Familie-fotograaf-Zeeland

familie fotoshoot

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland leg ik jullie graag vast op een mooie locatie. We maken foto's van de gehele groep en van verschillende samenstellingen. Het liefst leg ik jullie - mede door jullie enthousiasme natuurlijk - lekker spontaan vast.

famillie-fotoshoot-vlissingen
spontane foto couple fotoshoot vlissingen

"Op een toffe locatie zet ik jullie graag zo relaxt & spontaan mogelijk op de foto"

familie fotografie

Pakket

Familie

Gezin

Papa en kindje fotoshoot zeeland familie
Familie-fotograaf-Zeeland

- fotoshoot in Zeeland

- tot 4 personen

- inclusief 15 foto's (extra €12,50)

- locatie & kledingbrochure

tip: plan de shoot op de vroege ochtend

- fotoshoot in Zeeland

- tot 10 personen

- inclusief alle foto's

- locatie & kledingbrochure

tip: plan de shoot op een doordeweekse avond bij golden hour

299,-

499,-

Exclusief reiskosten €0,35 p/km vanaf Vlissingen. Willen jullie shooten op een zaterdag of zondag? Dat kan! Het weekendtarief is

+€50,-

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Gaan wij samen op pad?

Stuur me eens een berichtje! Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie & datum. Ik heb er in ieder geval zin in!

CONTACT

Hoe gaat een familie fotoshoot?

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland maken we zowel geposeerde als spontane foto’s. De foto met de gehele groep is vaak een geposeerde foto, overige foto’s zijn vaak een stuk spontaner. Natuurlijk hangt dit ook heel erg af van hoe jullie als familie zijn!

Tijdens een familie fotoshoot neem ik graag ieder stel of gezin apart voor een aantal foto’s apart. Dit maakt de serie foto’s echt af. Ook is het echt mega leuk om met al deze aparte foto’s achteraf een album te laten maken.

Kijk eens in jullie agenda, en doe een voorstel voor een datum waarop jullie zouden kunnen. Samen zoeken we dan naar een geschikte datum. De shoot kan gepland worden vroeg in de ochtend of in de avond. Qua locatie help ik jullie graag verder aan de hand van jullie wensen en het aantal personen waarmee jullie boeken. Al mijn familie fotoshoots vinden plaats in Zeeland en een enkele keer in Bergen op Zoom. Ik kom bijvoorbeeld graag op het strand bij Oostkapelle of Vlissingen.

Indien gewenst stuur ik jullie na het boeken mijn brochures met kledingtips en locaties door. Mochten jullie hier vragen over hebben, dan beantwoord ik die natuurlijk graag. Een goede locatie en afgestemde kleding doet al onwijs veel voor een te gek resultaat van jullie familie fotoshoot.

Na de shoot ga ik binnen twee tot drie weken aan de slag met de foto’s. Zodra ik klaar ben mail ik een link naar jullie waarop jullie de foto’s kunnen bekijken en downloaden.

fotoproducten

album mini fotoshoot
album laulokersefotografie

In de fotogalerij kunnen jullie achteraf ook verschillende toffe fotoproducten bestellen! Denk aan een album, een mooie vergroting of een canvas voor aan de muur.

Vraag mij gerust naar meer informatie over een bepaald product!