Zwangerschap fotoshoot

Zeeland

Een zwangerschapsshoot in Zeeland is iets wat ik je absoluut aan zou raden wanneer je zwanger bent. We gaan op pad op een mooie locatie en fotograferen jou (met of zonder partner) op een ontspannen manier. Het resultaat? De zwangerschap voor altijd vastgelegd. Leuk voor nu, maar nog leuker voor later!

Zwanger-fotograferen-zeeland

Door middel van opdrachtjes die ik jullie geef, zullen we zoveel mogelijk ongedwongen, spontane foto’s maken. De nadruk zal daarbij liggen op de mooie zwangere buik.

Zwangerschapsshoot-in-Zeeland-Bergen-op-Zoom

Het liefst kiezen we voor deze fotoshoot een mooie rustige locatie die past bij jullie. Mooie locaties zijn bijvoorbeeld het stadje Veere, het bos van Bergen op Zoom of het strand bij Oostkapelle.

Fotoshoot-in-Middelburg-zwanger

Wanneer je er voor kiest de zwangerschap fotoshoot samen met je partner te doen, maak ik uiteraard ook wat foto’s van jou alleen. We zorgen dat het een lekkere afwisselende serie aan foto’s wordt.

Fotoshoot tijdens zonsondergang

de prijs

van een zwangerschap fotoshoot in Zeeland

€199,- 

inclusief:
– 10 foto’s in hoge resolutie
– foto’s zelf uitzoeken in een online galerij
– locatie- en kledingadvies
– geleverd binnen 3 weken

Meer dan 10 foto’s uitzoeken? Dat kan! 
1 foto: €5,-
5 foto’s: €20,- 
alle foto’s: €100,-

exclusief reiskosten van €0,25 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder.

Hoe gaat

een zwangerschap fotoshoot in Zeeland er aan toe?

Leuk dat jullie een zwangerschap fotoshoot in Zeeland willen plannen! Ik raad je aan deze plaats te laten vinden wanneer je tussen de 32 en 38 weken zwanger bent. De buik is dan namelijk mooi rond. Het is handig om de datum ruim van tevoren (een a twee maanden van tevoren) vast te leggen. Dan weet ik helemaal zeker dat ik een plekje voor jullie heb. 

Qua locatie raad ik je aan om een rustige plek te kiezen. Ik stuur je graag mijn locatie brochure toe. 

Contact met mij opnemen om een afspraak te maken? Helemaal leuk! Dat doe je gemakkelijk door een berichtje te sturen op mijn contactpagina. Ik zal proberen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Op de dag van de fotoshoot is het natuurlijk als eerste belangrijk dat jij je helemaal goed voelt. Voel je je niet zo goed? Laat het me dan vooral weten! Als het nodig is plannen we namelijk gewoon een andere datum. Ik vind het ontzettend belangrijk dat je helemaal op je gemak bent namelijk. 

Het liefst spreken we af bij zonsondergang om een magische sfeer in de foto’s te creëren. Dit betekent dat we shooten vanaf een uur voor zonsondergang. 

Een tip: let er vooraf aan de fotoshoot even op of je geen elastiekje rond je pols draagt, of bijvoorbeeld als mannen spullen in je broekzak hebt zitten. Dan hoeven we daar niet meer aan te denken 😉 

Tijdens de zwangerschapsshoot lopen we op een mooie locatie een rondje. Op verschillende plaatsen maken we foto’s. Dit kan zowel alleen als samen zijn, en kunnen zowel close-ups zijn als beelden die van dichterbij genomen worden. Zo krijgen we een afwisselende set aan foto’s! De fotoshoot duurt tussen de 45 minuten en een uur. 

Ik geef jullie opdrachtjes wat jullie mogen doen dus over de poses hoeven jullie je geen zorgen te maken. Mocht je het leuk vinden om vooraf wat ideetjes op te zoeken die je gaaf vindt, mag je die altijd met me delen zodat we hier rekening mee kunnen houden. Verplicht of noodzakelijk is dat natuurlijk absoluut niet 🙂 

En dan wordt het spannend… de foto’s zijn gemaakt en deze ga ik nu uitzoeken. Ik maak een ruime selectie van de beste foto’s van jullie zwangerschapsshoot en deze bewerk ik allemaal voor jullie. Scheelt voor jullie weer kiezen 😉 Dit betekent dat jullie uiteindelijk tussen de 60 en 90 bestanden zullen ontvangen. Uiteraard in hoge kwaliteit en zorgvuldig bewerkt. De foto’s ontvangen jullie op jullie e-mail en deze kunnen jullie gemakkelijk downloaden. 

De foto’s lever ik normaal gesproken in ieder geval binnen twee weken. 

Het resultaat van de fotoshoot ontvang je dus op jouw opgegeven e-mailadres. De foto’s mogen gedeeld worden op social media. Tag dan @laulokersefotografie wel in je post! 

Ik wil graag een zwangerschap fotoshoot in Zeeland boeken of meer informatie!

Of neem eens een kijkje op mijn Instagram hieronder!