Gezin fotoshoot

Zeeland

Een gezinsshoot is een fotoshoot met jouw gezin op een mooie locatie in Zeeland (of omstreken!). Ik fotografeer groepen tot maximaal 10 personen. 

Tijdens een gezin fotoshoot proberen we altijd zoveel mogelijk spontane plaatjes te maken. Soms gaat dat gemakkelijker dan de andere keer, daarom geef ik jullie leuke, makkelijke opdrachtjes. 

Kinderen tijdens fotoshoot

Een gezin fotoshoot moet leuk zijn voor jong en oud! Als de kids een voetbal mee willen nemen, graag in bomen klimmen of poses willen verzinnen krijgen ze daar alle ruimte voor. Laat me dit vooraf weten en ik denk zoveel mogelijk met jullie mee.

Welke kleding fotoshoot

Zijn er stelletjes binnen jullie gezin? Bijvoorbeeld de ouders? Of willen jullie graag een foto van alleen de kinderen? Geen probleem! Tijdens de fotoshoot is er ook tijd om apart op de foto te gaan of in andere samenstellingen. 

de prijs

van een gezin fotoshoot in Zeeland

Een fotoshoot met zes personen of minder

€175,-
inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s
exclusief reiskosten van €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

wil je meer dan 20 foto’s uitzoeken?
€5,- per foto
of alle foto’s voor €100,-

tijdens een shoot maken we tussen de 60 en 100 foto’s.

Met zeven tot tien personen?

€225,-
inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s
exclusief reiskosten van €0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

wil je meer dan 20 foto’s uitzoeken?
€5,- per foto
of alle foto’s voor €100,-

tijdens een shoot maken we tussen de 60 en 120 foto’s.

Hoe gaat

een gezinsshoot in Zeeland er aan toe?

Misschien heb je nog niet eerder een (familie) fotoshoot gedaan. Het is dan fijn als je kunt inschatten wat je moet verwachten van een fotoshoot. 

Wil je graag een fotoshoot boeken? Het is dan handig dat je me een bericht stuurt via de contactpagina op deze website of via mijn social media. Vertel wat voor soort fotoshoot je graag wilt boeken, of je al een locatie weet en met hoeveel personen jullie op de foto willen. Het is ook altijd handig als je vertelt hoe jullie gezelschap is opgebouwd (opa, oma, vader…). Ik zal je aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. We plannen de fotoshoot dan op een beschikbare datum in onze agenda’s. 

Zijn er jonge kinderen binnen jullie familie? Het is dan aan te raden met de ouders te overleggen wat een goede tijd is voor hen om de foto’s te maken. Na een slaapje is bijvoorbeeld vaak handig omdat de kinderen dan lekker uitgerust zijn. 

Het is de dag van de fotoshoot! We hopen nu uiteraard dat het weer meezit. Mocht het weer niet meezitten hebben we hier contact over en kijken we wat het beste alternatief is. Meestal is dit het prikken van een andere datum omdat toegankelijke binnenlocaties vrij schaars zijn in Zeeland. 

Probeer rekening te houden met files en andere oponthoud en vertrek daarom op tijd zodat je op de afgesproken tijd op de locatie aanwezig bent. Zo kunnen we op tijd starten en heb ik alle tijd om jullie op jullie mooist op de foto te zetten. 

Voor kids is het leuk om bijvoorbeeld speelgoed als een voetbal mee te nemen. Mochten ze hun concentratie kwijt raken hebben we daardoor altijd nog iets achter de hand. Verwacht je vooraf dat de kids weinig concentratie zullen hebben? Laat me het dan vooraf weten! 

We kunnen beginnen, het leukste gaat beginnen! Samen lopen we rond op de locatie. Op verschillende plekjes maken we leuke foto’s. Vaak beginnen we met het fotograferen van de gehele groep. We focussen door middel van opdrachtjes zoveel mogelijk op spontane foto’s, maar enkele geposeerde foto’s zijn vaak niet te voorkomen. 

Als we geslaagde groepsfoto’s hebben gaan we over op foto’s van andere samenstellingen, of foto’s van iedereen apart. Dit ligt een beetje aan wat jullie willen! Wil je graag specifieke foto’s? Laat het weten, dan houd ik daar rekening mee. 

Wow. De tijd vloog! Voor dat je het weet is de fotoshoot al weer voorbij. Gelukkig moet het leukste dan nog komen. Het resultaat! Tijdens de fotoshoot laat ik jullie al sneak peaks zien, zodat jullie weten wat voor foto’s jullie kunnen verwachten. 

Eenmaal thuis ga ik meestal direct enthousiast aan de slag met het uitzoeken, en bewerken van de foto’s. De tijd van het bewerken verschilt ook weer door de drukte van het aantal shoots wat ik heb. Ben je benieuwd hoe lang het duurt? Vraag het even! Ik kan je altijd wel een indicatie geven op dit moment. 

Het resultaat – de foto’s dus – ontvang je online, in hoge resolutie op het opgegeven e-mailadres. De foto’s mag je gebruiken voor wat je maar wilt. Wel vind ik het altijd lief als je LauLokerseFotografie tagt wanneer je foto’s post op social media. 

een greep

uit mijn portfolio

Meerdere keren per week ga ik op pad om  gezinnen te fotograferen. Het resultaat hangt ontzettend af van de locatie, het tijdstip, het weer maar ook jullie kledingkeuze en de manier hoe jullie als familie zijn. Hier zie je een aantal van mijn favoriete recente foto’s.

Familie fotoshoot in 's-Gravenpolder op een redelijk bewolkte zomeravond, drie uur voor zonsondergang

Zoontjes knuffelend op de foto in Zeeland
Fotshoot natuurgebied Zeeland
Knuffelfoto fotoshoot

Fotoshoot met een familie in Oostkapelle op een zomerdag om 8.30 met prachtige bewolking

Fotoshoot met familie Oostkapelle
Familie fotoshoot Oostkapelle
Foto met vader en zoons

Fotoshoot met een gezin na een regenachtige dag, in 's-Gravenpolder

Foto met koeien 's-Gravenpolder
Groenewegje 's-Gravenpolder
Groenewegje fotoshoot Kwadendamme

Fotoshoot met drie zussen in de binnenstad van Middelburg

vriendinnen fotoshoot middelburg
Fotoshoot met zussen Zeeland
Familie fotoshoot in Middelburg

Fotoshoot op de heide in Bergen op Zoom in augustus

Fotoshoot-paarse-heide
Fotoshoot-met-kinderen-zeeland

Een voorbeeld

van een familie fotoshoot in Zeeland

Ik kan me voorstellen dat je na het zien van deze pagina benieuwd bent naar wat voor foto’s je nu precies kunt verwachten bij een familie fotoshoot in Zeeland. Hieronder heb ik daarom een selectie toegevoegd van de fotoshoot die ik had met deze familie. De fotoshoot vond plaats in hun eigen boomgaard en achteraf ontvingen zij wel 109 foto’s van mij! Een heerlijke afwisseling van geposeerde en spontane plaatjes. 

Veelgestelde

vragen

over een gezin fotoshoot in Zeeland

Ja, zeker! Ik heb speciaal een blog geschreven met kledingtips voor jullie fotoshoot.

Als je na het lezen nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

Na de fotoshoot stuur ik jullie een factuur via de e-mail. Jullie kunnen het openstaande bedrag dan gemakkelijk overmaken. De betalingstermijn hiervoor is 7 dagen. Het bedrag van de fotoshoot is afhankelijk van de locatie die jullie kiezen (0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder) en het aantal personen waarmee jullie de fotoshoot doen. 

Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we zoeken naar een binnenlocatie en anders zullen we de fotoshoot verzetten. We doen dit uiteraard in goed overleg. Het kan lastig zijn om een nieuwe datum te prikken en daarom zullen we er in eerste instantie alles aan doen om de fotoshoot gewoon door te laten gaan. 

Absoluut! In mijn blog over fotolocaties in Zeeland vertel ik je er alles over. Bekijk die eens!

review

familieshoot Zeeland

"Laura heeft foto's gemaakt van ons gezin. Dit zijn hele mooie, ontspannen foto's geworden! Tijdens de shoot ging alles lekker vlot. De communicatie vooraf verliep ook soepel. Binnen no time kregen we de door Laura geselecteerde en bewerkte foto's al doorgestuurd. We zijn erg superblij met het resultaat!"
Spontane familiefoto zeeland 2

Frederiek

Familieshoot in Zeeland
"Laura had een hele mooie locatie uitgezocht met strand en bos. Mijn meiden hebben er van genoten en de foto's zijn echt super geworden. Dankjewel voor de mooie fotoshoot!"
Fotografie strand Zeeland

Marjo

Bruiloft fotografie Zeeland

Ik wil graag een familie fotoshoot Zeeland boeken of meer informatie!