Over

Laura

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Hi! Ik ben Laura. 21 jaar. Altijd vrolijk met een camera in mijn handen. En dol op Zeeland!

De liefde vind ik iets bijzonders. Het gaat namelijk niet alleen maar om de innige knuffels en kusjes, maar om veel meer dan dat. Liefde is lachen. Knuffelen. Niks doen en toch samen genieten. Gek doen. Elkaar de aller-aller-aller-leukste vinden. Snap je de boodschap? Liefde is super veelzijdig! En die veelzijdigheid wil ik voor jullie vast leggen. Jullie ontvangen foto’s die jullie relatie laat zien, zoals jullie hem ook ervaren. 

Hoe zich dat vertaalt in beelden? Ik maak voor jullie graag een diverse serie aan foto’s. Foto’s waarop jullie een grote glimlach hebben, romantische foto’s waarop jullie elkaar een kus geven, en foto’s die zo aan de muur kunnen. Zo heb je nog jaren plezier van deze foto’s.

 

 

Neem contact

met me op!

Spontane-fotoshoot

Ik ben voor jullie als:

Jullie foto’s willen die jullie relatie weerspiegelen. Naast dat jullie gek op elkaar zijn, maken jullie graag lol. Jullie relatie heeft van die typische dingetjes die alleen jullie begrijpen en dat maakt jullie ontzettend gelukkig met elkaar. Een grote knuffel, samen in een deuk liggen of een dikke kus. Het hoort allemaal bij jullie relatie en jullie willen dat op de foto hebben. Tussen het uiteindelijke resultaat zitten zowel foto’s met een grote glimlach, als foto’s van een stiekeme, spontane kus.

zwangerschapsshoot strand
Loveshoot-in-Zeeland

Het is geen probleem als:

Jullie nog niet eerder voor de camera hebben gestaan en het misschien wat spannend vinden. Dit heeft bijna iedereen namelijk (zelfs ik zelf) maar achteraf hoor ik vaak de woorden: “Dat viel best mee! Het was nog leuker dan gedacht”. Dat komt doordat we de focus niet leggen op het maken van de perfecte foto’s, maar op het maken van plezier en het leren kennen van elkaar.  

Fotoshoot-in-de-duinen-Zeeland

Ik hoop dat jullie:

Ook fan zijn van Zeeland! Naast LauLokerseFotografie werk ik parttime voor allyourz. Een tof nieuw Zeeuws platform dat onder andere de leukste plekjes in Zeeland verzamelt. Het voordeel daarvan? Van Zeeuws-Vlaanderen tot Tholen en Walcheren: ik weet de fotogeniekste plekjes voor jullie te vinden. Ik adviseer jullie met alle liefde welke plaats op welk moment het allermooist is.

Trouwen-Kaapduin-Dishoek-strand

mij

eerst leren kennen?

Ik kan me hartstikke goed voorstellen dat je het fijn vindt om vooraf te weten wie ik ben en daarom geef ik je op Instagram regelmatig een kijkje achter de schermen. Zo leer je me alvast wat beter kennen!

Ik wil graag een fotoshoot in Zeeland boeken of meer informatie!