Fotoshoot Curacao in Willemstad

22 februari 2023

Een fotoshoot in Curacao, ik had eind 2022 niet gedacht dat ik die dit jaar zou gaan fotograferen! Totdat ik in januari spontaan besloot een vakantie naar het prachtige Curacao te boeken. Ik koos een hotel met uitzicht op de Handelskade. Dat zijn die leuke gekleurde huisjes, die je vast wel kent van de foto. Iedere ochtend werd ik wakker met dit prachtige uitzicht. Dat vroeg om een fotoshoot op deze mooie plek! Op de eerste dagen op Curacao heb je nog wat last van je jetlag, dus dan is om 07.00 een shoot doen prima te doen. Voelt gewoon als uitslapen in de Nederlandse tijd 😉

Bezoeken jullie Curacao en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een fotoshoot op een van de mooie plekjes op het eiland? Bijvoorbeeld bij Kleine Knip, Daaibooi beach of bij de Handelskade? Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een shoot of bruiloft fotografie op Curacao? Stuur mij vrijblijvend eens een bericht!

Voor jullie bruiloft op Curacao reis ik me alle liefde die kant op <3

laura-lokerse trouwfotograaf zeeland

Enthousiast geworden na het zien van deze foto's op Curacao?

Stuur mij gerust eens vrijblijvend een berichtje voor de mogelijkheden voor een shoot of bruiloft fotografie op Curacao! Ik geef graag mijn beschikbaarheid door.

Meer informatie