Trouwen aan het Veerse Meer

11 november 2022

Wat een fijne bruiloft in Zeeland was dit om te mogen fotograferen. Misschien herken je het bruidspaar wel. Ik mocht dit koppel namelijk eerder vastleggen tijdens een couple shoot op de Oosterscheldekering. Dat was een van mijn favoriete shoots. Mijn hart maakte een blij sprongetje toen ik een berichtje van hen ontving of ik ook hun bruiloft vast wilde leggen. En al helemaal toen ik hoorde dat de bruid een hele gave fotoshootlocatie in Goes in gedachten had.

De ochtend zelf begon voor mij bij de bruidegom. Ik legde hier de laatste voorbereidingen vast en vertrok daarna naar de bruid. De jurk werd aangetrokken en de laatste hand werd gelegd aan haar haren en make-up (door HairbyNanda). Ik kon hier los gaan met mooie detailfoto’s!

Daarna was het tijd voor de first look. Het begon toen al een klein beetje te miezeren dus snel vertrokken we naar de eerste fotolocatie. Een parkeergarage in Goes. Echt zó gaaf! Na deze locatie hebben we ook nog foto’s gemaakt rondom het Veerse Meer bij Arnemuiden. In deze tijd van het jaar – juli – staat er veel graan en dus maakten we ook een foto tussen het graan. Heel tof!

Vervolgens vertrokken we naar Fletcher hotel Arnemuiden, aan het Veerse Meer. Hier was de rest van de dag. Na de ceremonie werd er geproost en taart gegeten. Ik legde vooral de sfeer vast. Wat een fantastische en fotogenieke dag!

laura-lokerse trouwfotograaf zeeland

Enthousiast geworden na het zien van deze trouwfoto's in Zeeland?

Bekijk hier meer informatie over mij als jullie trouwfotograaf. Als je vragen hebt, stuur gerust eens een berichtje via het contactformulier!

Trouwfotograaf Zeeland