36 uur in Zeeland: tips voor een awesome weekend weg

26 januari 2022

De laatste tijd mag ik steeds vaker koppels in Zeeland verwelkomen voor een toffe shoot. En dat vind ik mega tof! Maar als je hier dan toch bent, dan is het toch mega leuk om er gelijk een weekendje van te maken? Echt even quality time en met spontane foto’s nog een blijvende herinnering voor altijd ook.

In deze blog geef ik jou mijn beste tips voor als jullie een weekend in Zeeland zijn. En natuurlijk hoop ik jullie te inspireren en ook snel te mogen zien in ‘mijn’ mooie Zeeland.

ochtend: jullie reis naar Zeeland

Fotograaf Zeeland

Favoriete playlist op en gaan: onderweg naar Zeeland. En natuurlijk maken jullie gebruik van mijn eerste tip: kies voor een route die over de Oosterscheldekering gaat (op deze foto). Zo geniet al tijdens je reis van het mooiste uitzicht ever. Ik woon al mijn hele leven in Zeeland maar hier rijden blijft voor mij ook nog steeds genieten.

de oosterscheldekering, die het eiland schouwen-duiveland verbindt met noord-beveland/walcheren

middag: aankomst in Middelburg

Zwangerschap fotoshoot Middelburg
Fotoshoot Middelburg

Na jullie reis komen jullie aan in de hoofdstad van Zeeland: Middelburg. In Middelburg zijn zoveel leuke dingen te doen. Eet bijvoorbeeld een taartje bij Honeypie of reserveer vooraf een high tea. Verder zijn er leuke winkels zoals The Sting, Vero Moda en is LEF ook echt heel tof voor kleding van oa Loavies.

Voor mooie fotogenieke plekjes navigeer je zeker even naar het Abdijplein en de Kuiperspoort. Maar eigenlijk ontdek je Middelburg het beste door in deze buurt gewoon even te verdwalen ;)

avond: op naar Goes

Na een gezellige middag vertrekken jullie naar Goes om in te checken bij jullie hotel of B&B. Een superleuke tip voor een B&B is bijvoorbeeld Hartje Kloetinge. Wanneer je hier verblijft weet je zeker dat je helemaal uitgerust weer terug naar huis gaat. Patricia legt jullie met alle liefde helemaal in de watten.

Na het inchecken is mijn tip om te gaan dineren bij Slot Oostende. Er wordt hier ook eigen bier gebrouwen en dat moet je natuurlijk geproefd hebben. Er is ook een winkel dus je kunt zeker wat meenemen voor thuis.

Om even uit te buiken kunnen jullie een rondje door Goes wandelen, bijvoorbeeld langs de Stadshaven. En het is en blijft toch een vakantie, dus de hoogste tijd voor cocktails toch? De lekkerste cocktails drink je op de markt bij 32 Eten & Drinken.

ochtend: shoot op jullie favo plek

Loveshoot strand zeeland

Het leukste van de hele trip ;) Jullie fotoshoot! Ik zie jullie op de locatie die jullie uit mijn locatie-brochure hebben uitgekozen. We maken dan ongeveer een uur lang foto's op de leukste plekjes.

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom tijdens een minishootdag. De eerste minishoots zijn op zaterdag 26 februari en woensdag 2 maart op de Oosterscheldekering en een duin-locatie.

middag: Zeeland verkennen

Fotoshoot tijdens zonsondergang

Na de shoot kunnen jullie de omgeving gaan verkennen. Als jullie shoot op Walcheren was, is het superleuk om te lunchen bij de Botanist of Bombaai. Ook is het dan echt super leuk om een rondje langs de kust te rijden. Je kan bijvoorbeeld langs Zoutelande, Westkapelle en Domburg rijden voor een supertoffe route langs de vuurtoren die je hierboven zag. Ook is natuurgebied Oranjezon een prachtige plek voor een wandeling.

Zwangerschapshoot-review

avond: weer terug naar huis

En dan is het weer voorbij: tijd om naar huis te gaan. Of er gewoon een dagje aan vast te plakken natuurlijk!

Maar niet getreurd, want gelukkig ontvangen jullie achteraf een galerij vol spontane foto's waarin jullie terug kunnen blikken op dit heerlijke weekend. Écht even quality time samen.

Zeeland strand
Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Klinkt tof toch?

Stuur me eens een berichtje als jullie het leuk lijkt om een shoot te boeken of ergens over twijfelt. Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie & datum. Dat lijkt mij in ieder geval onwijs leuk.

CONTACT

SHARE THIS STORY