Locaties fotoshoot in Zeeland

Familie fotoshoot Zeeland

Fotolocaties in Zeeland: je moet waarschijnlijk direct denken aan het strand en de duinen. Maar wist je dat er in het prachtige Zeeuwse landschap nog veel meer mooie plekjes te vinden zijn? 

Als fotografe kom ik op de allermooiste plekjes van Zeeland. Ben jij op zoek naar een locatie voor een fotoshoot, bijvoorbeeld omdat je een fotoshoot bij LauLokerseFotografie geboekt hebt? 

In dit overzicht vertel ik je waar je moet zijn in Zeeland! Zelf fotografeer ik voornamelijk in de omgeving van Middelburg en Goes, het overzicht zal daarom voornamelijk over deze regio’s gaan. Houd het artikel in de gaten voor updates want nieuwe locaties zullen toegevoegd worden!

De volgende locaties zijn momenteel opgenomen in het overzicht.

 • Goes 
 • Middelburg
 • Veere
 • Oostkapelle
 • ‘s-Gravenpolder
 • Hoedekenskerke
 • Zierikzee
 • Vrouwenpolder
 • Vlissingen
 • Dishoek
 • Bergen op Zoom (jaja, Brabant ik weet het ;))

Goes

de Stadshaven

Goes fotoshoot
Foto fotoshoot Goes
Fotoshoot locatie Zeeland Goes

Goes is ontzettend fotogeniek! Vooral in de Stadshaven bij het centrum kom ik erg graag voor fotoshoots. De leuke straatjes geven een romantisch beeld en er zijn genoeg leuke spots te vinden waar we foto’s kunnen maken. Deze locatie raad ik aan voor op avonden en liever niet overdag, dan kan het er namelijk erg druk zijn. 

tropisch bos

fotoshoot tropisch bos goes
Fotoshoot omnium goes

Wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Tropisch bos het Omnium is dan ideaal! Je waant je hier in de jungle, en dat is ontzettend fotogeniek! Deze locatie is vooral geschikt voor loveshoots wegens de beschikbare ruimte, en minder voor grotere groepen. 

Voor het tropisch bos dient een toegangsticket gekocht te worden. De actuele prijzen en openingstijden vind je op de website van het Omnium

Middelburg

centrum

Familie fotoshoot Middelburg
fotoshoot middelburg loveshoot
vriendinnen fotoshoot middelburg

Middelburg mag echt niet missen in deze blog met fotolocaties in Zeeland, want jeetje. Wat fotografeer ik hier graag! Het centrum van Middelburg heeft dezelfde soort vibe als de Stadshaven van Goes, maar dan is het veel groter. Het hele centrum is zo mooi en er zijn zoveel mooie verstopte plekjes. Samen maken we er een mooie stadswandeling van en zien we vanzelf welke mooie plekjes we ontdekken. 

Veere

centrum

fotoshoot veere
loveshoot boeken veere

Veere is zo veelzijdig! Het zit echt verstopt met leuke, oude straatjes die ‘s-avonds ook nog eens lekker rustig zijn. Veere is dus een locatie waarop ik graag bij zonsondergang fotografeer. We kunnen dan beginnen in het centrum en de shoot afsluiten op het strandje, met de ondergaande zon. Op deze locatie is het eigenlijk praktisch niet mogelijk om overdag in het weekend te fotograferen, het is er dan te druk met toeristen. 

strandje

fotoshoot strand walcheren

Naast het centrum, is er ook een leuk klein strandje in Veere. Dit is direct gelegen naast het centrum, dus deze locatie kunnen we combineren met het fotograferen in het centrum. 

Oostkapelle

Oostkapelle is een plek waar ik zeer regelmatig fotografeer. Dit omdat de plaats erg veelzijdig is en we veel kanten op kunnen. Als je een shoot in Oostkapelle doet, kunnen we sowieso fotograferen op het strand, maar we kunnen dit nog combineren met een van de locaties die ik hieronder nog meer benoem. 

strand

Fotoshoot Zeeland hond paard
Loveshoot Oostkapelle
Fotografie strand Zeeland

de manteling

Oostkapelle-locatie-fotoshoot
Gezin fotoshoot Oostkapelle Walcheren Zeeland
oostkapelle de manteling

In Oostkapelle, ter hoogte van Kasteel Westhove, vind je natuurgebied de Manteling. Dit gebied kenmerkt zich door de kronkelige bomen, die ontzettend tof zijn voor een fotoshoot met kinderen omdat hier gemakkelijk in geklommen kan worden. Deze locatie ligt naast Kasteel Westhove waardoor de foto’s vanzelf een sprookjesachtige sfeer zullen krijgen. 

natuurgebied

fotograaf oostkapelle
trouwfotograaf zeeland spontaan zonsondergang

Mocht je het leuk vinden om te fotograferen op een plek waar je je in het buitenland waant, dan is het heel gaaf om dit natuurgebied te combineren met het strand. Ik noem het vaak de savanne van Zeeland haha. Een van mijn favoriete locaties!

's-Gravenpolder

natuurgebied

Fotoshoot 's-Gravenpolder vriendinnen
Fotoshoot 's-Gravenpolder
Vriendinnen fotoshoot Zeeland Goes

Niet de eerste locatie die je zou bedenken voor een fotoshoot in Zeeland… maar wel echt heel erg tof! De reden dat ik het hier goed ken, is omdat ik hier zelf vandaan kom (geen reiskosten dus!). Aan de kant van Kwadendamme is een ontzettend leuk natuurgebied waar we hele diverse foto’s kunnen maken. En, het is er lekker rustig!

Hoedekenskerke

treinstation

Fotoshoot Hoedekenskerke

Een unieke locatie in Zuid-Beveland: het treinstation bij Hoedekenskerke. Voor een mooi historisch plaatje moet je absoluut hier zijn. Het treinstation is te vinden naast de zeedijk, dus we kunnen zelfs nog foto’s maken die écht Zeelandproof zijn 😉 

Zierikzee

in het centrum

Fotoshoot Zierikzee
Fotoshoot Zierikzee
loveshoot-zierikzee

Vergelijkbaar met Middelburg en Veere, maar dan op Schouwen-Duiveland. Het kan hier vooral in het toeristenseizoen wel wat drukker zijn en daarom raad ik je deze locatie alleen in de avond aan bij zonsondergang. 

Vrouwenpolder

oranjezon

fotoshoot-buitenland-zeeland
fotoshoot-oranjezon

Deze locatie is zó bijzonder! Echt, met het ruige landschap en de wilde dieren is een fotoshoot op deze locatie een uitje op zich. Wil je echt eens even iets anders, dan zou ik deze locatie daarom ook zeker aanraden. De toegang tot dit natuurgebied bedraagt 1 euro per persoon. 

Vlissingen

strand

Fotoshoot Zeeland Vlissingen gezin
fotoshoot-nollebos-vlissingen
Familie fotoshoot strand Zeeland

nollebos

Nollebos-Vlissingen-fotoshoot
Nollebos-Vlissingen
Boulevard-Vlissingen-fotoshoot

Een fotoshoot in Vlissingen? We kunnen dan zowel terecht bij het strand, als de boulevard en het Nollebos zelf. Deze locaties liggen op loopafstand van elkaar dus we kunnen deze combineren. 

Dishoek

duinen

fotograaf dishoek

Typerend om zijn hoge duinen, huisjes op het strand, en uiteraard de vuurtorens. Daarbij komen hier ook vaak boten voorbij gevaren. Ook heel typerend voor Dishoek!

Bergen op Zoom

bos

Familie fotoshoot Zeeland
Loveshoot-Bergen-op-Zoom

Oke… ik weet het. Dit is geen locatie in Zeeland, maar het is oh zo mooi! Een ideale ruime locatie voor grote groepen, maar ook juist heel romantisch voor een loveshoot. Eigenlijk ideaal voor iedere fotoshoot dus!

Zo… dat waren ze alweer! Ik kan me voorstellen dat je na deze uitgebreide lijst misschien alleen maar meer keuzestress hebt… alle locaties zijn echt zo tof! Twijfel je? Laat het me dan vooral weten, dan denk ik graag met je mee. 

Ik wil graag een fotoshoot in Zeeland boeken of meer informatie!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *