pop the

champagne

i'm changing

my last name

trouwfotograaf-goes 2024 zeeuws genieten

trouwfotografie in Zeeland

laura-trouwfotograaf

Na al die jaren is het zo, ver! Jullie zijn verloofd! Op deze ene speciale dag of weekend gaan jullie samen de liefde vieren met alle belangrijke personen in jullie leven.

Van de shoot tijdens zonsondergang tot het meezingen in de late uurtjes op Abba en Blof, ik ben er graag bij om deze dag voor jullie tot in alle details vast te leggen.

Met superfoto's waarin jullie jezelf en de gasten helemaal in herkennen als resultaat!

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

trouwfotograaf in Zeeland portfolio

11 11
trouwfotograaf uit zeeland
styled trouwshoot in middelburg

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Zeeland

Tijdens jullie bruiloft leg ik voor jullie de spontane momenten & details vast, naast natuurlijk een hele mooie relaxte fotoshoot van jullie tweetjes.

Met mijn foto's kunnen jullie keer op keer de dag herbeleven en hebben jullie de mooiste Pinterest-waardige plaatjes voor aan de muur. Met zowel hele liefdevolle als spontane foto's.

Het resultaat? Een volle galerij met foto's van jullie lachende ouders tot de mooiste detailfoto's van jullie taart. En van toffe feestfoto's van een traantje tijdens de ceremonie.

trouwfotografie bij het aankleden zeeland

Contact opnemen

strand zeeland bruiloft fotograaf

Tarieven trouwfotografie in Zeeland

6 uur voor €1850,-

dit omvat:

- Laura met een grote glimlach, met twee camera's en een hoop geheugenkaartjes

- een verrassing mini-album

- in ieder geval 275 foto's, maar waarschijnlijk meer ;)

- een online galerij om jullie beelden in te bekijken en downloaden

natuurlijk zijn extra uren bij te boeken, kunnen jullie kiezen voor een groot trouwalbum en kunnen jullie je pakket uitbreiden met een te gekke preview de volgende dag al! Vraag hiervoor naar de trouwbrochure.

Contact opnemen met Laura

check direct jullie datum!

4 van de +/- 60 bruiloften die ik eerder fotografeerde:

Champagne & Middelburg

Bruiloft in Goes

Bruiloft bij Fletcher in Arnemuiden

Trouwshoot bij zonsondergang

Je trouwshoot bij zonsondergang plannen is zó mooi!

Een bruiloft in het mooie Goes, met als afsluiter uiteraard: een bolus!

Pop the champagne!

En een hele gave fotolocatie... :) Echt een topbruiloft!

graanveld fotoshoot bruiloft

veelgestelde vragen

Wat moeten we doen als we jou willen boeken als onze trouwfotograaf in Zeeland?

01

over trouwfotografie in Zeeland

Wat gaaf dat jullie zo enthousiast zijn om mij te boeken voor jullie bruiloft in Zeeland! Neem vooral even contact met mij op via het contactformulier en vertel me wat over jullie dag. Waar gaan jullie trouwen, wat is jullie trouwdatum en wat is de sfeer die jullie graag vastgelegd willen hebben? Ik plan dan graag een gesprek met jullie in om eens kennis te maken. Tijdens dit gesprek kletsen we over de mogelijkheden, maar kunnen jullie ook in mijn voorbeeldalbum kijken. Een fijne manier om nog een betere indruk te krijgen van de foto's die ik voor jullie kan maken op jullie trouwdag in Zeeland. Heb je vooraf nog vragen voor mij als trouwfotograaf? Laat me dit dan gewoon even weten via jullie mailtje. Ik beantwoord jullie vragen met alle liefde.

Kunnen we je ook boeken als trouwfotograaf buiten Zeeland?

02

Ik richt mij specifiek op het fotograferen van bruiloften in Zeeland. Mochten jullie mij dolgraag boeken buiten Zeeland, neem dan gewoon even contact me mij op. Fijn als jullie direct vermelden waar en wanneer jullie trouwen en wat de sfeer van jullie dag zal zijn. Ik laat jullie dan zo snel mogelijk weten of ik beschikbaar ben.

Hoe kiezen we een fotoshoot locatie voor de trouwreportage in Zeeland?

03

Komt goed! Ik fotografeer inmiddels vijf jaar bruiloften door heel Zeeland. Daardoor kom ik op de mooiste en leukste verstopte plekjes. Tijdens de verschillende gesprekken die ik met jullie heb, overleggen we wat voor soort locatie jullie het meeste aanspreekt. Ook heb ik een uitgebreide locatiebrochure vol mooie plekjes in Zeeland, zodat jullie gelijk een idee hebben van de foto's die ik op iedere locatie voor jullie kan maken.

Hoeveel uur ben je meestal aanwezig als trouwfotograaf in Zeeland?

04

Het aantal uur dat ik aanwezig ben op een bruiloft hangt heel erg af van de wensen van jullie als bruidspaar. De dag start vaak tijdens de voorbereidingen bij jullie thuis. Bijvoorbeeld een uur voor de first look. Voor een complete reportage leg ik jullie heel graag vast tot het begin van het feest.

Check direct jullie trouwdatum op beschikbaarheid