Over

Laura

"Spontaan, enthousiast en perfectionistisch: zo omschrijf ik mezelf graag. Altijd een gezellige fotoshoot en foto's die met veel zorg bewerkt zijn dus."
Fotograaf Zeeland LauLokerseFotografie
Laura Lokerse
Fotograaf LauLokerseFotografie
Fotograaf Zeeland

Wie

ben je?

Ik ben Laura Lokerse en ik ben 20 jaar. Mijn bijnaam is ‘Lau’ en daarom heet mijn bedrijf LauLokerseFotografie. Na een tijdje hobbymatig gefotografeerd te hebben besloot ik in 2018 dat ik tijdens mijn studie van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van mijn studie. Ik fotografeer daarom voornamelijk in weekenden en avonden (hallo, supermooi licht!)

Fotograaf Zeeland Laura

Wat

fotografeer je?

Ik hou zelf erg van variatie en heb daarom ook niet een specifieke shoot die ik het allerleukste vind. Ik fotografeer dan ook van vriendinnen, tot dieren tot families. 

Er is één ding wat een shoot voor mij super geslaagd maakt: als jullie jezelf kunnen zijn en we daardoor spontane plaatjes kunnen maken! 

Fotograaf Zeeland LauLokerseFotografie

Waarom

jou kiezen?

De grootste angst bij het kiezen van een fotograaf voor een fotoshoot is over het algemeen dat je in gekke poses gezet wordt die niét bij jou passen of erg cliché zijn. 

Bij LauLokerseFotografie zijn de shoots alles behalve cliché. We focussen namelijk zoveel mogelijk op spontane plaatjes. Tijdens de fotoshoot ben ik lekker mezelf, wurm ik me in allerlei bochten voor hét plaatje en zorg ik voor een ontspannen sfeer. Zo voelen jullie je vrij om lekker jezelf te zijn. 

 

Ik kom graag met je in contact

Laura

in actie zien?

Bekijk mijn bedrijfsvideo en krijg direct een idee hoe een fotoshoot er aan toe gaat!