Fotoshoot-locaties-in-Zeeland

Fotolocaties in Zeeland: je moet waarschijnlijk direct denken aan het strand en de duinen. Maar wist je dat er in het prachtige Zeeuwse landschap nog veel meer mooie plekjes te vinden zijn? 

De volgende drie locaties zijn een aanrader voor een fotoshoot in Zeeland:

Veere

Veere is zo veelzijdig! Het zit echt verstopt met leuke, oude straatjes die ‘s-avonds ook nog eens lekker rustig zijn. Veere is dus een locatie waarop ik graag bij zonsondergang fotografeer. We kunnen dan beginnen in het centrum en de shoot afsluiten op het strandje, met de ondergaande zon. Op deze locatie is het eigenlijk praktisch niet mogelijk om overdag in het weekend te fotograferen. Het is er dan te druk met toeristen. Gelukkig fotografeer ik toch het liefste bij zonsondergang 🙂

Fotolocatie-Veere
Fotolocatie-bruiloft-Veere

Oostkapelle

Oostkapelle is een plek waar ik zeer regelmatig fotografeer. Dit omdat de plaats erg veelzijdig is en we veel kanten op kunnen. Als je een shoot in Oostkapelle doet, kunnen we sowieso fotograferen op het strand, maar we kunnen dit nog combineren met twee toffe locaties. Deze benoem ik in mijn locatiebrochure. Deze ontvang je als je bij mij een shoot boekt.

Warme kleur kleding
trouwfotograaf zeeland spontaan zonsondergang

Vlissingen

Een fotoshoot in Vlissingen? We kunnen dan zowel terecht bij het strand, als de boulevard en het Nollebos zelf. Deze locaties liggen op loopafstand van elkaar dus we kunnen deze combineren. Of willen jullie echt iets unieks? Laten we dan shooten bij de Machinefabriek!

Loveshoot-in-zeeland

Benieuwd naar meer?

Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je mijn locatiebrochure met een overzicht van de 9 mooiste locaties in Zeeland.

Locatie brochure LauLokerseFotografie

Meer informatie shoots


Naar contactpagina

SHARE THIS STORY