Familie fotoshoot

Zeeland

Een familie fotoshoot is een fotoshoot met jouw familie of gezin op een mooie locatie in Zeeland (of omstreken!)

Familie fotoshoot Vlissingen Timmerfabriek

Tijdens een familie fotoshoot proberen we altijd zoveel mogelijk spontane plaatjes te maken. Soms gaat dat gemakkelijker dan de andere keer, daarom geef ik jullie leuke, makkelijke opdrachtjes. 

Familie fotoshoot Middelburg

Een familie fotoshoot moet leuk zijn voor jong en oud! Als de kids een voetbal mee willen nemen, graag in bomen klimmen of poses willen verzinnen krijgen ze daar alle ruimte voor. Laat me dit vooraf weten en ik denk zoveel mogelijk met jullie mee. 

Familie fotoshoot in Vlissingen

Zijn er stelletjes binnen jullie familie? Willen jullie graag een foto van alleen de kinderen? Geen probleem! Tijdens de fotoshoot is er ook tijd om apart op de foto te gaan of in andere samenstellingen. 

de prijs

van een familie fotoshoot in Zeeland

Wanneer je een familie fotoshoot wilt boeken, zijn er twee verschillende pakketten, waar je uit kunt kiezen. 

Een fotoshoot met zes personen of minder
Een fotoshoot met zes personen, of minder, kost €175,- exclusief reiskosten van €0,19 p/km en eventuele tol- en parkeerkosten vanaf ‘s-Gravenpolder. We fotograferen ongeveer drie kwartier op locatie en jullie ontvangen alle foto’s van de fotoshoot. Dit zijn er tussen de 50 en 75.

Een fotoshoot met zeven personen of meer
Een fotoshoot met zeven personen, of meer, kost €225,- exclusief reiskosten van €0,19 p/km en eventuele tol- en parkeerkosten vanaf ‘s-Gravenpolder. We fotograferen ongeveer een uur op locatie en jullie ontvangen alle foto’s van de fotoshoot. Dit zijn er tussen de 60 en 90.

Hoe gaat

een familieshoot in Zeeland er aan toe?

Misschien heb je nog niet eerder een (familie) fotoshoot gedaan. Het is dan fijn als je kunt inschatten wat je moet verwachten van een fotoshoot. 

Wil je graag een fotoshoot boeken? Het is dan handig dat je me een bericht stuurt via de contactpagina op deze website of via mijn social media. Vertel wat voor soort fotoshoot je graag wilt boeken, of je al een locatie weet en met hoeveel personen jullie op de foto willen. Het is ook altijd handig als je vertelt hoe jullie gezelschap is opgebouwd (opa, oma, vader…). Ik zal je aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. We plannen de fotoshoot dan op een beschikbare datum in onze agenda’s. 

Zijn er jonge kinderen binnen jullie familie? Het is dan aan te raden met de ouders te overleggen wat een goede tijd is voor hen om de foto’s te maken. Na een slaapje is bijvoorbeeld vaak handig omdat de kinderen dan lekker uitgerust zijn. 

Het is de dag van de fotoshoot! We hopen nu uiteraard dat het weer meezit. Mocht het weer niet meezitten hebben we hier contact over en kijken we wat het beste alternatief is. Meestal is dit het prikken van een andere datum omdat toegankelijke binnenlocaties vrij schaars zijn in Zeeland. 

Probeer rekening te houden met files en andere oponthoud en vertrek daarom op tijd zodat je op de afgesproken tijd op de locatie aanwezig bent. Zo kunnen we op tijd starten en heb ik alle tijd om jullie op jullie mooist op de foto te zetten. 

Voor kids is het leuk om bijvoorbeeld speelgoed als een voetbal mee te nemen. Mochten ze hun concentratie kwijt raken hebben we daardoor altijd nog iets achter de hand. Verwacht je vooraf dat de kids weinig concentratie zullen hebben? Laat me het dan vooraf weten! 

We kunnen beginnen, het leukste gaat beginnen! Samen lopen we rond op de locatie. Op verschillende plekjes maken we leuke foto’s. Vaak beginnen we met het fotograferen van de gehele groep. We focussen door middel van opdrachtjes zoveel mogelijk op spontane foto’s, maar enkele geposeerde foto’s zijn vaak niet te voorkomen. 

Als we geslaagde groepsfoto’s hebben gaan we over op foto’s van andere samenstellingen, of foto’s van iedereen apart. Dit ligt een beetje aan wat jullie willen! Wil je graag specifieke foto’s? Laat het weten, dan houd ik daar rekening mee. 

Wow. De tijd vloog! Voor dat je het weet is de fotoshoot al weer voorbij. Gelukkig moet het leukste dan nog komen. Het resultaat! Tijdens de fotoshoot laat ik jullie al sneak peaks zien, zodat jullie weten wat voor foto’s jullie kunnen verwachten. 

Eenmaal thuis ga ik meestal direct enthousiast aan de slag met het uitzoeken, en bewerken van de foto’s. De tijd van het bewerken verschilt ook weer door de drukte van het aantal shoots wat ik heb. Ben je benieuwd hoe lang het duurt? Vraag het even! Ik kan je altijd wel een indicatie geven op dit moment. 

Het resultaat – de foto’s dus – ontvang je online, in hoge resolutie op het opgegeven e-mailadres. De foto’s mag je gebruiken voor wat je maar wilt. Wel vind ik het altijd lief als je LauLokerseFotografie tagt wanneer je foto’s post op social media. 

Locaties

voor een familie fotoshoot in Zeeland

Bij een familie fotoshoot is het altijd fijn wanneer we een ruime locatie kiezen. Zeker wanneer het een grote groep is, of er kinderen zijn zorgt dit ervoor dat we lekker de ruimte hebben om mooie spontane foto’s te maken. Onderstaand vind je een aantal locaties waar ik eerder een familieshoot heb gefotografeerd.

Familie fotoshoot Borselle

Familie fotoshoot in het park van Borssele

Fotoshoot familie Dishoek Vlissingen

Familie fotoshoot op het strand van Dishoek

vriendinnen fotoshoot middelburg

Fotoshoot met zussen in de binnenstad van Middelburg

Gezin fotoshoot Oostkapelle Walcheren Zeeland

Gezin fotoshoot bij Kasteel Westhove, Oostkapelle

Familie fotoshoot Zeeland

Familie fotoshoot in het bos van Bergen op Zoom

Fotografie strand Zeeland

Familieshoot op het strand van Oostkapelle

Fotoshoot Renesse met familie

Familie fotoshoot bij het bos van Westenschouwen

Een voorbeeld

van een familie fotoshoot in Zeeland

Ik kan me voorstellen dat je na het zien van deze pagina benieuwd bent naar wat voor foto’s je nu precies kunt verwachten bij een familie fotoshoot in Zeeland. Hieronder heb ik daarom een selectie toegevoegd van de fotoshoot die ik had met deze familie. De fotoshoot vond plaats in hun eigen boomgaard en achteraf ontvingen zij wel 109 foto’s van mij! Een heerlijke afwisseling van geposeerde en spontane plaatjes.

Veelgestelde

vragen

over een familie fotoshoot in Zeeland

Ja, zeker! Ik heb speciaal een blog geschreven met kledingtips voor jullie fotoshoot.

Als je na het lezen nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

Na de fotoshoot stuur ik jullie een factuur via de e-mail. Jullie kunnen het openstaande bedrag dan gemakkelijk overmaken. De betalingstermijn hiervoor is 7 dagen. Het bedrag van de fotoshoot is afhankelijk van de locatie die jullie kiezen (0,19 p/km vanaf ‘s-Gravenpolder) en het aantal personen waarmee jullie de fotoshoot doen. 

Als het slecht weer is (lees: harde wind of regen) zullen we zoeken naar een binnenlocatie en anders zullen we de fotoshoot verzetten. We doen dit uiteraard in goed overleg. Zeker met een wat grotere groep kan het lastiger zijn om een nieuwe datum te prikken en daarom zullen we er in eerste instantie alles aan doen om de fotoshoot gewoon door te laten gaan. 

Absoluut! In mijn blog over fotolocaties in Zeeland vertel ik je er alles over. Bekijk die eens!

review

familieshoot Zeeland

"Laura heeft foto's gemaakt van ons gezin. Dit zijn hele mooie, ontspannen foto's geworden! Tijdens de shoot ging alles lekker vlot. De communicatie vooraf verliep ook soepel. Binnen no time kregen we de door Laura geselecteerde en bewerkte foto's al doorgestuurd. We zijn erg superblij met het resultaat!"
Spontane familiefoto zeeland 2

Frederiek

Familieshoot in Zeeland
"Laura had een hele mooie locatie uitgezocht met strand en bos. Mijn meiden hebben er van genoten en de foto's zijn echt super geworden. Dankjewel voor de mooie fotoshoot!"
Fotografie strand Zeeland

Marjo

Bruiloft fotografie Zeeland

Ik wil graag een familie fotoshoot Zeeland boeken of meer informatie!