Fotoshoot in Zeeland

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zeeland, die jullie vastlegt zoals jullie echt zijn? Tijdens een fotoshoot bij LauLokerseFotografie leg ik jullie geposeerd én spontaan op de foto vast! 

Bij LauLokerseFotografie zijn er vier verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Zo is er de liefde fotoshoot (loveshoot), de vriendinnen fotoshoot, de gezin/familie fotoshoot en de mens & dier fotoshoot. 

 

Soorten fotoreportages Zeeland

Oorspronkelijk ben ik gestart met het fotograferen van voornamelijk dieren zoals paarden en honden. Snel ben ik me toen uit gaan breiden met vriendinnenshoots en fotosessies met gezinnen en families. Inmiddels bestaat mijn aanbod uit de loveshoot, vriendinnenshoot, familieshoot en de mens & dier fotoshoot. Heb je een andere vraag of wens? Neem even contact met me op, dan kijken we wat ik voor je kan betekenen. 

Beste vrienden, maar ook geliefden, toch? Jullie voelen onwijs veel liefde voor elkaar maar kunnen ook samen in een deuk liggen. Bij de loveshoot zetten we het beide op de foto. 

Je wilt wel eens wat anders op Instagram plaatsen dan een selfie met je vriendinnen, of je wilt een leuk cadeau geven aan die jarige vriendin. Laat jullie vastleggen door een fotograaf die snapt wat voor foto’s tof zijn! 

Kinderen groeien snel en families krijgen er misschien wel aanhang bij. Neem daarom de tijd om jullie eens mooi samen vast te laten leggen, het is zó waardevol! 

Jij en je hond, je paard, je kat, of wat dan ook zijn beste maatjes. Hoe fijn is het om jullie (samen) mooi vast te laten leggen? Je kiest er zelf voor of je zelf ook op de foto wilt, of niet. 

Fotoshoot Zeeland liefde partner

Bruidsreportage Zeeland

Trouwen in Zeeland en op zoek naar een bruidsfotograaf? Bijvoorbeeld op zoek naar een bruidsfotograaf Middelburg of een bruidsfotograaf Goes? Stuur me vrijblijvend even een berichtje! Voor een voordelige, goedkope, bruidsfotograaf in Zeeland ben je bij LauLokerseFotografie bij de juiste persoon! 

Verloving fotoshoot Zeeland

Verloving fotoshoot Zeeland

Hebben jullie voornemens om te gaan verloven? Willen jullie dat graag vastgelegd hebben? Een verloving is vaak één van de mooiste momenten uit je leven. Laat deze vastleggen zodat je deze herrinnering voor altijd tastbaar hebt! Boeken? Neem even contact met me op. 

Bedrijfsfotografie Zeeland

Bedrijfsfotografie Zeeland

Wil je graag betere content plaatsen op social media? Onderzoek wijst uit dat je volgers het liefst persoonlijke foto’s van de medewerkers in jouw bedrijf zien: jou dus! Laat mij jullie mooi, en professioneel vast leggen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Gefeliciteerd! Jullie hebben een kleintje gekregen! Laat de mini-versie van jullie snel vastleggen want voordat je het weet is hij groot en het huis uit 😉 

Ik fotograaf jullie baby graag!

Prijzen fotoshoot Zeeland

Wil je een fotoshoot in Zeeland boeken, en ben je benieuwd naar de prijzen? Fotoshoots bij LauLokerseFotografie zijn er al vanaf €65,- inclusief foto’s! Ben je benieuwd naar de exacte prijzen kijk dan op de pagina’s van de specifieke fotoshoot, of neem contact met me op. 

Locaties in Zeeland en Brabant

Ik fotografeer door heel Zeeland en West-Brabant. Zo kom ik bijvoorbeeld erg graag op het Zeeuwse eiland Walcheren. Je vindt hier onder andere natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder maar ook natuurgebied ‘de Manteling’. Beide zijn dit ontzettend sfeervolle locaties met prachtige plekjes! Daarbij kom ik ook erg graag in de Zeeuwse steden zoals Middelburg, Vlissingen en Goes voor een fotorapportage. Iedere stad heeft zo zijn eigen charme. Goes met zijn haven, Middelburg met de verstopte ouderwetse straatjes/huisjes en Vlissingen met zijn prachtige boulevard en de Timmerfabriek. Voor ieder wat wils!

Mijn lievelingslocaties in Zeeland

Goes fotoshoot

Fotoshoot Goes

Goes. Het stadje in Zeeland met de leuke winkelstraten, gezellige terrasjes en de mooie markt. Maar wist je ook dat er een prachtige haven is en dat er oude huisjes en straatjes te vinden zijn? Super fotogeniek dus! 

Fotoshoot Middelburg

Een van de mooiste plaatsen van Zeeland, dat is de hoofdstad Middelburg absoluut! Voor een fotoshoot vol leuke bruggetjes, rustige straatjes en oude gebouwen is Middelburg de juiste keuze voor jullie. 

Fotoshoot Veere

Een prachtig pittoresk stadje in Walcheren met geweldige straatjes, maar ook een strand en een haven, lekker afwisselend dus! 

Fotoshoot Oostkapelle

Fotoshoot Oostkapelle

Voor wanneer jullie niet kunnen kiezen tussen het strand en het bos, want Oostkapelle heeft het allebei. En, er is ook nog een prachtig kasteel. 

Fotoshoot Hoedekenskerke

Fotoshoot Hoedekenskerke

Een gave locatie die je niet snel ergens anders zo tegen zult komen. Er is namelijk een gaaf oud treinstation en je staat direct aan de zeedijk. 

Fotoshoot 's-Gravenpolder

Fotoshoot
's-Gravenpolder

Een leuke locatie wanneer je graag foto’s in een mooi natuurgebied wilt maken. Vol leuke paadjes, bruggetjes en prachtige natuur!

Fotoshoot Bergen op Zoom

Mijn lievelingslocatie in Brabant; Bergen op Zoom! Met een prachtig bos maar ook een onwijs leuke (oude) binnenstad genoeg keus aan toffe plekjes!

Fotoshoot
Vlissingen

De boulevard met het strand, de haven, maar ook De Timmerfabriek. Genoeg onwijs toffe locaties in Vlissingen!