Over

Laura

fotograaf goes middelburg vlissingen

Hi, Laura hier. Dé fotograaf voor jouw spontane plaatjes in Zeeland! Althans… dat is de manier waarop ik me graag omschrijf. Ik ben echt van mening dat iedereen op zijn of haar mooist is met een oprechte, grote glimlach en daarom doe ik er alles aan om keer op keer te gekke spontane plaatjes te maken. En hoe ik dat doe? Ik hou ervan om jullie te leren kennen. We lopen een rondje, kletsen wat af en maken in de tussentijd leuke foto’s. Ik zal er voor zorgen dat jullie je op je gemak voelen!

Zoals je ziet, lach ik zelf het liefst de hele dag door, spot als het even kan iedere zonsondergang op het strand en ben daarbij ook nog eens compleet verliefd op Zeeland. En ja, met een camera in mijn handen ben ik sowieso helemaal in m’n element hoor! Het verbaast je dan vast ook niks dat ik dolgelukkig ben dat ik wekelijks zoveel leuke opdrachten mag doen. 

Mijn

favorietjes

Mijn camera gaat overal mee naartoe! Op vakantie, tijdens een dagje weg en natuurlijk tijdens de allerleukste shoots. Regelmatig schaf ik nieuwe apparatuur aan zodat ik je de beste kwaliteit kan leveren. 

 

Ik hou er van om nieuwe plekjes te ontdekken! En dan niet alleen in het buitenland, maar ook in het mooie Zeeland. Daarom maak ik graag roadtrips waarbij ik nieuwe spots voor shoots kan ontdekken.

Als je aan Laura denkt, dan denk je aan zonsondergangen! Een mooie zonsondergang maakt voor mij alles nog nét een stukje specialer en mooier en daarom shoot ik het liefst ook bij zonsondergang.

Alvast

een indruk wekken?

Ik kan me hartstikke goed voorstellen dat je het fijn vindt om vooraf te weten wie ik ben en daarom geef ik je op Instagram regelmatig een kijkje achter de schermen. Zo leer je me alvast wat beter kennen!

Een berichtje naar me versturen?