Trouwen in Goes

12 oktober 2021

Gaan jullie trouwen in Goes? Dan is de haven een prachtige plek om foto’s te maken. R&J waren dat helemaal met mij eens en daarom deden we de trouwshoot op deze prachtige locatie. Wegens corona vierde dit stel hun bruiloft in twee delen. Op deze dag was alleen de ceremonie in het stadshuis van Goes. Daarvoor maakten we slechts kort foto’s in de haven. Na de ontzettend toffe ceremonie (door Meer dan Trouwen) was het tijd voor een drankje bij de Vierlinden. Ook al zo een fijne plek!

Hieronder bekijk je een deel van de plaatjes van die dag in Goes, Zeeland.

Bruidsfotograaf in Zeeland Goes Middelburg Vlissingen

Zoals ik zal zei, we begonnen de dag met een relaxte shoot in de haven van Goes. Ik probeer de poses altijd lekker gemakkelijk te houden zodat je lekker kunt ontspannen. Dat vind ik onwijs belangrijk op een trouwdag!

Stadshaven Goes fotoshoot

Getrouwd stel stadshaven goes
Close up trouwbloemen goes
Trouwfotoshoot in Goes

Na een relaxte trouwshoot in Goes was het tijd voor de ceremonie! R&J hadden de ceremonie in het stadshuis van Goes, op de Grote Markt. Dit is een van mijn lievelingslocaties in Zeeland.

De ceremonie werd gedaan door Chantal van Meer dan Trouwen. Wat een topper! Er is zoveel gelachen tijdens deze ceremonie.


Trouwfotograaf Goes
Stadshuis Goes fotograaf
Trouwceremonie Meer dan Trouwen Goes

Na de ceremonie stonden vrienden en familie op de trap. Dat is zo leuk altijd!

Ben je na het bekijken van deze blog naar de mogelijkheden voor trouwfotografie op jullie dag? Wat superleuk! Plan een kennismaking in of bekijk eerst wat meer informatie.


Bekijk meer informatie


Plan een kennismakingsgesprek

SHARE THIS STORY