Zwangerschapshoot-review

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een shoot ga je hier mee akkoord:

Bij het boeken van een fotoshoot bij LauLokerseFotografie ga
je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1: Fotograaf

De fotoshoot zal verzorgd worden door LauLokerseFotografie.
Zij zal met professionele apparatuur de reportage verzorgen. Ze zal op tijd op
de locatie aanwezig zijn.

Artikel 2: Uitvoering van de opdracht

LauLokerseFotografie zal de opdracht uitvoeren naar haar
beste vermogen en inzicht. De foto’s worden in de gebruikelijke stijl van LauLokerseFotografie bewerkt. De selectie van beelden wordt zorgvuldig gemaakt door LauLokerseFotografie en er kan geen beroep gedaan worden op foto’s die volgens LauLokerseFotografie niet geschikt zijn. Ook niet op RAW-bestanden.

LauLokerseFotografie maakt geen tot weinig gebruik van retouching. Eventuele kosten voor de uitbesteding van het retouchen zoals het wegwerken van zichtbare lijnen onder de kleding, vlekken of dergelijk zijn voor rekening van de klant.

Artikel 3: Producten en levering

Foto’s van een fotoshoot worden binnen maximaal vier weken digitaal
geleverd via een persoonlijke online galerij. Deze link blijft één jaar bestaan dus binnen deze tijd moeten de foto’s opgeslagen worden door de ontvanger. Het risico van het niet goed opslaan, of kwijtraken van foto’s ligt bij de ontvanger.

Foto’s worden pas geleverd wanneer het volledige
factuurbedrag ontvangen is door LauLokerseFotografie. De betalingstermijn voor elke factuur is 7 dagen.

De foto’s die niet gekozen/inbegrepen zijn in het pakket mogen niet opgeslagen of gedeeld worden. Wanneer dit toch gebeurt zullen deze foto’s alsnog betaald worden à €7,50 per foto.

Artikel 4: Auteursrecht en portretrecht

Het auteursrecht van de foto’s berust altijd bij
LauLokerseFotografie. Bij bezwaar tegen gebruik van foto’s voor promotionele doeleinden zoals o.a. website en social media, dient hier vooraf schriftelijk bezwaar tegen gemaakt worden.

De gekozen foto’s mogen door de klant vrij gebruikt worden. Wel dient bij het plaatsen van foto’s op social media @laulokersefotografie getagd te worden.

Artikel 5: Annulering

Bij slecht weer (lees: harde wind of regen) kan er gekozen worden om de fotoshoot te verplaatsen naar een ander moment. Wanneer de fotoshoot zonder legitieme reden wordt afgezegd binnen 7 dagen voor de shoot of de klant komt niet opdagen, behoudt LauLokerseFotografie zich het recht om 25% van de totaalprijs alsnog te vorderen.

Artikel 6: Aansprakelijkheid, Klachten &
Verantwoordelijkheid

Het is geen mogelijkheid om geld terug te eisen. Bij volgens de fotograaf redelijke ontevredenheid zal eventueel een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Tijdens de fotoshoot ben je zelf verantwoordelijk voor
jezelf en jouw eigendommen. Schade aan jezelf, je eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord niet te verhalen op LauLokerseFotografie. Deelname aan een fotoreportage is dan ook volledig op eigen risico.

Je dient op tijd op de locatie aanwezig te zijn. Mocht dit niet zo zijn gaat deze tijd van de shoottijd af.

Artikel 7: Aanbetaling

Bij bruiloften wordt vooraf een aanbetaling gevraagd van +/- €200,-. Deze aanbetaling wordt na het doen van de boeking verzonden. De boeking is bevestigd op het moment dat de aanbetaling voldaan is. Wanneer de opdracht zonder legitieme reden (binnen een jaar van tevoren) wordt geannuleerd, behoudt LauLokerseFotografie zich het recht om deze aanbetaling te houden. Bekijk voor meer informatie over de algemene voorwaarden bij bruiloften deze pagina.

Artikel 8: Tarieven
De tarieven van LauLokerseFotografie staan vermeld op de bijpassende pagina van de shoot/bruiloft. De tarieven op het moment van het invullen van het contactformulier + inplannen van de opdracht, gelden voor deze opdracht. Wanneer de opdracht verzet wordt naar een andere datum, is het mogelijk dat tarieven hierbij ook veranderen.

Artikel 9: Albums
Albums zijn maatwerk. Daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. Je kunt je niet beroepen op het beroepingsrecht aangezien het om maatwerk producten gaat.

Artikel 10: Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn twee jaar geldig in de vorm van een tegoed. Prijzen kunnen gedurende de geldigheid van de cadeaubon veranderen. Bij een eventuele prijsstijging dient het overige bedrag bijbetaald te worden. Boek een afspraak dus tijdig in!