laura-lokerse trouwfotograaf zeeland

Maar écht! Wat vind ik het leuk dat je op mijn website kijkt en benieuwd bent of ik de perfecte fotograaf ben voor jullie fotoshoot of bruiloft.

Laat ik hier iets over mij vertellen. Ik ben Laura, fotograaf dus en ik leef oprecht mijn grootste droom. Sinds eind 2021 heb ik namelijk de stap kunnen zetten om fulltime te gaan fotograferen. Dat deed ik al een flinke tijd parttime maar dat ik nu iedere dag nieuwe mensen mag ontmoeten, daar een toffe shoot mee mag doen en vervolgens de tofste foto's af mag leveren, maakt mij mega gelukkig!

Als jullie ook dol zijn op spontane beelden (en nog belangrijker: op elkaar!), dan lijkt het me een feestje om met jullie op pad te gaan!

CONTACT

"Laten we samen vooral heel veel lol maken"

Couple-shoot-spontaan

jullie leukste

Zwangerschapshoot-review

date ooit

dat is waar ik voor ga

Fotoshoot tijdens zonsondergang

op de mooiste locaties

in het prachtige

zeeland

Fotoshoot-pasgeboren-baby-zeeland
Spontane-trouwfoto

Voor mij is het belangrijkste dat jullie op je gemak zijn

Tijdens de shoot werk ik niet met stijf poseren. Ik laat jullie opdrachtjes uitvoeren die natuurlijk voelen en leuk zijn om te doen. Een voorbeeld kan een stukje wandelen of het beantwoorden van leuke vragen zijn. Natuurlijk help ik jullie in de tussentijd met hoe je kan gaan staan en wat mooi is.

Fotograaf-in-Zeeland

geen stijve poses maar makkelijke opdrachtjes die iedereen kan

Dit zeggen anderen:

Review-LauLokerseFotografie

C&R

Vlissingen

De shoot was erg leuk, spontaan en lekker informeel. Ik voelde me gelijk op me gemak bij je en de opdrachtjes die je aan ons gaf! De foto’s vond ik ook geweldig. Ik kon heel moeilijk kiezen, het liefst had ik ze allemaal. Ook wil ik benoemen dat je heel fijn en leuk met ons om bent gegaan tijdens de minishoot, waardoor alles ook erg spontaan en vlotjes verliep 🤗

Fotograaf-in-Zeeland

J&P

Vrouwenpolder

Mijn vriend en ik stonden model voor een portofolio shoot. We hadden nog nooit een fotoshoot gehad en we vonden het echt super leuk! We kregen opdrachtjes van jou waardoor we ons helemaal op ons gemak voelden. We zijn echt mega blij met de foto’s, daarom hebben we jouw gevraagd ook onze bruiloft te fotograferen komend jaar ☺️

Enthousiast?

Stuur mij eens een berichtje!

dan gaan we samen op zoek naar een toffe locatie & handige datum

Contact opnemen