Over Laura

Laura Lokerse Fotografie LauLokerseFotografie
"Spontaan, enthousiast en perfectionistisch: zo omschrijf ik mezelf graag. Altijd een gezellige fotoshoot en foto's die met veel zorg bewerkt zijn dus."
Fotograaf Zeeland LauLokerseFotografie
Laura Lokerse
Fotograaf LauLokerseFotografie

"It is the photographer, not the camera, that is the instrument"

Fotograaf Zeeland

Wie ben je? 

Ik ben Laura Lokerse en ik ben 19 jaar. Mijn bijnaam is ‘Lau’ en daarom heet mijn bedrijf LauLokerseFotografie 😉 Na een tijdje hobbymatig gefotografeerd te hebben besloot ik in 2018 dat ik tijdens mijn studie van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van mijn studie. Ik fotografeer daarom voornamelijk in weekenden en avonden (hallo, supermooi licht!)

Fotograaf Zeeland

Wat vind je zo leuk aan fotograferen?

Door fotoshoots kom ik op de mooiste locaties en leer ik jullie kennen. Daar geniet ik zo erg van! 

Ik hou zelf erg van variatie en heb daarom ook niet een specifieke shoot die ik het allerleukste vind. Ik fotografeer dan ook van vriendinnen, tot dieren tot families. 

Er is één ding wat een shoot voor mij super geslaagd maakt: als jullie jezelf kunnen zijn en we daardoor spontane plaatjes kunnen maken! 🙂 

Fotograaf Zeeland LauLokerseFotografie

Waarom moeten we voor jou kiezen?

De grootste angst bij het kiezen van een fotograaf voor een fotoshoot is over het algemeen dat je in gekke poses gezet wordt die niét bij jou passen of erg cliché zijn. 

Bij LauLokerseFotografie zijn de shoots alles behalve cliché. We focussen namelijk zoveel mogelijk op spontane plaatjes. Tijdens de fotoshoot ben ik lekker mezelf, wurm ik me in allerlei bochten voor hét plaatje en zorg ik voor een ontspannen sfeer. Zo voelen jullie je vrij om lekker jezelf te zijn. 

 

Boek nu een fotoshoot!

LauLokerse Fotografie in de media

Fotograaf Zeeland

Ik stond in de krant! De krant uit Noord-Brabant deed een oproepje naar jonge ondernemers en zo kwam ik terecht in BN De Stem! 

Het artikel gaat over mij als jonge ondernemer en dit was mijn eerste moment of fame met LauLokerseFotografie. Best vet, toch? 

 

Na al die foto’s ben je vast benieuwd wie er nou precies achter de camera staat. In deze video stel ik me aan je voor en krijg je een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot!

Volg LauLokerse Fotografie op Instagram!