Taart bruiloft Borssele

Algemene voorwaarden trouwfotografie

Bij het boeken van trouwfotografie ga je hiermee akkoord:

Bij het boeken van trouwfotografie bij LauLokerseFotografie ga
je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1: Fotograaf

De fotografie zal verzorgd worden door LauLokerseFotografie.
Zij zal met professionele apparatuur de reportage verzorgen. Ze zal op tijd op de locatie aanwezig zijn. Wanneer LauLokerseFotografie niet aanwezig kan zijn, zal zij een geschikte vervanger regelen en de afhandeling van de beelden verder zelf verzorgen.

Artikel 2: Uitvoering van de opdracht

LauLokerseFotografie zal de opdracht uitvoeren naar haar
beste vermogen en inzicht. De foto’s worden in de gebruikelijke stijl van LauLokerseFotografie bewerkt. De selectie van beelden wordt zorgvuldig gemaakt door LauLokerseFotografie en er kan geen beroep gedaan worden op foto’s die volgens LauLokerseFotografie niet geschikt zijn. LauLokerseFotografie levert geen RAW-bestanden.

LauLokerseFotografie maakt geen tot weinig gebruik van retouching. Eventuele kosten voor de uitbesteding van het retouchen zoals het wegwerken van zichtbare lijnen onder de kleding, vlekken of dergelijk zijn voor rekening van de klant.

Artikel 3: Producten en levering

Foto’s van een bruiloft worden binnen twee maanden digitaal
geleverd via een online galerij. Het risico van het niet goed opslaan, of kwijtraken van foto’s ligt bij de ontvanger.

Voorafgaand aan de bruiloft dient de volledige factuur betaald te zijn.  De betalingstermijn voor elke factuur is 7 dagen.

Artikel 4: Auteursrecht en portretrecht

Het auteursrecht van de foto’s berust altijd bij
LauLokerseFotografie. LauLokerseFotografie kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden zoals website en social media, dit geldt ook voor foto’s van gasten. Indien hier bezwaar tegen is, geef het vooraf schriftelijk aan.

Foto’s mogen door de klant gebruikt worden op social media indien @laulokersefotografie vermeld wordt. Dit geldt ook voor derden.

Artikel 5: Annulering

Bij annulering binnen een jaar van tevoren zal er geen aanbetaling terugbetaald worden.

Artikel 6: Aansprakelijkheid, Klachten &
Verantwoordelijkheid

Het is geen mogelijkheid om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid wordt er samen gekeken naar een passende oplossing.

Je bent tijdens het fotograferen zelf verantwoordelijk voor jezelf en jouw eigendommen. Schade aan jezelf, je eigendommen en aan anderen is
in de breedste zin van het woord niet te verhalen op LauLokerseFotografie. Deelname aan een fotoreportage is dan ook volledig op eigen risico.

Je dient op tijd op de locatie aanwezig te zijn.

Artikel 7: Aanbetaling

Voor bruiloften geldt een aanbetaling van €250,-. Deze aanbetaling wordt na het bevestigen van de boeking verzonden. De boeking is bevestigd op het moment dat de aanbetaling voldaan is. Wanneer de opdracht binnen een jaar en 6 maanden van tevoren wordt geannuleerd, ongeacht reden, behoudt LauLokerseFotografie de aanbetaling.

Artikel 8: Album

Bij trouwfotografie vanaf 6 uur is een cadeau mini-album inclusief. Wanneer jullie zelf inspraak willen op de vormgeving van het album en/of de foto’s die hierin komen, dienen jullie een ‘luxe trouwalbum’ aan te vragen. Deze kan gekozen worden uit de album brochure en wordt naar jullie wens opgemaakt. De prijzen in de albumbrochure zijn onder voorbehoud van eventuele noodzakelijke prijswijzigingen.

Albums zijn maatwerk. Daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. Je kan je niet beroepen op het beroepingsrecht aangezien het om maatwerk producten gaat. Om eventuele fouten te voorkomen dient de proefdruk goed gecontroleerd worden.