sweet words

sweet words

spontane fotoshoot vriend

sweet words

sweet words

ik hoef je niet te vertellen dat ik op deze woorden onwijs trots ben ;)

Testimonials

fotoshoot vlissingen

A&L

Couple shoot op het strand in Vlissingen, maart 2022

"Eerste reactie toen wij onze galerij zagen, WAUW! We vonden het allebei best spannend en hadden nog nooit een fotoshoot gedaan. Toen we Laura ontmoette waren de zenuwen meteen verdwenen en voelde we ons op ons gemak! Het was eigenlijk heel makkelijk om leuk op de foto te staan omdat Laura allemaal leuke opdrachtjes gaf. Ze gaf ook precies aan wat we moesten doen en waar we op moesten letten, dat vonden we heel fijn. We zouden het iedereen aanraden. Alleen de shoot was al super leuk om samen te doen en met zo’n eindresultaat…"

broer zus fotoshoot zeeland

L, D & B

broer-zus fotoshoot in vlissingen, maart 2022

"Al jaren lang wilde mama graag mooie foto's van ons. In het geheim zijn we daarom helemaal naar Vlissingen gereden. We waren alle drie (mijn broertje, mijn vriend en ik) een beetje nerveus. Want we hadden alle drie nog nooit een fotoshoot gedaan. Onze angst was dan ook dat we niet leuk op de foto's zouden staan. Maar al snel was het nerveuze gevoel weg. Laura weet heel gemakkelijk die spanning weg te nemen. Door verschillende opdrachtjes en vragen staan we spontaan op de foto. En werd het leuk om op de foto te gaan. De resultaten zijn dan nog leuker dan we eigenlijk hadden verwacht. De fotoshoots zijn ontzettend laagdrempelig en je hoeft er zelf niet veel bij na te denken. Ik zou bijna zeggen: "Zorg voor een leuke outfit en Laura zorgt voor de rest". Want zo voelde het voor ons. Wij zijn ontzettend blij dat we de stap hebben genomen om leuke foto's te hebben laten maken. Mama heeft ze nog niet gezien, maar we weten 100 procent zeker dat ze ze geweldig gaat vinden!"

koppel zwangerschap fotoshoot

A&S

zwangerschap fotoshoot, maart 2022

"Mijn man en ik zijn allebei niet zo op ons gemak voor de camera.. dus we twijfelde enorm om een fotoshoot te doen.. maar omdat we de zwangerschap wel graag vast wilde leggen bleven we zoeken. Tot ik op een dag een TikTok voorbij zag komen van Laura, de hele stijl en ontspannenheid sprak ons enorm aan! We hebben een geweldige shoot gehad, ze heeft enorm leuke ideeën en we voelde ons enorm op ons gemak! Zeker aan te raden!"

fotoshoot-den-bosch

C&D

City shoot in den bosch, maart 2022

"Mijn vriend en ik hebben een geweldige fotoshoot gehad bij Laura in Den Bosch. Voorafgaand aan de fotoshoot werden we goed voorbereid door Laura door middel van kledingtips en werd er uitgelegd wat we konden verwachten. Door de ontspannen sfeer tijdens de shoot hebben we nu ontspannen, maar vooral ook spontane foto’s. Door de shoot krijg je foto’s die de meeste koppels nog niet in hun fotogalerij zullen hebben staan. Dit maakt Laura haar manier van fotograferen uniek. Onze complimenten!"

spontane fotoshoot met vriend

K&M

couple shoot vlissingen, Maart 2022

"We hebben een ontzettend leuke avond gehad met Laura! Ze stelde ons meteen op ons gemak. Doordat we ons zo op ons gemak voelde hebben we de mooiste spontane foto's kunnen maken. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat."

fotoshoot oosterscheldekering 2

L&G

couple shoot vrouwenpolder, Maart 2022

"Toen we boekte waren we bang dat we het ongemakkelijk zouden vinden en het gewoon saai foto's maken was. Gelukkig was dat totaal niet zo en hebben we het echt super naar ons zin gehad. Laura doet je best om je in de vrij korte tijd die je hebt beter te leren kennen en te zorgen dat je het naar je zin hebt. Het leukste van de fotoshoot was dat het juist echt niet voelde als een fotoshoot, maar als een leuk moment die meteen wordt vastgelegd! De fotoshoots van Laura zijn heel gezellig en op jou aangepast en waar jij je comfortabel bij voelt. Van alles wat we als koppel gedaan hebben , was dit de leukste date tot nu toe. Echt een aanrader!"

review laulokersefotografie

N&B

couple shoot vrouwenpolder, februari 2022

"Wat zijn wij blij met het resultaat! Laura geeft leuke opdrachtjes waardoor je echt spontane foto's krijgt. De locatie was ook echt fantastisch! Wil je mooie spontane foto's neem dan zeker contact op met Laura! Gegarandeerd plezier :) Liefs Bart en Naninga"

newborn fotograaf zeeland

C&D

newborn fotoshoot, maart 2022

"Wat een prachtige foto’s zeg! Heb er geen andere woorden voor… Dank-je-wel voor deze prachtige herinneringen op beeld. 🤍✨"

Zwangerschap-fotoshoot-thuis-zeeland

A&G

zwangerschap fotoshoot thuis, februari 2022

"Wij hebben een zwangerschaps shoot laten doen door Laura waar we heel erg blij mee zijn! Dit gebeurde bij ons thuis wat hele mooie intieme foto's heeft opgeleverd! Laura communiceert prettig en had zelf ook ideeen mbt posities aanemen, locaties in huis etc. De foto's worden vervolgens geplaatst in een online galerij welke heel gebruiksvriendelijk is. Al met al een top ervaring met een prachtig eindresultaat!"

Couple shoot Utrecht

G&L

City shoot Utrecht, januari 2022

"Ik heb samen met mijn vriend een super leuke fotoshoot in het centrum van Utrecht gehad! Laura is een super enthousiaste meid, heeft oprecht interesse in wie jij bent en kiest de mooiste plekjes uit om de foto's te maken. Je kan de shoot helemaal aan haar overlaten, want je zal gegarandeerd lachend en stralend op de foto staan! Twijfel niet en boek een fotoshoot bij Laura!!!"

newborn-fotoshoot-terneuzen

M&R

newborn fotoshoot, januari 2022

Oooooo mmmmmm gggggg je hebt me vandaag zooo gelukkig gemaakt🤩🤩🤩 wat heb je onwijs mooie foto’s gemaakt 🥰 Heb tranen in m’n ogen van geluk 💙

Fotolocatie-bruiloft-Veere

M&J

bruiloft fotografie, april 2021

"Wij hebben onze trouwfoto's door Laura laten maken. Het zijn supermooie foto's geworden en we zijn er heel blij mee! De shoot zelf was lekker spontaan, het hielp ons als koppel dat er opdrachtjes werden gegeven waar we om moesten lachen. Daar zijn hele leuke foto's uitgekomen. Verder was ze heel de dag aanwezig, maar daar hebben we bijna niets van gemerkt, ze maakte onopvallend foto's. We zijn er heel blij mee!"

Staan jullie mooie woorden hier binnenkort ook tussen? Hoe leuk zou dat zijn! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een shoot in te plannen.

CONTACT

SHOOTS