Neem contact op

Leuk dat je met me in contact wilt komen! Het is fijn als je een voorstel voor een datum doet. Als jullie nog geen locatie weten is dat geen probleem. Ik stuur jullie de uitgebreide locatie-brochure graag toe.

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

Bekijk op de volgende link een indicatie van mijn online agenda. Afspraken maken we via de e-mail en niet via dit systeem. Het geeft je slechts een indicatie zodat plannen iets gemakkelijker wordt.

beschikbaarheid bekijken

And Answers

Questions

Wat is een goede tijd op de dag om een fotoshoot in te plannen?

Ja, zeker! Ik heb speciaal een brochure vol kledingtips en voorbeelden gemaakt voor jullie. Wanneer jullie een shoot boeken stuur ik jullie deze toe.

Het liefst fotografeer ik shoots die buiten zijn een uur voor zonsondergang . Mocht dit niet mogelijk zijn raad ik aan om de fotoshoot dan zo laat, of zo vroeg mogelijk op te dag te plannen. Een newbornfotoshoot is altijd overdag, bij voorkeur in de ochtend.

Yes! Boek een city shoot in een stad naar keuze in Nederland of Belgiƫ. Stuur mij voor een newbornshoot of bruiloft buiten Zeeland even een bericht, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we zoeken naar een binnenlocatie en anders zullen we de fotoshoot verzetten. We doen dit uiteraard in goed overleg.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangen jullie van mij een factuur.

Mijn algemene voorwaarden kan je hier lezen. Doe dit voordat je een shoot boekt!