Over

Laura

Hey! Wat leuk dat je een kijkje op deze pagina neemt. De klik met je fotograaf is belangrijk, dus tof dat je de moeite neemt om mij te leren kennen. 

Laura dus! Ik ben 22 jaar oud en gek op fotograferen, Zeeland en nieuwe mensen ontmoeten. De spontane foto’s met een grote glimlach vind ik zelf altijd het leukste. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om iedereen spontaan op de foto te kunnen zetten. Of je nu een bruidsreportage of een fotoshoot bij mij boekt; ik vind het belangrijk om je te leren kennen, je op je gemak te laten voelen en er samen een ontzettend gezellige middag of avond van te maken. Zo komen die prachtige foto’s vanzelf.

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

op deze woorden

ben ik onwijs trots

"Een fotoshoot bij Laura is speels en anders dan alle andere fotoshoots, waardoor de foto's écht spontaan zijn! Wij hadden tijdens de fotoshoot de camera niet eens meer door haha!"
Bergen-op-Zoom-fotolocatie
Florence
loveshoot
"Laura heeft elk speciale moment op onze bruiloft perfect weten te pakken in haar foto’s. Stuk voor stuk raak. Ze is heel leuk, spontaan, gezellig en enthousiast en dat zie je echt terug in haar fotografie. Ze heeft oog voor wat belangrijk is. De mensen, de emoties, de spontaniteit."
review-bruidsfotograaf-zeeland
Mariëlle
bruiloft Dreischor
"Wij hebben een super spontane en fijne fotoshoot op het strand bij zonsondergang gehad! Laura is echt een topper en super professioneel. Ze zorgde meteen voor een gezellige sfeer en leverde ons super snel prachtige foto's, dank je wel. "
Iris
fotoshoot Oostkapelle

en bij deze bedrijven

heb je mijn foto's misschien al eens gespot

maar het gaat helemaal niet om mij.

wie zijn jullie?

Neem eens contact met mij op! Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek wanneer jullie gaan trouwen bijvoorbeeld. Of mail mij eens met jullie wensen en ideeën voor een fotoshoot!

vuurtoren fotoshoot koppel

Ik ben voor jullie als:

Jullie foto’s willen die jullie relatie weerspiegelen. Naast dat jullie gek op elkaar zijn, maken jullie graag lol. Jullie relatie heeft van die typische dingetjes die alleen jullie begrijpen en dat maakt jullie ontzettend gelukkig met elkaar. Een grote knuffel, samen in een deuk liggen of een dikke kus. Het hoort allemaal bij jullie relatie en jullie willen dat op de foto hebben. Tussen het uiteindelijke resultaat zitten zowel foto’s met een grote glimlach, als foto’s van een stiekeme, spontane kus.

zwangerschapsshoot strand
Loveshoot-in-Zeeland

Het is geen probleem als:

Jullie nog niet eerder voor de camera hebben gestaan en het misschien wat spannend vinden. Dit heeft bijna iedereen namelijk (zelfs ik zelf) maar achteraf hoor ik vaak de woorden: “Dat viel best mee! Het was nog leuker dan gedacht”. Dat komt doordat we de focus niet leggen op het maken van de perfecte foto’s, maar op het maken van plezier en het leren kennen van elkaar.  

Fotoshoot-in-de-duinen-Zeeland

Ik hoop dat jullie:

Ook fan zijn van Zeeland! Van Zeeuws-Vlaanderen tot Tholen en Walcheren: ik weet de fotogeniekste plekjes voor jullie te vinden. Ik adviseer jullie met alle liefde welke plaats op welk moment het allermooist is.

Trouwen-Kaapduin-Dishoek-strand

mij

eerst leren kennen?

Ik kan me hartstikke goed voorstellen dat je het fijn vindt om vooraf te weten wie ik ben en daarom geef ik je op Instagram regelmatig een kijkje achter de schermen. Zo leer je me alvast wat beter kennen!

Ik wil graag een fotoshoot in Zeeland boeken of meer informatie!