Fotoshoot in Italië

21 september 2022

Fotograferen in Italië. Wat een droom die is uitgekomen. Ik zeg eerlijk, ik ben gék op Zeeland, maar die mooie uitzichten in Toscane, de vergezichten boven op een berg bij het Comomeer, of de sfeervolle straatjes van bijvoorbeeld Bellagio, dat is toch wel echt heel erg gaaf hoor!

Samen met Donna en Tim ging ik op pad in Bellagio, Italië. Dit is een populair en toeristisch dorpje aan het Comomeer. Het Comomeer ligt in het noorden van Italië. De regio heet hier Lombardije. Naast dat je er heerlijke pasta’s, ijsjes en pizza’s kan eten, is het ook mega fotogeniek in Bellagio. Dat is ook waarom het bekend is bij toeristen, waaronder ook best veel Nederlanders!

Voor de fotoshoot in Italië hadden we expres een tijd afgesproken rond zonsondergang. De meeste mensen zijn dan lekker aan het dineren en het licht is dan het allermooist. Zo is er meer diepte in de foto’s te zien en als het op straat iets rustiger is, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Ik koos voor dit koppel de rustigste plekjes uit zodat we lekker op het gemakje foto’s konden maken. Ik vind het mega belangrijk dat een couple shoot leuk is en niet ongemakkelijk, dus dan is het natuurlijk fijn om plekken uit te zoeken waar niet heel veel andere mensen staan te kijken.

Veel plezier met het bekijken van deze heerlijke zomerse foto’s!

laura fotograaf in zeeland

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Italië?

Neem gerust eens contact met mij op, ik denk graag met jullie mee in de mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een fotoshoot of jullie bruiloft!

CONTACT

SHARE THIS STORY