Fotoshoots

bij LauLokerseFotografie

Een fotoshoot boeken in Zeeland? Of jullie nu uit Zeeland komen, of hier juist voor een vakantie zijn… een fotoshoot in Zeeland is altijd een goed idee! En met de prachtige stranden, de gezellige dorpjes en de mooie bossen, is er altijd een geschikte locatie. Klik hieronder op de fotoshoot waar je graag meer over wilt weten, en lees alle informatie die je nodig hebt. 

Misschien lees je de opties voor een fotoshoot in Zeeland en past hier jouw aanvraag niet precies tussen. Zo ben je misschien op zoek naar een fotograaf voor een zakelijke opdracht. Contact me gewoon even en we kijken wat ik voor je kan betekenen. Let op: sinds juni fotografeer ik geen families meer.

Locaties fotoshoot

in Zeeland en Noord-Brabant

Ik fotografeer door heel Zeeland en West-Brabant. Zo kom ik bijvoorbeeld erg graag op het Zeeuwse eiland Walcheren. Je vindt hier onder andere natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder maar ook natuurgebied ‘de Manteling’. Beide zijn dit ontzettend sfeervolle locaties met prachtige plekjes! Daarbij kom ik ook erg graag in de Zeeuwse steden zoals Middelburg, Vlissingen en Goes voor een fotorapportage. Iedere stad heeft zo zijn eigen charme. Goes met zijn haven, Middelburg met de verstopte ouderwetse straatjes/huisjes en Vlissingen met zijn prachtige boulevard en de Timmerfabriek. Voor ieder wat wils! 

Goes fotoshoot

Fotoshoot Goes

Goes. Het stadje in Zeeland met de leuke winkelstraten, gezellige terrasjes en de mooie markt. Maar wist je ook dat er een prachtige haven is en dat er oude huisjes en straatjes te vinden zijn? Super fotogeniek dus! 

vriendinnen fotoshoot middelburg

Fotoshoot Middelburg

Een van de mooiste plaatsen van Zeeland, dat is de hoofdstad Middelburg absoluut! Voor een fotoshoot vol leuke bruggetjes, rustige straatjes en oude gebouwen is Middelburg de juiste keuze voor jullie. 

fotoshoot veere

Fotoshoot Veere

Een prachtig pittoresk stadje in Walcheren met geweldige straatjes, maar ook een strand en een haven, lekker afwisselend dus! 

fotoshoot oostkapelle strand duinen

Fotoshoot Oostkapelle

Voor wanneer jullie niet kunnen kiezen tussen het strand en het bos, want Oostkapelle heeft het allebei. En, er is ook nog een prachtig kasteel. 

Fotoshoot 's-Gravenpolder vriendinnen

Fotoshoot
's-Gravenpolder

Een leuke locatie wanneer je graag foto’s in een mooi natuurgebied wilt maken. Vol leuke paadjes, bruggetjes en prachtige natuur!

otoshoot bergen op zoom

Fotoshoot Bergen op Zoom

Mijn lievelingslocatie in Brabant; Bergen op Zoom! Met een prachtig bos maar ook een onwijs leuke (oude) binnenstad genoeg keus aan toffe plekjes!

Familie fotoshoot Vlissingen Timmerfabriek

Fotoshoot
Vlissingen

De boulevard met het strand, de haven, maar ook De Timmerfabriek. Genoeg onwijs toffe locaties in Vlissingen!

Benieuwd naar een compleet locatie-overzicht? Bij het boeken ontvang je de gratis locatiebrochure vol tips.