Familie-fotograaf-Zeeland

familie fotoshoot

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland leg ik jullie graag vast op een mooie locatie. We maken foto's van de gehele groep en van verschillende samenstellingen.


Mijn manier van werken past het beste bij het fotograferen van groepen die voor het grootste gedeelte bestaan uit volwassenen/oudere kinderen.

Foto met vader en zoons
spontane foto couple fotoshoot vlissingen

"Op een toffe locatie zet ik jullie graag zo relaxt & spontaan mogelijk op de foto"

mama-en-dochter-shoot-zeeland

€299,- inclusief 15 foto's *

- 8 personen (anders + €25,- p.p.)

- kies zelf je locatie + datum

- kies achteraf je favoriete foto's uit een galerij

- 1 uur fotografie

- extra foto's bijbestellen is mogelijk

* excl. €0,25 p/km vanaf 'Vlissingen (in Zeeland)

* van 1 april tot 30 september werk ik op zaterdag/zondag met een weekendtoeslag van €50,-

pakket & tarieven

BOEK JULLIE FOTOSHOOT

dit ontvang je ook van mij:

Spontane familiefotoshoot
Papa en kindje fotoshoot zeeland familie

tarieven &

informatie

Locatiebrochure

Kledingbrochure

Ik neem je graag mee naar de tofste plekjes in Zeeland. Om het kiezen gemakkelijker te maken heb ik voor jullie een locatiebrochure gemaakt.

Als jullie een shoot boeken ontvangen jullie van mij een uitgebreide kledingbrochure vol tips en inspiratie wat tof is om te dragen.

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Gaan wij samen op pad?

Stuur me eens een berichtje! Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie & datum. Ik heb er in ieder geval zin in!

CONTACT

Hoe gaat een familie fotoshoot?

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland maken we zowel geposeerde als spontane foto’s. De foto met de gehele groep is vaak een geposeerde foto, overige foto’s zijn vaak een stuk spontaner. Natuurlijk afhankelijk van jullie wensen.

Tijdens een familie fotoshoot neem ik graag ieder stel of gezin apart voor een aantal foto’s apart. Dit maakt de serie foto’s echt af.

Kijk eens in jullie agenda, en doe een voorstel voor een datum op een maandag t/m zaterdag waarop jullie zouden kunnen. Samen zoeken we dan naar een geschikte datum. Qua locatie help ik jullie graag verder aan de hand van jullie wensen en het aantal personen waarmee jullie boeken. Al mijn familie fotoshoots vinden plaats in Zeeland, en een enkele keer in Bergen op Zoom.

Indien gewenst stuur ik jullie na het boeken mijn brochures met kledingtips en locaties door. Mochten jullie hier vragen over hebben, dan beantwoord ik die natuurlijk met alle liefde. Een goede locatie en afgestemde kleding doet al onwijs veel voor een te gek resultaat van jullie familie fotoshoot.

Na de shoot ga ik binnen twee tot drie weken aan de slag met de foto’s. Zodra ik klaar ben mail ik een link naar jullie waarop jullie de foto’s kunnen bekijken. Uit deze galerij kiezen jullie je favoriete foto’s, en is het mogelijk om eventueel foto’s bij te bestellen. Bij het ‘gewone’ pakket van 8 personen zijn 15 foto’s inclusief. Stel jullie boeken 2 personen extra bij,  ontvangen jullie 2 extra foto’s: in totaal 17 foto’s dus.

Album

Kledingtips fotoshoot LauLokerseFotografie
Trouwalbum-Zeeland

Het is mogelijk om een album toe te voegen aan jullie pakket.

Een standaard luxe album is 20x20 cm en heeft 20 pagina's. De prijzen voor een album starten bij €59,50 maar vraag mij gerust naar meer informatie.

Wanneer jullie voorafgaand aan de shoot een album aan jullie pakket toevoegen, ontvangen jullie €10,- korting op dit album.