Familie fotoshoot

in Zeeland

Tijdens een familiefotoshoot in Zeeland leg ik jullie graag vast op een mooie locatie. We maken foto’s van de gehele groep en van verschillende samenstellingen. 

Spontane foto familie

Mijn familie fotoshoots vinden vaak plaats op een locatie waar zowel strand en bos is. Zo kunnen we op twee locaties tijdens één shoot fotograferen. Leuk voor veel diverse foto’s!

Opa en oma zeeland fotoshoot

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland maken we zowel geposeerde als spontane foto’s. De foto met de gehele groep is vaak een geposeerde foto, overige foto’s zijn vaak een stuk spontaner. Natuurlijk afhankelijk van jullie wensen.

Spontane familiefotoshoot

Tijdens een familie fotoshoot neem ik graag ieder stel of gezin apart voor een aantal foto’s apart. Dit maakt de serie foto’s echt af.

Papa en kindje fotoshoot zeeland familie

de prijs

van een familieshoot in Zeeland

€225,- voor max 6 personen
(iedere persoon extra = €25,-)

ik fotografeer groepen tot maximaal 15 personen

inclusief:
– 15 foto’s in hoge resolutie
– foto’s zelf uitzoeken in een online galerij
– locatie- en kledingadvies
– geleverd binnen 3 weken

Per extra bijgeboekte persoon (boven de 6) ontvangen jullie 1 foto extra.

Meer dan 15 foto’s bestellen? Dat kan achteraf voor voor 5 euro per foto en een leuke aanbieding voor meerdere foto’s tegelijk.

exclusief reiskosten van €0,25 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder

 

Foto met vader en zoons
Koppel-tijdens-fotoshoot
Familie fotoshoot op het strand
Kledingtip familie fotoshoot

Hoe gaat

een familie fotoshoot in Zeeland eraan toe?

Wat leuk dat jullie overwegen om een familie fotoshoot te boeken! Ik fotografeer families tot maximaal 15 personen. Zo hebben we de mogelijkheid om de fotoshoot spontaan te kunnen laten verlopen. 

Kijk eens in jullie agenda, en doe een voorstel voor een datum op een maandag t/m zaterdag waarop jullie zouden kunnen. Samen zoeken we dan naar een geschikte datum. Qua locatie help ik jullie graag verder, aan de hand van jullie wensen en het aantal personen waarmee jullie boeken. Al mijn familie fotoshoots vinden plaats in Zeeland, en een enkele keer in Bergen op Zoom.

Indien gewenst stuur ik jullie na het boeken mijn brochures met kledingtips en locaties door. Mochten jullie hier vragen over hebben, dan beantwoord ik die natuurlijk met alle liefde. Een goede locatie en afgestemde kleding doet al onwijs veel voor een te gek resultaat van jullie familie fotoshoot.

Voor een familie fotoshoot neem ik ruim de tijd die ik nodig heb. Met wat meer personen zal de fotoshoot ook wat langer duren. Dit kan variëren van 1 tot 2 uur. Tijdens de familie fotoshoot begin ik graag met de geposeerde familiefoto, waar iedereen op staat. Daarna gaan we vaak verder met de gezinnen met kinderen, en daarna zijn de losse stellen aan de beurt. Als jullie graag foto’s van specifieke samenstellingen willen, dan kan dit ook. Geef dit bij voorkeur aan het begin van de shoot aan. 

Na de shoot ga ik binnen twee tot drie weken aan de slag met de foto’s. Zodra ik klaar ben mail ik een link naar jullie waarop jullie de foto’s kunnen bekijken. Uit deze galerij kiezen jullie je favoriete foto’s, en is het mogelijk om eventueel foto’s bij te bestellen. Bij het ‘gewone’ pakket van 6 personen zijn 15 foto’s inclusief. Stel jullie boeken 2 personen extra bij, omdat jullie met 8 personen zijn, ontvangen jullie 2 extra foto’s: in totaal 17 foto’s dus. 

Het resultaat van de fotoshoot ontvang je op jouw opgegeven e-mailadres. De foto’s mogen gedeeld worden op social media. Tag dan @laulokersefotografie wel in je post! 

Benieuwd

naar meer foto's?

Volg me dan op Instagram! Ik deel daar regelmatig foto’s die ik maak tijdens shoots in Zeeland. Ook neem ik je daar regelmatig mee achter de schermen. Zo kunnen jullie mij alvast leren kennen. Ik zie je daar!

Je bent er nog steeds! Benieuwd naar meer informatie?