Familie-fotograaf-Zeeland

familie fotoshoot

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland leg ik jullie graag vast op een mooie locatie. We maken foto's van de gehele groep en van verschillende samenstellingen. Het liefst leg ik jullie - mede door jullie enthousiasme natuurlijk - lekker spontaan vast.

In de zomermaanden mei t/m september neem ik een beperkt aantal familie fotoshoots aan en alleen op doordeweekse ochtenden/avonden. Voor een shoot in het najaar kan contact opgenomen worden vanaf september.

famillie-fotoshoot-vlissingen
spontane foto couple fotoshoot vlissingen

"Op een toffe locatie zet ik jullie graag zo relaxt & spontaan mogelijk op de foto"

kies jullie favoriete

Pakket

03

02

01

pakket 03

Pakket 02

pakket 01

Spontane foto familie
Spontane familiefotoshoot
familie-fotograaf-zeeland

- 1 uur fotografie

- 6 personen (anders + €25 p.p.)

- 15 zelfgekozen foto's uit de online galerij

- locatie & kledingbrochure

- 1 uur fotografie

- 6 personen (anders + €25 p.p.)

- 40 foto's uit de online galerij én in een 20x20 cm album

- locatie & kledingbrochure

- 1 uur fotografie

- 6 personen (anders + €25 p.p.)

- 25 zelfgekozen foto's uit de online galerij én in een 20x20 cm album

- locatie & kledingbrochure

299,-*

499,-*

399,-*

* Vooraf aan de shoot kiezen jullie het pakket, dit is niet na de shoot nog te wisselen. Na de shoot is het mogelijk losse digitale foto's (€7,50) bij te bestellen. Alle pakketten zijn exclusief reiskosten vanaf Vlissingen à €0,25 p/km. Van 1 april tot 30 september is er op zaterdag/zondag een toeslag van €50,- van toepassing. Maximaal 10 personen.

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Gaan wij samen op pad?

Stuur me eens een berichtje! Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie & datum. Ik heb er in ieder geval zin in!

CONTACT

Hoe gaat een familie fotoshoot?

Tijdens een familie fotoshoot in Zeeland maken we zowel geposeerde als spontane foto’s. De foto met de gehele groep is vaak een geposeerde foto, overige foto’s zijn vaak een stuk spontaner. Natuurlijk hangt dit ook heel erg af van hoe jullie als familie zijn!

Tijdens een familie fotoshoot neem ik graag ieder stel of gezin apart voor een aantal foto’s apart. Dit maakt de serie foto’s echt af. Ook is het echt mega leuk om met al deze aparte foto’s achteraf een album te laten maken.

Kijk eens in jullie agenda, en doe een voorstel voor een datum op een maandag t/m zaterdag waarop jullie zouden kunnen. Samen zoeken we dan naar een geschikte datum. Hou er rekening mee dat de beschikbaarheid voor familie fotoshoots in het weekend in de zomer erg beperkt is. De shoot kan in de zomer gepland worden vroeg in de ochtend, of in de avond. Qua locatie help ik jullie graag verder aan de hand van jullie wensen en het aantal personen waarmee jullie boeken. Al mijn familie fotoshoots vinden plaats in Zeeland, en een enkele keer in Bergen op Zoom. Ik kom bijvoorbeeld graag op het strand bij Oostkapelle of Vlissingen.

Indien gewenst stuur ik jullie na het boeken mijn brochures met kledingtips en locaties door. Mochten jullie hier vragen over hebben, dan beantwoord ik die natuurlijk graag. Een goede locatie en afgestemde kleding doet al onwijs veel voor een te gek resultaat van jullie familie fotoshoot.

Na de shoot ga ik binnen twee tot drie weken aan de slag met de foto’s. Zodra ik klaar ben mail ik een link naar jullie waarop jullie de foto’s kunnen bekijken. Uit deze galerij kiezen jullie je favoriete foto’s, en is het mogelijk om eventueel foto’s bij te bestellen. Bij het eerste pakket met 6 personen zijn 15 foto’s inclusief. Stel jullie boeken 2 personen extra bij,  ontvangen jullie 2 extra foto’s: in totaal 17 foto’s dus.

fotoproducten

album mini fotoshoot
album laulokersefotografie

In de fotogalerij kunnen jullie achteraf ook verschillende toffe fotoproducten bestellen! Denk aan een album, een mooie vergroting of een canvas voor aan de muur.

Vraag mij gerust naar meer informatie over een bepaald product!