Contact

met Laura

fotograaf hulst

Leuk dat je met me in contact wilt komen! Het is fijn als je een voorstel voor een datum (het liefst op een doordeweekse avond), en een locatie (bekijk mijn blog met locaties) doet. 

  Stuur je me een bericht? Ik werk parttime voor LauLokerseFotografie dus je berichtje wordt waarschijnlijk op de eerstvolgende maandag of vrijdag beantwoord! Bij haast mag je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via social media.

  Veelgestelde

  vragen

  Na de fotoshoot stuur ik jullie een factuur via de e-mail. Jullie kunnen het openstaande bedrag dan gemakkelijk overmaken. De betalingstermijn hiervoor is 7 dagen. 

  Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we zoeken naar een binnenlocatie en anders zullen we de fotoshoot verzetten. We doen dit uiteraard in goed overleg. 

  Ja, zeker! Ik heb speciaal een blog geschreven met kledingtips voor jullie fotoshoot.

  Als je na het lezen nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

  Het liefst fotografeer ik met een ondergaand zonnetje en daarom raad ik aan om een uur voor zonsondergang te shooten. Uiteraard is dat niet altijd mogelijk (bijvoorbeeld bij kleine kinderen). Ik raad daarom aan om de fotoshoot dan zo laat, of zo vroeg mogelijk op te dag te plannen. 

  Absoluut! In mijn blog over fotolocaties in Zeeland vertel ik je er alles over. Bekijk die eens!

  Of liever

  via social media contact?

  Ik ben ook te vinden op Facebook en Instagram onder de naam LauLokerseFotografie. Ook daar mag je me vrijblijvend een berichtje sturen!