Neem contact op

Leuk dat je met me in contact wilt komen! Vul het formulier in en ik stuur een mailtje of appje terug binnen een aantal werkdagen.

And Answers

Questions

Wat is een goede tijd op de dag om een fotoshoot in te plannen?

Ja, zeker! Ik heb speciaal een brochure vol kledingtips en voorbeelden gemaakt voor jullie. Wanneer jullie een shoot boeken stuur ik jullie deze toe.

Shoots die op een buitenlocatie zijn, fotografeer ik uur voorafgaand aan de zonsondergang. Mocht dit niet mogelijk zijn, raad ik aan om de fotoshoot dan zo laat, of zo vroeg mogelijk op te dag te plannen. Een newbornfotoshoot is altijd overdag, bij voorkeur in de ochtend.

Yes! Boek een city shoot in een stad naar keuze in Nederland of Belgiƫ. Stuur mij voor een newbornshoot of bruiloft buiten Zeeland even een bericht, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we de fotoshoot verzetten of eventueel annuleren als verzetten niet mogelijk is. We doen dit uiteraard in goed overleg.

Wat zijn je contactgegevens?

Willen jullie mij graag een kaartje sturen of langskomen voor een kennismaking? Het adres is: Lange Noordstraat 48a, 4331CE Middelburg, t.a.v. "LauLokerseFotografie post 10"

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangen jullie van mij een factuur.