Fotoshoot boeken Zeeland

Waarom Zeeland de beste provincie is voor een fotoshoot

Zeeland is de provincie van de bolussen, het strand en Zoutelande. Maar waarom zou je in Zeeland een fotoshoot boeken en niet in onze hoofdstad, Rotterdam of een van de andere grote steden in Nederland? Wat maakt Zeeland nu eigenlijk zo ontzettend fotogeniek? In deze blog vertel ik het je!

pittoreske dorpjes

in overvloed

Stel, je boekt een familie fotoshoot samen met jouw ouders in Zeeland, welke locatie spreekt je dan meer aan? Een drukke stad met veel auto’s op de achtergrond, óf een van de pittoreske dorpjes van Zeeland die vol gezellige oude straatjes zitten? Waarschijnlijk kiezen jullie liever voor dat tweede! Gelukkig hebben jullie het voor het kiezen want in Zeeland zijn genoeg van dit soort geweldige plaatsen te ontdekken! Wat dacht je van Veere, Zierikzee of Middelburg voor jullie fotoshoot in Zeeland

Fotoshoot Zierikzee

De haven bij Zierikzee

Veere

Fotoshoot Middelburg

Middelburg

de geweldige

natuur

Strand, duinen, het bos, de zee; we hebben het allemaal! Graag een afwisselende shoot met een aantal locaties? In Zeeland geen ramp want vaak zijn er meerdere soorten locaties dicht bij elkaar. Zo is het mogelijk om bij een uitgebreide fotoshoot meerdere locaties mee te pakken en ontvang je daarmee lekker veel verschillende foto’s!

de meeste

zonuren

Jaja, het is echt waar! In de zomer heeft Zeeland gemiddeld de meeste zonuren van Nederland! En wat wil je tijdens je fotoshoot? Precies! Een zonnetje waarvan jullie nog meer gaan stralen dan dat jullie al doen!  

instant

vakantiegevoel

Ben je in Zeeland? Het voelt direct of je op vakantie bent! Schuif na je fotoshoot in Oostkapelle aan op een van de strandtenten aan zee en geniet van het prachtige uitzicht, terwijl je volledig tot rust komt. Zo combineer je jouw fotoshoot met een heerlijk dagje weg! En ja, dan hou je daar achteraf ook nog eens prachtige foto’s aan over.

de

rust

Na wat kleine moeite heb je jouw vriend overgehaald om een loveshoot te doen. Tijdens de fotoshoot willen we de puurste momenten naar boven halen en daarbij is het niet fijn als er een hoop publiek is. Right? Gelukkig is dat in Zeeland géén probleem. Want lekker kort door de bocht; zo druk is het er nou over het algemeen gewoon niet. Best chill, toch? En scheelt voor mij ook weer, want achteraf al die poppetjes in de achtergrond photoshoppen? Niet eens nodig!

Fotoshoot prachtige zonsondergang

Dus, begrijp jij al waarom ik zo verliefd ben op mijn prachtige provincie Zeeland? Mocht mijn enthousiasme je bestoken hebben, schroom dan niet om naar de mogelijkheden van een fotoshoot te vragen! Ik help je graag 🙂

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *