Trouwfotograaf Zeeland

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Ik leg de sfeer op jullie trouwdag als trouwfotograaf uit Zeeland graag ongedwongen & relaxt vast. Zo kunnen jullie met die beelden keer op keer weer terugblikken naar alle fijne herinneringen die jullie op deze dag hebben gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden, pakketten enzovoorts voor een trouwfotograaf in Zeeland? Lees lekker verder!

spontane & relaxte foto's door een trouwfotograaf uit Zeeland

trouwfotograaf uit zeeland
trouwfotograaf zuid-beveland

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Zeeland

Waar ik jullie op momenten zoals de ceremonie en de first look helemaal vrij laat en de échte momenten fotografeer, zal ik jullie bij de fotoshoot op een relaxte manier aansturen. De fotoshoot zal echt het moment voor jullie tweetjes zijn waarbij we zowel hele spontane als wat meer romantischere foto's zullen gaan maken. Net wat bij jullie past! Ik adviseer graag wat een toffe en passende locatie voor jullie is. Het strand in Oostkapelle, een toffe industriële plek in Vlissingen of bijvoorbeeld de schattige straatjes in Middelburg.

Ik vertel jullie graag meer over mijn werkwijze tijdens een kennismakingsgesprek.

trouwfotografie bij het aankleden zeeland
Trouwfotograaf Goes

Contact opnemen

vraag gerust naar de trouwbrochure :)

trouwfotograaf-twistvliet

tarieven

Stel samen jullie ideale trouwfotografie pakket samen:

laura fotograaf in zeeland

vanaf 6 uur trouwfotografie in Zeeland voor €1.695

inclusief:

- alle foto's in een mooie online galerij

- 20x20 cm mini verrassingsalbum

- altijd even gemakkelijk persoonlijk contact wanneer jullie daar behoefte aan hebben

startpakket

fotograaf middelburg

te upgraden met:

- losse extra uren fotografie

- een luxe trouwalbum met jullie favoriete foto's

- een mooie usb-stick in bewaardoos

extra's

Neem vrijblijvend contact op

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

7 7

bekijk mijn portfolio van bruiloften in zeeland:

Feestavond bij Twistvliet Vrouwenpolder

Bruiloft in Goes

Bruiloft bij Fletcher in Arnemuiden

Trouwshoot bij zonsondergang

Je trouwshoot bij zonsondergang plannen is zó mooi!

Een bruiloft in het mooie Goes, met als afsluiter uiteraard: een bolus!

Mét sparkler exit en spontane shoot. Wat een toffe avond!

En een hele gave fotolocatie... :) Echt een topbruiloft!

Lieve woorden over mij als trouwfotograaf

Slot-Moermond-trouwfotograaf

"Lieve Laura, we willen je nogmaals ontzettend bedanken voor je bijdrage aan onze geweldig mooie trouwdag. Dankzij jou hebben we prachtige foto's waardoor we elke keer weer even teruggaan naar die dag. Je hebt ons zo op ons gemak gesteld en we hebben geen seconde door gehad dat je foto's hebt gemaakt (op de fotoshoot na dan haha). We hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen voor onze bruiloft, je bent de beste! Ook ontzettend bedankt voor het prachtige fotoalbum dat we binnen hebben gekregen. In de toekomst zie je ons zeker terug voor een fotoshoot. Nogmaals 1000 maal dank! ."

Bart en Marissa

Trouwfotograaf-uit-Zeeland

enthousiast

geworden?

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen! Ik kom graag bij jullie langs of we spreken op een andere plek af die voor jullie handig is. Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen en over jullie plannen voor jullie trouwdag in Zeeland te horen! Tijdens dit gesprek kan ik jullie meer vertellen over mijn werkwijze en kunnen jullie ook meer van mijn portfolio in mijn voorbeeld album bekijken.

Kennismaking aanvragen

graanveld fotoshoot bruiloft

veelgestelde vragen

Wat moeten we doen als we jou willen boeken als onze trouwfotograaf in Zeeland?

01

over trouwfotografie in Zeeland

Wat gaaf dat jullie zo enthousiast zijn om mij te boeken voor jullie bruiloft in Zeeland! Neem vooral even contact met mij op via het contactformulier en vertel me wat over jullie dag. Waar gaan jullie trouwen, wat is jullie trouwdatum en wat is de sfeer die jullie graag vastgelegd willen hebben? Ik kan jullie dan mijn trouwbrochure toesturen met wat extra informatie. Hierna plan ik graag een gesprek met jullie in om eens kennis te maken. Tijdens dit gesprek kletsen we over de mogelijkheden, maar kunnen jullie ook in mijn voorbeeldalbum kijken. Een fijne manier om nog een betere indruk te krijgen van de foto's die ik voor jullie kan maken op jullie trouwdag in Zeeland. Heb je vooraf nog vragen voor mij als trouwfotograaf? Laat me dit dan gewoon even weten via jullie mailtje. Ik beantwoord jullie vragen met alle liefde.

Kunnen we je ook boeken als trouwfotograaf buiten Zeeland?

02

Ik richt mij specifiek op het fotograferen van bruiloften in Zeeland. Mochten jullie mij dolgraag boeken buiten Zeeland, neem dan gewoon even contact me mij op. Fijn als jullie direct vermelden waar en wanneer jullie trouwen en wat de sfeer van jullie dag zal zijn. Ik laat jullie dan zo snel mogelijk weten of ik ook beschikbaar ben buiten Zeeland.

Hoe kiezen we een fotoshoot locatie voor de trouwreportage in Zeeland?

03

Lucky you ;) Ik fotografeer nu al zo'n vijf jaar bruiloften door heel Zeeland. Daardoor kom ik op de mooiste en leukste verstopte plekjes. Tijdens de verschillende gesprekken die ik met jullie heb, bespreek ik graag wat voor soort locatie jullie het meeste aanspreekt. Ook heb ik een uitgebreide locatiebrochure vol mooie plekjes in Zeeland, zodat jullie gelijk een idee hebben van de foto's die op iedere locatie voor jullie kan maken.

Hoeveel uur ben je meestal aanwezig als trouwfotograaf in Zeeland?

04

Het aantal uur dat ik aanwezig ben op een bruiloft hangt heel erg af van de wensen van het bruidspaar. De dag start vaak tijdens de voorbereidingen bij de bruid/bruidegom. Bijvoorbeeld ongeveer 45 minuten voor de eerste ontmoeting. Vaak fotografeer ik tot het diner, maar ik vind het ook onwijs tof om jullie feestavond vast te mogen leggen. Uiteraard kunnen we dit bespreken tijdens een gesprek.