couple shoot strand zeeland 3

Couple shoot

Tijdens een couple shoot ga ik met jullie op pad naar een toffe locatie. Dat kan van alles zijn: van een stoer gebouw in Vlissingen tot de duinen in Oostkapelle. Op deze locatie zet ik jullie door middel van opdrachtjes heel relaxt & spontaan op de foto. Het resultaat zijn super toffe en spontane beelden en een hele leuke ervaring samen. Een couple shoot is echt even quality time.

"Op een toffe locatie zet ik jullie graag relaxt & spontaan op de foto"

couple shoot bergen op zoom 8 (2)

couple shoot bergen op zoom (7)

couple shoot bergen op zoom 5

couple shoot bergen op zoom (6)

couple shoot bergen op zoom (5)

couple shoot bergen op zoom 6

6 6

kies jullie favoriete

Pakket

Best date ever

Datenight

pakket

Pakket

couple shoot bergen op zoom 5
fotograaf middelburg

1 uur fotografie

- locatie- & kledingtips

- inclusief jullie 15 favoriete digitale foto's uit de online galerij *

1 uur fotografie

- locatie- & kledingtips

- inclusief jullie 25 favoriete digitale foto's uit de online galerij *

- verrassing fotoalbum 20x20 cm

299,-

375,-

* Vooraf aan de shoot kiezen jullie het pakket, dit is niet na de shoot nog te wisselen. Na de shoot is het mogelijk losse digitale foto's a €7,50 bij te bestellen of alle foto's voor €125/€75,-. Alle pakketten zijn exclusief reiskosten vanaf Vlissingen à €0,25 p/km.

let's make amazing memories

couple shoot strand zeeland 3
laura-lokerse trouwfotograaf zeeland

02

01

extra informatie

aanvraag

Wanneer jullie je favoriete pakket hebben uitgekozen, stuur ik jullie nog wat meer informatie, waaronder mijn locatie- en kledingbrochure. Ook als jullie niet uit Zeeland komen, wordt het dus een makkie om een te gekke locatie uit te zoeken. Laat de voorpret maar beginnen!

Superleuk dat jullie een shoot willen boeken! Op deze pagina vinden jullie alle informatie die je nodig hebt. Op de contact pagina kan je mij een bericht versturen en ook alvast mijn beschikbaarheid checken. Vooral in de zomer is het slim om lekker op tijd te boeken.

couple shoot bergen op zoom 8
album fotoshoot

04

03

de foto's!

de shoot

Ongeveer binnen twee tot drie weken na de shoot krijgen jullie een heel leuk mailtje van mij. Namelijk met jullie fotogalerij! Hierin kunnen jullie favoriete foto's uitkiezen, prints bestellen en natuurlijk weer helemaal nagenieten van de shoot!

We spreken ongeveer een uur voorafgaand aan de zonsondergang af op de door jullie gekozen locatie. Ik geef jullie leuke opdrachtjes en samen maken we vooral heel veel lol. Komt helemaal goed dus, ook als dit jullie eerste shoot is!

Couple-shoot-spontaan-vlissingen

Lieve woorden

"Zo zo zo MEGA blij met het resultaat! Wij konden last minute nog een plekje bemachtigen maar daar hebben we geen moment spijt van gehad! Leuke opdrachtjes die ons beide deden lachen waardoor de meest spontane foto’s zijn ontstaan. Gegarandeerd lachen! Wij bevelen Laura aan iedereen aan. Wat een topper!"

R&S

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Gaan wij samen op pad?

Stuur me eens een berichtje! Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie & datum. Ik heb er in ieder geval zin in!

CONTACT

LauLokerseFotografie

Questions and answers

Wat is een goede tijd op de dag voor een fotoshoot?

01

Vanaf maart/april tot begin oktober raad ik aan een couple shoot in Zeeland, 's-avonds te plannen. Dan kunnen we gebruik maken van het mooiste licht op de dag én is het lekker rustig.

Wat is een leuke locatie in Zeeland voor een couple shoot?

02

Een klassieker: het strand. Ik neem jullie graag mee naar de mooiste en rustigste stukjes strand voor een fotoshoot. Maar ook neem ik jullie graag mee naar de mooie binnenstad van Middelburg, of naar een van de stoere industriële locaties, zoals in Vlissingen. Ik stuur jullie na het boeken graag mijn locatie brochure toe.

Wat kunnen we het beste aantrekken?

03

Het allerbelangrijkste: iets waar jij jezelf in bent. Maar natuurlijk heb ik tips voor bepaalde kleuren en printjes die je beter kan vermijden. Die staan allemaal in mijn kledingbrochure. Ook deze ontvang je na het boeken van mij.

Krijg je ook ons spontaan op de foto?

04

In de vele jaren dat ik inmiddels fotografeer heb ik mezelf één belangrijk doel opgelegd: ik wil iedereen spontaan en op een fijne manier kunnen fotograferen. Daarom werk ik zo weinig als kan met saai poseren en veel meer met opdrachtjes tijdens de shoot. Dit kan bijvoorbeeld een stukje wandelen zijn, of door elkaar op te tillen. Laten we lekker veel lol maken!