Taart bruiloft Borssele

Algemene voorwaarden trouwfotografie

Bij het boeken van trouwfotografie ga je hiermee akkoord:

Bij het boeken van trouwfotografie bij LauLokerseFotografie ga
je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1: Fotograaf

De fotografie zal verzorgd worden door LauLokerseFotografie.
Zij zal met professionele apparatuur de reportage verzorgen. Ze zal op tijd op de locatie aanwezig zijn.

Artikel 2: Uitvoering van de opdracht

LauLokerseFotografie zal de opdracht uitvoeren naar haar
beste vermogen en inzicht. De foto’s worden in de gebruikelijke stijl van LauLokerseFotografie bewerkt. De selectie van beelden wordt zorgvuldig gemaakt door LauLokerseFotografie en er kan geen beroep gedaan worden op foto’s die volgens LauLokerseFotografie niet geschikt zijn. De selectie van de foto’s zal rond de 250 en 350 foto’s bevatten, afhankelijk van het geboekte aantal uur fotografie.

LauLokerseFotografie maakt geen tot weinig gebruik van retouching. Eventuele kosten voor de uitbesteding van het retouchen zoals het wegwerken van zichtbare lijnen onder de kleding, vlekken of dergelijk zijn voor rekening van de klant. Uiteraard gaat dit altijd in overleg.

Artikel 3: Producten en levering

Foto’s van een fotoshoot worden binnen twee maanden digitaal
geleverd via een usb of via een online galerij. Het risico van het niet goed opslaan, of kwijtraken van foto’s ligt bij de ontvanger. Aangeraden wordt om zelf een back-up te maken.

Voorafgaand aan de bruiloft dient de volledige factuur betaald te zijn voor het ontvangen van een eventuele preview.  De betalingstermijn voor
elke factuur is 7 dagen.

LauLokerseFotografie levert geen RAW-bestanden.

Artikel 4: Auteursrecht en portretrecht

Het auteursrecht van de foto’s berust altijd bij
LauLokerseFotografie. LauLokerseFotografie kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden zoals website en social media. Indien hier bezwaar tegen is dient dit vooraf schriftelijk aangekondigd te worden.

Foto’s mogen door de klant vrij gebruikt worden. Wel wordt
gevraagd om bij het plaatsen van foto’s op social media @laulokersefotografie te taggen. Bij gebruik op een website dient een klikbare link naar www.laulokersefotografie.nl
opgenomen te worden bij de foto’s op de website.

Artikel 5: Annulering

Bij annulering binnen een jaar van tevoren zal er geen aanbetaling terugbetaald worden. Wanneer er een nieuwe datum wordt gepland en LauLokerseFotografie verhuist mee volgt er een terugbetaling van 50%. Wanneer er een nieuwe datum wordt gepland is het mogelijk dat de mogelijkheden en tarieven daarbij ook veranderen.

Artikel 6: Aansprakelijkheid, Klachten &
Verantwoordelijkheid

Het is geen mogelijkheid om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid wordt er samen gekeken naar een passende oplossing.

Je bent tijdens het fotograferen zelf verantwoordelijk voor jezelf en jouw eigendommen. Schade aan jezelf, je eigendommen en aan anderen is
in de breedste zin van het woord niet te verhalen op LauLokerseFotografie. Deelname aan een fotoreportage is dan ook volledig op eigen risico. Wanneer je je niet comfortabel voelt bij een opdrachtje of iets dergelijks dient de klant dit zelf aan te geven.

Je dient op tijd op de locatie aanwezig te zijn.

Artikel 7: Aanbetaling

Voor grote opdrachten zoals feesten of bruilloften, wordt vooraf een aanbetaling gevraagd van €200,-. Deze aanbetaling wordt na het doen van de boeking verzonden. De boeking is bevestigd op het moment dat de aanbetaling voldaan is. Wanneer de opdracht (binnen een jaar van tevoren) wordt geannuleerd, behoudt LauLokerseFotografie zich het recht om deze aanbetaling te houden.

Artikel 8: Album

Bij trouwfotografie is een cadeau mini-album met 20 pagina’s inclusief. Wanneer jullie zelf inspraak willen op de vormgeving van het album en/of de foto’s die hierin komen, dienen jullie een ‘luxe trouwalbum’ aan te vragen. Deze kan gekozen worden uit de album brochure en wordt naar jullie wens opgemaakt. Wanneer jullie het mini-album niet willen, geldt er een korting van 50 euro bij de aanschaf van een luxe trouwalbum.

Albums zijn maatwerk. Daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. U kunt zich niet beroepen op het beroepingsrecht aangezien het om maatwerk producten gaat. Om eventuele fouten te voorkomen dient de proefdruk goed gecontroleerd worden door de klant. Na goedkeuring wordt het album besteld.