Contact

met Laura

fotograaf hulst

Leuk dat je met me in contact wilt komen! Het is fijn als je een voorstel voor een datum doet! 🙂 Als jullie nog geen locatie weten is dat geen probleem. Ik stuur jullie de uitgebreide locatie-brochure graag toe. 

Ik raad je aan je spam-inbox in de gaten te houden na het versturen van een bericht. Mijn bericht terug komt daar helaas vaak in terecht. 

  Stuur je me een bericht? Ik werk parttime voor LauLokerseFotografie dus je berichtje wordt waarschijnlijk op de eerstvolgende maandag of vrijdag beantwoord! Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via social media.

  Veelgestelde

  vragen

  Na de fotoshoot stuur ik jullie een factuur via de e-mail. Jullie kunnen het openstaande bedrag dan gemakkelijk overmaken. De betalingstermijn hiervoor is 7 dagen. 

  Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we zoeken naar een binnenlocatie en anders zullen we de fotoshoot verzetten. We doen dit uiteraard in goed overleg. 

  Ja, zeker! Ik heb speciaal een brochure vol kledingtips en voorbeelden gemaakt voor jullie. Wanneer jullie een shoot boeken stuur ik jullie deze toe. 

  Het liefst fotografeer ik met een ondergaand zonnetje en daarom raad ik aan om een uur voor zonsondergang te shooten. Uiteraard is dat niet altijd mogelijk. Ik raad daarom aan om de fotoshoot dan zo laat, of zo vroeg mogelijk op te dag te plannen.

  Absoluut! Na het boeken ontvang je van mij een uitgebreide brochure met locatie-tips in Zeeland. 

  Of liever

  via social media contact?

  Ik ben ook te vinden op Facebook en Instagram onder de naam LauLokerseFotografie. Ook daar mag je me vrijblijvend een berichtje sturen!