fotoshoots

bekijk mijn aanbod:

Couples

Zwangerschap

Newborn

Trouwen

Een spontane fotoshoot voor koppels die toffe foto's willen op een gave locatie.

Lifestyle fotoshoot bij jullie thuis.

Laat jullie dag op een spontane wijze vastleggen.

Een relaxte fotoshoot waarbij de focus ligt op het wonder in de buik.

1. Willen jullie graag een zwangerschap of newbornshoot op een unieke locatie doen? Je kan mij nu boeken in een prachtige Ibiza gestylde B&B: Ibiza stijl fotoshoot.

2. Yes, finally! Je kan me vanaf 2022 ook buiten Zeeland boeken: boek een losse extra luxe couple shoot buiten Zeeland, in een stad naar keuze in Nederland of België: 'The City Shoot'.

meer info over een City Shoot

meer info over een Ibiza stijl shoot

Ik fotografeer door heel Zeeland. Zo kom ik bijvoorbeeld erg graag op het Zeeuwse eiland Walcheren. Je vindt hier onder andere natuurgebied ‘de Manteling’ waar we veelzijdige foto's kunnen maken in het strand en het bos. Daarbij kom ik ook erg graag in de Zeeuwse steden zoals Middelburg, Vlissingen en Goes voor een fotorapportage. Iedere stad heeft zo zijn eigen charme. Goes met zijn haven, Middelburg met de verstopte ouderwetse straatjes/huisjes en Vlissingen met zijn prachtige boulevard en de industriële gebouwen. Voor ieder wat wils! Na het boeken ontvangen jullie een locatie brochure van mij.

Voor een fotoshoot buiten Zeeland werk ik niet met een brochure maar geef ik jullie graag persoonlijk advies.

Van stoer en industrieel tot duinen en bos

zwangerschap fotoshoot koppel
Kledingtips fotoshoot LauLokerseFotografie
Locatie brochure LauLokerseFotografie

Na het boeken ontvang je mijn brochures met kledingtips en locaties. Natuurlijk help ik je ook graag met persoonlijk advies.

CONTACT

Informatie brochures