Een baby lifestyle shoot in Zeeland. Is dat iets wat je overweegt? Zeker doen! Het is zo gaaf om jullie baby en de ingerichte babykamer eens mooi vast te laten leggen. Dat is onwijs leuk voor nu, maar denk ook eens aan later. Als jullie kindje ouder is en je met deze foto’s terug kan kijken naar deze tijd.

Voor deze shoot mocht ik langskomen op Walcheren bij dit mooie gezin. Tijdens deze mommy and me fotoshoot maakte ik foto’s van de mama en haar 4 maanden oude dochtertje. En jeetje wat was deze babykamer leuk ingericht! Dat maakt het nóg een groter feestje voor mij. Bekijk een deel van de plaatjes hieronder!

Baby fotoshoot Zeeland 2
Moeder knuffelt baby Zeeland
Baby fotoshoot Walcheren

Ik ben gek op het fotograferen van details. Dat doe ik dan ook volop tijdens mijn newborn- en babyshoots. Dat maakt de serie naar mijn gevoel écht af.

Details babykamer
Babykamer detail kledingrek
baby fotoshoot middelburg

En toen kwam de grote broer van de baby een kijkje nemen. Zo lief haha!

nieuwsgierige broer fotoshoot baby
Grote broer fotoshoot baby
lifestyle newbornfotoshoot zeeland
Lachende baby fotoshoot
Baby in babykamer Zeeland

Wat ben ik blij met deze plaatjes! Ik hoop dat je door deze plaatjes een idee hebt gekregen wat voor foto’s we onder andere maken tijdens een newborn of babyfotoshoot.

 Mochten jullie ook enthousiast zijn en op de foto willen. Kijk dan eens op mijn Instagram of website voor meer informatie over mijn shoots. Wist je dat ik een speciale Instagrampagina heb waarop ik mijn newborn en baby fotoshoots deel? 


Instagram


Meer informatie over een shoot

SHARE THIS STORY