newbornshoot walcheren 2

newborn fotoshoot

Tijdens een newbornshoot vind ik het belangrijk om échte momenten te creëren en dit vervolgens te fotograferen. Lekker knuffelen met de baby in jullie armen dus of relaxte foto's maken op de mooiste plekjes in jullie huis.

Reserveer jullie plekje

papa en dochter newbornshoot zeeland
album-baby-fotoshoot

Voor foto's waarbij de baby echt nog klein is en voor veel slapende foto's, kom ik graag rond de twee/drie weken na de bevalling langs. Nog belangrijker vind ik het dat je als gezin op je gemak bent en daarom plannen we de shoot pas in na de bevalling. Zo kunnen we even checken hoe jullie je voelen en welk moment het beste voelt. De shoot kan ingepland worden tot de 3 maanden na de bevalling.

Ik raad altijd aan om tijdens de zwangerschap al contact op te nemen zodat ik tijd voor jullie gereserveerd kan houden. Je krijgt van mij dan ook een uitgebreide brochure met tips ter voorbereiding (en voor de voorpret natuurlijk ;)) Na de newbornshoot kiezen jullie uit de online galerij zelf je favoriete foto's en stel ik eventueel een prachtig album voor jullie samen!

album-laulokersefotografie
Baby-fotoshoot-detail-goes
newborn fotograaf zeeland

Newborn fotoshoot zierikzee

4 4

kies jullie favoriete

Pakket

Mini & me

Let's cuddle

Hello world

Pakket 02

pakket 03

pakket 01

newborn fotograaf zeeland
newborn fotoshoot in zeeland
baby fotoshoot in goes

- +/- 1 tot 2 uur fotografie

- bij jullie thuis

- eventueel gebruik van mijn bed decoratie

- inclusief jullie 25 favoriete digitale foto's gekozen uit de online galerij

- inclusief verrassing mini-album

20x20 cm

- +/- 1 tot 2 uur fotografie

- bij jullie thuis

- eventueel gebruik van mijn bed decoratie

- inclusief alle digitale foto's

- inclusief verrassing mini-album

20x20 cm

- +/- 1 tot 2 uur fotografie

- bij jullie thuis

- eventueel gebruik van mijn bed decoratie

- inclusief jullie 10 favoriete digitale foto's gekozen uit de online galerij

275,-

425,-

350,-

*Vooraf aan de shoot kiezen jullie het pakket. Na de shoot is het mogelijk losse digitale foto's (€7,50) bij te bestellen. Alle pakketten zijn exclusief reiskosten vanaf Vlissingen à €0,35 p/km.

zwangerschapshoot-middelburg-zeeland

Combi zwanger + newborn fotoshoot

newbornshoot-zeeland

Boeken jullie vooraf in één keer zowel een zwanger- als newbornfotoshoot? Dan ontvangen jullie van mij 10% korting op de pakketten.

zwangerschap-detail-foto

Contact opnemen

knuffelen op de bank gezin fotoshoot
baby fotoshoot goes
baby fotograaf middelburg

Wat is een goed moment voor een newbornshoot?

Wanneer kunnen we het beste boeken?

Bij het boeken ontvang je van mij een brochure vol met tips, waarin bijvoorbeeld kledingtips beschreven worden.

Voor foto's waarbij jullie baby nog veel slaapt en klein is, raad ik de shoot aan in te plannen rond de twee/drie weken.

Indien mogelijk raad ik aan minimaal een aantal weken voor de uitgerekende datum op te nemen. Ik reserveer dan wat ruimte in mijn agenda en de precieze datum plannen we later.

bekijk mijn portfolio

Newbornshoot met een grote broer

Een te gekke newborn fotoshoot met een kindje van 8 dagen en haar grote broer.

Ik mocht een kersvers gezinnetje vastleggen, wat een feestje was dat!

Een newbornshoot met een héle gezellige grote broer erbij. Wat een lol hadden we!

Lieve woorden

newborn-fotoshoot-zeeland

Evi

newbornshoot in Zeeland

"Wij hebben een last minute newbornshoot bij Laura geboekt. We kregen super snel reactie met duidelijke informatie, heel fijn!
De shoot zelf was erg relaxed en verliep erg natuurlijk. Laura gaf aanwijzingen en zette ons in leuke posities maar het bleef tegelijkertijd heel puur, ook heel fijn! Laura is een vriendelijke en rustige fotografe met het inzicht om de beste foto’s te creëren. Laura is erg klantvriendelijk, staat voor je klaar, en weet zich in te leven in kersverse ouders. De resultaten zijn ook fantastisch, wij zijn zó blij met de foto’s en genieten van alle beelden! Laura, heel erg bedankt! :)"

laura-lokerse trouwfotograaf zeeland

Over mij

Dit ben ik, Laura! Naast bruiloften en koppels fotografeer ik erg graag baby's. Vind ik zó leuk! Zo een lief klein baby'tje met al die mini details het allermooist op de foto mogen zetten blijft iedere keer weer zo dankbaar werk!