pop the

champagne

i'm changing

my last name

trouwfotograaf-goes 2024 zeeuws genieten

trouwfotografie in Zeeland

laura-trouwfotograaf

Na al die jaren is het zo, ver! Jullie zijn verloofd! Op deze ene speciale dag of weekend gaan jullie samen de liefde vieren met alle belangrijke personen in jullie leven.

Van de shoot tijdens zonsondergang tot het meezingen in de late uurtjes op Abba en Blof, ik ben er graag bij om deze dag voor jullie tot in alle details vast te leggen.

Met superfoto's waarin jullie jezelf en de gasten helemaal in herkennen als resultaat!

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

Trouwfotograaf Zeeland

7 7

Lieve woorden over mij als je trouwfotograaf

Slot-Moermond-trouwfotograaf

"Lieve Laura, we willen je nogmaals ontzettend bedanken voor je bijdrage aan onze geweldig mooie trouwdag. Dankzij jou hebben we prachtige foto's waardoor we elke keer weer even teruggaan naar die dag. Je hebt ons zo op ons gemak gesteld en we hebben geen seconde door gehad dat je foto's hebt gemaakt (op de fotoshoot na dan haha). We hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen voor onze bruiloft, je bent de beste! Ook ontzettend bedankt voor het prachtige fotoalbum dat we binnen hebben gekregen. In de toekomst zie je ons zeker terug voor een fotoshoot. Nogmaals 1000 maal dank! ."

Bart en Marissa

trouwfotograaf uit zeeland
trouwfotograaf zuid-beveland

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Zeeland

Koppels fotograferen, ik krijg er maar geen genoeg van... de afgelopen jaren heb ik vooral heel erg mijn hart gevolgd, en dat maakte van mij een fotograaf die zich specifiek specialiseert in het spontaan fotograferen van koppels. Ik hóu ervan!

Zo te gek om op pad te gaan met koppels die niet kunnen stoppen met stralen, omdat ze zó gek zijn op elkaar. En gezien jullie trouwplannen hebben... laat me raden dat jullie precies zo zijn!

Als jullie dol zijn op foto's met een hele grote glimlach en alle details prachtig vastgelegd willen hebben, neem eens contact met mij op hieronder.

trouwfotografie bij het aankleden zeeland

Contact opnemen

trouwfotograaf-in-zeeland-goes

Tarieven trouwfotografie in Zeeland

6 uur voor €1750,-

dit omvat:

- Laura met een grote glimlach, met twee camera's en een hoop geheugenkaartjes

- een verrassing mini-album (20x20 cm)

- in ieder geval 250 foto's, maar waarschijnlijk meer want mijn lach is aanstekelijk ;)

- een online galerij om jullie beelden in te bekijken en downloaden

natuurlijk zijn extra uren bij te boeken, kunnen jullie kiezen voor een groot trouwalbum en kunnen jullie je pakket uitbreiden met een te gekke preview de volgende dag al!

Contact opnemen met Laura

no worries, je zit nergens aan

vast

4 van de +/- 50 bruiloften die ik eerder fotografeerde:

Feestavond bij Twistvliet Vrouwenpolder

Bruiloft in Goes

Bruiloft bij Fletcher in Arnemuiden

Trouwshoot bij zonsondergang

Je trouwshoot bij zonsondergang plannen is zó mooi!

Een bruiloft in het mooie Goes, met als afsluiter uiteraard: een bolus!

Mét sparkler exit en spontane shoot. Wat een toffe avond!

En een hele gave fotolocatie... :) Echt een topbruiloft!

graanveld fotoshoot bruiloft

veelgestelde vragen

Wat moeten we doen als we jou willen boeken als onze trouwfotograaf in Zeeland?

01

over trouwfotografie in Zeeland

Wat gaaf dat jullie zo enthousiast zijn om mij te boeken voor jullie bruiloft in Zeeland! Neem vooral even contact met mij op via het contactformulier en vertel me wat over jullie dag. Waar gaan jullie trouwen, wat is jullie trouwdatum en wat is de sfeer die jullie graag vastgelegd willen hebben? Ik plan dan graag een gesprek met jullie in om eens kennis te maken. Tijdens dit gesprek kletsen we over de mogelijkheden, maar kunnen jullie ook in mijn voorbeeldalbum kijken. Een fijne manier om nog een betere indruk te krijgen van de foto's die ik voor jullie kan maken op jullie trouwdag in Zeeland. Heb je vooraf nog vragen voor mij als trouwfotograaf? Laat me dit dan gewoon even weten via jullie mailtje. Ik beantwoord jullie vragen met alle liefde.

Kunnen we je ook boeken als trouwfotograaf buiten Zeeland?

02

Ik richt mij specifiek op het fotograferen van bruiloften in Zeeland. Mochten jullie mij dolgraag boeken buiten Zeeland, neem dan gewoon even contact me mij op. Fijn als jullie direct vermelden waar en wanneer jullie trouwen en wat de sfeer van jullie dag zal zijn. Ik laat jullie dan zo snel mogelijk weten of ik beschikbaar ben.

Hoe kiezen we een fotoshoot locatie voor de trouwreportage in Zeeland?

03

Komt goed! Ik fotografeer inmiddels vijf jaar bruiloften door heel Zeeland. Daardoor kom ik op de mooiste en leukste verstopte plekjes. Tijdens de verschillende gesprekken die ik met jullie heb, overleggen we wat voor soort locatie jullie het meeste aanspreekt. Ook heb ik een uitgebreide locatiebrochure vol mooie plekjes in Zeeland, zodat jullie gelijk een idee hebben van de foto's die ik op iedere locatie voor jullie kan maken.

Hoeveel uur ben je meestal aanwezig als trouwfotograaf in Zeeland?

04

Het aantal uur dat ik aanwezig ben op een bruiloft hangt heel erg af van de wensen van jullie als bruidspaar. De dag start vaak tijdens de voorbereidingen bij jullie thuis. Bijvoorbeeld ongeveer 45 minuten voor de eerste ontmoeting. Vaak fotografeer ik tot het diner, maar ik vind het ook onwijs tof om jullie feestavond vast te mogen leggen. Voetjes van de vloer!