album-standaard-trouwalbum
album laulokersefotografie

fotoproducten

Jullie hebben samen met mij een fantastische herinnering vastgelegd. Of dit nu de newbornshoot van jullie kindje was of jullie bruiloft; jullie zijn er blij mee en willen dit graag laten vereeuwigen in een prachtig luxe album of een toffe print. Op deze pagina lees je dan een aantal van de opties. Kijk voor het huidige aanbod in de shop van jullie galerij!

Mini-album

Prints

Wanddecoratie

optie 3

optie 2

optie 1

ouders met kindje foto zeeland
wanddecoratie-foto
album-box-glas

Voor de beste kwaliteit raad ik je aan je foto's niet af te drukken bij een HEMA of een Albelli. De kleuren kunnen veranderen en de foto's ogen vaak niet scherp. Zonde natuurlijk!

In de shop kan je kiezen voor fotovergrotingen en print pakketten van goede kwaliteit.

Jullie favoriete foto van de shoot ophangen in huis? In de shop kan je kiezen voor bijvoorbeeld een fine-art print in lijst. Dit is echt een totaal andere (véél betere) kwaliteit dan bijvoorbeeld Albelli. De foto is dan mooi scherp, precies in de juiste kleuren zonder kleurzweem en spiegelt niet (er zit ook geen glas voor). Hierdoor geniet je op de mooist mogelijke manier van je foto!

Willen jullie na jullie shoot graag een album? Het is mogelijk om zelf een album samen te stellen via jullie persoonlijke online galerij. Dit album heeft 18 pagina's of meer en is 20x20 cm groot met een linnen omslag. Upgraden is uiteraard mogelijk. Neem gerust eens een kijkje in de store na het ontvangen van jullie online galerij.

couple shoot detail

Handige tip:

Houd er tijdens het bestellen rekening mee dat jullie de juiste foto's kiezen. Bij een fotoshoot op het strand worden er bijvoorbeeld op de gekozen foto's vaak nog wat ongewenste voorwerpen in de achtergrond weggewerkt. Zorg dus dat je de juiste foto's selecteert voor jullie fotoproduct! Dit gaat gemakkelijk door te kiezen voor de foto's in het mapje downloads.

Fotograaf-in-Zeeland-Laura

Vragen over een fotoproduct?

Stuur me eens een berichtje! Ik help je graag verder.

CONTACT