Bruidspaar park borssele
Bruidspaar wandelen op fotolocatie
Bruid in graanveld
Trouwfotograaf Borssele
Bruidspaar in het graan

En toen was het tijd om te trouwen! Deze foto’s kan ik helaas niet online delen, dus als je hier benieuwd naar bent, laten we dan eens kennis maken! Dan laat ik jullie tijdens een koffietje eens in mijn proefalbum kijken. Hierin staan deze foto’s wel.


Plan een kennismakingsgesprek

Trouwen Hof Stenevate

Na de ceremonie ging het gezelschap naar de feestlocatie. En wat voor een! Deze was volop versierd met zúlke leuke styling en een prachtige taart. Gefeliciteerd lief bruidspaar!


Candybar bruiloft Zeeland

Ben je na het bekijken van deze blog naar de mogelijkheden voor trouwfotografie op jullie dag? Wat superleuk! Plan een kennismaking in of bekijk eerst wat meer informatie.


Bekijk meer informatie


Plan een kennismakingsgesprek

SHARE THIS STORY