Couple shoot Utrecht

city shoot

Met een city shoot doen jullie jezelf of een ander, de allerleukste couple shoot ever cadeau. Een city shoot is namelijk niet zomaar een fotoshoot.

We gaan op pad naar een stad in Nederland en gaan daar naar allemaal supertoffe en originele locaties om foto's te maken. Deze locaties kiezen we samen uit, afhankelijk van wat jullie tof vinden.

Let's stroll trough the city and have a good time

Parkeergarage-fotoshoot-Utrecht

Dit is een city shoot:

Samen gaan we op avontuur! Met een deels vooropgezet plan maar absoluut genoeg ruimte voor spontaniteit, spreken we af in jullie favoriete stad. Met de metro, te voet of op de ov-fiets gaan we lekker op pad naar de tofste plekken.


Misschien spreken we wel af in Utrecht, en fotograferen we zowel aan de grachten als op een parkeergarage. Of is jullie favoriete locatie Rotterdam en fotograferen we zowel onder de Erasmusbrug als in het pittoreske Delfshaven.

Het belangrijkste is dat jullie een fantastische middag quality time hebben waar jullie met spontane foto's keer op keer naar terug kunnen blikken. Dit wordt een herinnering voor altijd!

spontane fotoshoot vriend

Tarieven

city shoot

couple shoot detail
  • minimaal 1,5 uur fotografie, maar we laten de tijd lekker los
  • persoonlijk locatie- + kledingadvies
  • àlle foto's digitaal in een prachtige online galerij om te downloaden
  • een luxe mini-album om deze toffe date keer op keer te herbeleven
  • 1 of 2 kledingwissels

excl. reiskosten van €0,45 per gereden km vanaf Vlissingen (Zeeland)

499,-

fotoshoot met vriend utrecht

Lieve woorden

Ik heb samen met mijn vriend een super leuke fotoshoot in het centrum van Utrecht gehad! Laura is een super enthousiaste meid, heeft oprecht interesse in wie jij bent en kiest de mooiste plekjes uit om de foto's te maken. Je kan de shoot helemaal aan haar overlaten, want je zal gegarandeerd lachend en stralend op de foto staan! Twijfel niet en boek een fotoshoot bij Laura!!!

Giulia - Utrecht

rotterdam-kop-van-zuid-fotoshoot

Heel last minute en spontaan een shoot op onze favoriete locatie, kop van zuid Rotterdam geboekt. Laura reageert snel en attent, is duidelijk in haar communicatie en vriendelijk. Wij wisten van te voren niet zo goed wat we moesten verwachten, het was de eerste keer dat we dit deden. We wilde geen cheesy foto’s en dat zijn het zeker niet geworden. Na het zien van de foto’s hebben we besloten dat we dit ieder jaar willen! Wij zijn blij!!

Romy - Rotterdam

fotoshoot-den-bosch

"Mijn vriend en ik hebben een geweldige fotoshoot gehad bij Laura in Den Bosch. Voorafgaand aan de fotoshoot werden we goed voorbereid door Laura door middel van kledingtips en werd er uitgelegd wat we konden verwachten. Door de ontspannen sfeer tijdens de shoot hebben we nu ontspannen, maar vooral ook spontane foto’s. Door de shoot krijg je foto’s die de meeste koppels nog niet in hun fotogalerij zullen hebben staan. Dit maakt Laura haar manier van fotograferen uniek. Onze complimenten!"

Claire - Den Bosch

rotterdam-loveshoot

Nederland

België

Utrecht, amsterdam, rotterdam

gent, brugge

Wil je deze shoot in Nederland boeken? Dan zijn superleuke opties bijvoorbeeld Utrecht (mooie grachten, prachtig stadcentrum), Rotterdam (een mooie mix van oud en nieuw) of Amsterdam (NSDM werf, grachten)

Yes, je kan deze shoot ook in België boeken! Als jullie bijvoorbeeld het prachtige oude Gent of Brugge bezoeken. I'm in!

Fotoshoot-parkeergarage-Goes

Net zo enthousiast als ik?

Stuur me eens een berichtje! Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie & datum. Ik sta al te springen! ;)

CONTACT